nosmoky написа:След мач пеем ЦСКА не плаща и прескачаме в метрото. Твай !
Знаеш братле хахахахах

@ И на волейбол не плащаме и на футбол!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
nosmoky написа:След мач пеем ЦСКА не плаща и прескачаме в метрото. Твай !
Mitata написа:Ще изчакаме държавата да да прати на ЦСКА щедър спонсор и дълговете ще бъдат погасени. Просто и лесно, доказано на Герена. Ако държавата не изпълни дълга си към ЦСКА, ще я караме и така. Ние сме ЦСКА!
Ozzimozzi написа:Mitata написа:Ще изчакаме държавата да да прати на ЦСКА щедър спонсор и дълговете ще бъдат погасени. Просто и лесно, доказано на Герена. Ако държавата не изпълни дълга си към ЦСКА, ще я караме и така. Ние сме ЦСКА!
Свърши с погасяването, или както се казва "Кой е..л, е..л, Пена се ожение"
BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:Къде ги видя тия 3 от 20?!
2+1=3 или греша?
Странно, тези 2+1 плащане на задължения от страна на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД ли са? Осребряването на имуществото на ПФК ЦСКА АД няма нищо общо с това, което трябва да плати преименуваният Литекс, за да се бара за правоприемник.
Ти тъп ли си ,или да!Това е освен имуществото!Държавата ще получи 2 милиона за емблемата + 1 милион за стадиона!
Не знам кой от двамата е тъпият, след като осребряването на имуществото на ПФК ЦСКА АД дава право на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД да му бъде правоприемник, без да се е бръкнал и с един лев за задълженията на клуба! Надявам се разбираш разликата, или трябва да ти се прави чертеж?!
Направи ми чертеж как 3 милиона от 20 милиона са 10%!
Кашчей написа:
Ти наистина ли не усещаш, че тези хипотетични 3 милиона не са плащане на дълг, за да придобиеш правоприемственост?!
BRF написа:Кашчей написа:
Ти наистина ли не усещаш, че тези хипотетични 3 милиона не са плащане на дълг, за да придобиеш правоприемственост?!
Каква правоприемственост бе!?Къде видя да пиша за това?Писах ,че ще се платят 3 милиона ,което не е малко,пък ти ги изкара 10 %
Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:
Каква правоприемственост бе!?Къде видя да пиша за това?Писах ,че ще се платят 3 милиона ,което не е малко,пък ти ги изкара 10 %
Един от двама ни не помни за какво тръгна тази приказка, а и обявената цена не е задължителна. Тоя милион, дето го слагаш и него, откъде го взе не знам!
BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:
Един от двама ни не помни за какво тръгна тази приказка, а и обявената цена не е задължителна. Тоя милион, дето го слагаш и него, откъде го взе не знам!
Има задължение от 977 000 примерно такса смет и незнам си кво там!Та министъра каза,че който иска стадиона първо трябва тях да плати!Нещо такова!Питай ония уйното ,той ще ти го каже с точност,аз го закръглям на милион!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта