Teo написа:Само ще ви кажа, че на 4 март имам - рожден ден, имен ден и мач ЦСКА - Левски!
@ 3 в 1 никога досега!![]()
ПП Победата в тоя мач ще е най-големия ми подарък... нищо друго не искам, искам победа над Левски!
Пожелавам ти 4 в 1 на този ден.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Само ще ви кажа, че на 4 март имам - рожден ден, имен ден и мач ЦСКА - Левски!
ПП Победата в тоя мач ще е най-големия ми подарък... нищо друго не искам, искам победа над Левски!
гражданин от село написа:Teo написа:Само ще ви кажа, че на 4 март имам - рожден ден, имен ден и мач ЦСКА - Левски!
Пожелавам ти 4 в 1 на този ден.
Кашчей написа:40 000 на месец, колкото е наемът на Националния за един мач, ако е отворен целият, а са на едно и също място в София, като на БА се ползват и офиси, помощни игрища.. онеправданите те!
Долно уйно написа:Наблягам, че е време да си лягаш, че явно ти се спи, а и днес трябва да ставаш по-рано, че имате мач.
Доста си далече от идеят на мнението ми.
Милко в интервю заяви,че инвестициите надхвърлят милионИ и го натърти, а се оказа, че нямат и половин милион.
Поредната лъжа за наивници.
Долно уйно написа:Явно минстър Дашева се е напушила и не знае, какво говори, виж ако го сподели някой матросов или ибрикчия, като феята на зъбките това вече е друга работа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта