Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот гражданин от село » 18 фев 2017 22:16

Teo написа:Само ще ви кажа, че на 4 март имам - рожден ден, имен ден и мач ЦСКА - Левски!
@ 3 в 1 никога досега! 8-)

ПП Победата в тоя мач ще е най-големия ми подарък... нищо друго не искам, искам победа над Левски! :idea:

Пожелавам ти 4 в 1 на този ден. :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 фев 2017 22:23

гражданин от село написа:
Teo написа:Само ще ви кажа, че на 4 март имам - рожден ден, имен ден и мач ЦСКА - Левски!
@ 3 в 1 никога досега! 8-)

ПП Победата в тоя мач ще е най-големия ми подарък... нищо друго не искам, искам победа над Левски! :idea:

Пожелавам ти 4 в 1 на този ден. :)

Ще бъде EPIC ако се случи! 8-)
@ Мерси!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 фев 2017 22:39

Гражданин, пусни си видеото от 2:10мин и слушай внимателно http://imedia.bnt.bg/predavanyia/sportn ... ruari-2017
а утре в предаването "Спортна треска" ще излъчат цялото интервю с министър Дашева/
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 фев 2017 23:48

И какво казва?Правили разчети и смятала, че инвестициите не надхвърляли ежемесечния наем от 40 хил. лв. до сега, който е за тяхна сметка и, че ако не спечелим тъга нямало да ни връщат нищо.Или ти наблягаш на "ако не спечелим търга" и си го вненяваш като мантра и взето решение?Нещата ще се решават от следващото постоянно правителство и търг няма да има. ;)

п.п.Не злоупотребявай с бивши модераторски правомощия.Злоупотребата е наказуемо деяние, както говори самото определение. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2017 00:06

40 000 на месец, колкото е наемът на Националния за един мач, ако е отворен целият, а са на едно и също място в София, като на БА се ползват и офиси, помощни игрища.. онеправданите те!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 19 фев 2017 00:09

Наблягам, че е време да си лягаш, че явно ти се спи, а и днес трябва да ставаш по-рано, че имате мач.
Доста си далече от идеят на мнението ми.

Милко в интервю заяви,че инвестициите надхвърлят милионИ и го натърти, а се оказа, че нямат и половин милион.

Поредната лъжа за наивници.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 фев 2017 00:12

Кашчей написа:40 000 на месец, колкото е наемът на Националния за един мач, ако е отворен целият, а са на едно и също място в София, като на БА се ползват и офиси, помощни игрища.. онеправданите те!

Ти нали спиш и ядеш безплатно в приюта, че и недоволен от тези, които трябва да плащат и за такива като теб!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 фев 2017 00:15

Долно уйно написа:Наблягам, че е време да си лягаш, че явно ти се спи, а и днес трябва да ставаш по-рано, че имате мач.
Доста си далече от идеят на мнението ми.

Милко в интервю заяви,че инвестициите надхвърлят милионИ и го натърти, а се оказа, че нямат и половин милион.

Поредната лъжа за наивници.

Дали е лъжа или не се решава в съда, а не с интервюта.Ама у вашта маала к'во каже омбашията - тва е! :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 19 фев 2017 00:20

Явно минстър Дашева се е напушила и не знае, какво говори, виж ако го сподели някой матросов или ибрикчия, като феята на зъбките това вече е друга работа.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 фев 2017 00:35

Долно уйно написа:Явно минстър Дашева се е напушила и не знае, какво говори, виж ако го сподели някой матросов или ибрикчия, като феята на зъбките това вече е друга работа.

Прочети пак какво съм ти на писал за съда и омбашията. :lol:

п.п.И да не забравиш за злоупотребата с бивши правомощия!Отиди сдай пистолета - вече си бивш милиционер, сега ти остава само любовта към село Подуяне. :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”