Видима Раковски - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Видима Раковски - ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 02 апр 2012 12:00

Първо да кажа, че в Севлиево винаги играем трудно, така че победата е ценна за нас. Знаем си потенциала и причините за него, така че точките са най-важното на този етап. Радващо е, че има различни мнения кой е най-добрият резултат за нас от мача Левски - Лудогорец, което показва, че и трите знака могат да бъдат от полза за ЦСКА. Все пак си мисля, че Х-са е най-добрият знак. От една страна Левски са домакини, а от друга Лудогорец са много по-силен отбор. Даже си мисля, че от стратегическа гледна точка и победа за Левски няма да е лошо за ЦСКА. Само сравнете футболистите, треньорите и собствениците на двата отбора и ще ви стане ясно за какво говоря. Основната ни цел трябва да е да станем шампиони 2 кръга преди края на шампионата. Така последните 2 мача с Литекс и Лудогорец няма да имат значение и дори ще избираме кой от 3-те Л-та да играе в Европа. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Видима Раковски - ЦСКА

Мнениеот mistreated » 02 апр 2012 13:12

Като цяло има още много мачове и доста от сметките ни сигурно ще излезнат криви. За мен най-важното е до дербито да спечелим оставащите 3 мача. Това е жизненоважно за нашите амбиции. Ако го направим вече ще съм много, много по-спокоен.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”