Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 17 фев 2017 14:56

Red_Neck написа:
Beladona написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:
Притеснявам се , че вие ще изчезнете някъде по пътя за Микре ....

ОК, ... искаш ли да вържем бас?
Ако ГГ спечели търга, ти никога повече не стъпваш в подфорума на ЦСКА!
Ако г-н Гьонов спечели търга, аз повече не стъпвам в подфорума на ЦСКА!
Вървиш ли? ;)

Баце , кой знае кой клонинг на Дърпатов си , аз играя честно и на такива басчета не се ловя ...нещо друго измисли !

Ахххахх ххаха хахх хахххах ... яко задна! ;)

Омбре, в този форум съм регистриран от бая време и НИКОГА не съм имал втори, трети и т.н. профил! Бананите винаги съм си ги ял барабар с корите и не съм пискал!
Къв Дърпатов те гони пак?

Направи поне веднъж в живота си нещо .... мъжко ;)

Да си врътнеш седалищните мускули от ЦСКА към ЦСКА-София явно е доста мъжко :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 фев 2017 14:57

Долно уйно написа:Да го споделя в ново мнение.
Снощи не съм гледал мача на Лудогорец, че гледах Гришо и не съм слушал никакви интервюта след него.
Чак днес в емисиите новини слушах Домусчиев, какво е споделил след мача, че целта пред тях е да станат шампион и отново да атакуват групова фаза на ШЛ. Все пак за целта трябва да станат шампион, нали така?
Всички казвате, че той бил финансовата яма на авиаторите, е щом е така, защо пък да не вкара напрежение в ЦСКА-София чрез авиаторите, а тези пари ще си ги избие от поредното участие в ЕКТ следващия сезон?

Лц и тази година ще станат шампиони, но това не означава, че са абонирани за групите на ШЛ!
Видяхме какво стана по-миналата година, така че никой не е застрахован от ранно отпадане от ЕКТ! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 фев 2017 15:01

Tommi написа:Защо трябва да предлагат 10 млн. лв.? Някой ще даде оферта близо до тази ли? :lol: .

Дадох прост пример, като за теб! Авиаторите предлагат оферта от 10 млн, и по този начин са сигурни, че никой няма да даде повече от тях! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 фев 2017 15:04

CSKA 78 написа:
Tommi написа:Защо трябва да предлагат 10 млн. лв.? Някой ще даде оферта близо до тази ли? :lol: .

Дадох прост пример, като за теб! Авиаторите предлагат оферта от 10 млн, и по този начин са сигурни, че никой няма да даде повече от тях! :lol: :lol:

Леле, ти почна да се сравняваш с Томи по финансови спекулации :o :o
Оправи правните дела и тръгна да оправяш и финансите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 фев 2017 15:08

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Кашуй, знаех че Томи е финансовият гуру на форума, но не знаех, че е Нобелов лауреат! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 фев 2017 15:09

Кашчей написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:
Баце , кой знае кой клонинг на Дърпатов си , аз играя честно и на такива басчета не се ловя ...нещо друго измисли !

Омбре, в този форум съм регистриран от бая време и НИКОГА не съм имал втори, трети и т.н. профил! Бананите винаги съм си ги ял барабар с корите и не съм пискал!

Да си врътнеш седалищните мускули от ЦСКА към ЦСКА-София явно е доста мъжко :mrgreen:

Кашо бре, ... недоразумение обгазено, .... де си вреш пак гагата в чужди дискусии?
Крайно невъзпитано е :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 фев 2017 15:10

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Кашуй, знаех че Томи е финансовият гуру на форума, но не знаех, че е Нобелов лауреат! :lol: :mrgreen:

Аз пък не знаех, че на финансисти дават Нобелова награда, ама ти нали си гений :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2017 15:11

Red_Neck написа:
Beladona написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:
Притеснявам се , че вие ще изчезнете някъде по пътя за Микре ....

ОК, ... искаш ли да вържем бас?
Ако ГГ спечели търга, ти никога повече не стъпваш в подфорума на ЦСКА!
Ако г-н Гьонов спечели търга, аз повече не стъпвам в подфорума на ЦСКА!
Вървиш ли? ;)

Добреееее , понеже все пак Гриша Ганчев е заможен и шаваиздържа , а ние , бедните авиаторчета сме безпарични .... ако ми сложиш 20 пъти , ще взема , че ЦСКА 1948 печели търга .... примерно 100 лева мои , 2000 лева твои ....парите се слагат предварително в Уйнето , Томи или ММ 1914 , а може и в Синчец ....даваме им 10 % от сумата за съхранение , ОК ?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 фев 2017 15:15

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:Да го споделя в ново мнение.
Снощи не съм гледал мача на Лудогорец, че гледах Гришо и не съм слушал никакви интервюта след него.
Чак днес в емисиите новини слушах Домусчиев, какво е споделил след мача, че целта пред тях е да станат шампион и отново да атакуват групова фаза на ШЛ. Все пак за целта трябва да станат шампион, нали така?
Всички казвате, че той бил финансовата яма на авиаторите, е щом е така, защо пък да не вкара напрежение в ЦСКА-София чрез авиаторите, а тези пари ще си ги избие от поредното участие в ЕКТ следващия сезон?

Лц и тази година ще станат шампиони, но това не означава, че са абонирани за групите на ШЛ!
Видяхме какво стана по-миналата година, така че никой не е застрахован от ранно отпадане от ЕКТ! :mrgreen:

Естесвено, че няма застраховани, както и няма застраховани в това ли ще има повече от един участник в търга и пак да повторя, не е задължително да са авиатори.
Последна промяна от Долно уйно на 17 фев 2017 15:17, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 фев 2017 15:17

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Аз пък не знаех, че на финансисти дават Нобелова награда, ама ти нали си гений :roll:

Има Нобелова награда за икономика, Кашуй! ;) :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”