ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Направената селекция и подготовка към момента е добра, според мен. Имайки предвид случващото се в другите клубове, третото място ни е сигурно. А ако няма ексцесии по времето за вземане на лиценза и атмосферата в отбора да е на ниво, със сигурност ще финишираме втори.

d.milanov написа:Направената селекция и подготовка към момента е добра, според мен. Имайки предвид случващото се в другите клубове, третото място ни е сигурно. А ако няма ексцесии по времето за вземане на лиценза и атмосферата в отбора да е на ниво, със сигурност ще финишираме втори.
Аз съм дори по-смел в мечтите си

,но не и в очакванията си!
 ,но не и в очакванията си!- dreben23
- Контакти:
Много голяма подигравка правим с Ереро! Как ще му дадат само 700 евро, нямам думи.  15 бона ще даде  на Стоянов, който почти е привършил с футбола, а това момче, което трябва да прави тепърва кариера и което играе доста по-добре от доста други играчи, се подиграваме с него.   
   Не ми харесва това отношение към добрите футболисти, не бих се учудил на Маркович да му предложим 250 евро.
  Не ми харесва това отношение към добрите футболисти, не бих се учудил на Маркович да му предложим 250 евро. 

***САМО ЦСКА!*** 
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Logical person
- Контакти:
dreben23 написа:Много голяма подигравка правим с Ереро! Как ще му дадат само 700 евро, нямам думи. 15 бона ще даде на Стоянов, който почти е привършил с футбола, а това момче, което трябва да прави тепърва кариера и което играе доста по-добре от доста други играчи, се подиграваме с него.
Той е искал 7000, ние му даваме 700 и това според Стойчо за малки разминавания
 Не знам тогава кое са големи разминавания
  Не знам тогава кое са големи разминавания   

d.milanov написа:Направената селекция и подготовка към момента е добра, според мен. Имайки предвид случващото се в другите клубове, третото място ни е сигурно. А ако няма ексцесии по времето за вземане на лиценза и атмосферата в отбора да е на ниво, със сигурност ще финишираме втори.
До тук ли я докарахме
 , да мечтаем да сме втори
 , да мечтаем да сме втори 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Кашчей написа:Армейче написа:Обсъждате сърбите, но Хърватите направо чупят рекорди за продажби на играчи от балканите. На мача Лдгц - Динамо, коментатора каза, че за последните 5 години, Динамо са продали играчи на стойност 200 или 300 милиона.
Значи на година, Динамо Загреб продават поне по 5-6 играча за суми от порядъка на 8-10 милиона за човек.
Всъщност, големите отбори не се хвалят колко са продали, а кого са купили
Ами точно заради това, от години феновете на Динамо, протестират срещу собственика на клуба - Здравко Мамич, който е от лидерите на мафията в Хърватска.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш...  TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
donDiego написа:d.milanov написа:Направената селекция и подготовка към момента е добра, според мен. Имайки предвид случващото се в другите клубове, третото място ни е сигурно. А ако няма ексцесии по времето за вземане на лиценза и атмосферата в отбора да е на ниво, със сигурност ще финишираме втори.
До тук ли я докарахме, да мечтаем да сме втори
То ясно, кой за какво мечтае, ама поне добър футбол да покажем, че не искам да сме като Щампите.
- Red Warrior
- Контакти:
donDiego написа:d.milanov написа:Направената селекция и подготовка към момента е добра, според мен. Имайки предвид случващото се в другите клубове, третото място ни е сигурно. А ако няма ексцесии по времето за вземане на лиценза и атмосферата в отбора да е на ниво, със сигурност ще финишираме втори.
До тук ли я докарахме, да мечтаем да сме втори
В ситуацията в която сме в момента, моите мечти се простират до 3-то място този сезон.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Днес ще се играе ли с Берое или са сърдити ?  

[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]
						- dreben23
- Контакти:
AllanPo написа:Днес ще се играе ли с Берое или са сърдити ?
Играем, да. Мен ми е интересно дали няма да извадят Венци Христов от състава, ще видим.

***САМО ЦСКА!***