ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2014 00:51

Армейче написа:Обсъждате сърбите, но Хърватите направо чупят рекорди за продажби на играчи от балканите. На мача Лдгц - Динамо, коментатора каза, че за последните 5 години, Динамо са продали играчи на стойност 200 или 300 милиона. :?

Значи на година, Динамо Загреб продават поне по 5-6 играча за суми от порядъка на 8-10 милиона за човек.
Всъщност, големите отбори не се хвалят колко са продали, а кого са купили 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 фев 2014 00:54

Аз писах,че Югославия е на футболният пазар повече от 40г.,но тук се завъртя разговорът около сърбите.А колкото и да се мразят бившите републики в бизнеса са все едно са все още една държава.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 фев 2014 00:59

Кашчей написа:
Армейче написа:Обсъждате сърбите, но Хърватите направо чупят рекорди за продажби на играчи от балканите. На мача Лдгц - Динамо, коментатора каза, че за последните 5 години, Динамо са продали играчи на стойност 200 или 300 милиона. :?

Значи на година, Динамо Загреб продават поне по 5-6 играча за суми от порядъка на 8-10 милиона за човек.
Всъщност, големите отбори не се хвалят колко са продали, а кого са купили 8-)

И какво са спечелили. :) Понеже много купени нищо не печелят за отборите си, да не кажа повечето. ;) После отборите им се хвалят с това, че са ги продали. :mrgreen:

[offtopic]Давате ли си сметка, че се правят толкова много ненужни трансфери, само за да се изпере определена сума пари. Има отбори, които продават играчи на другия си отбор, в който са шефове, това ако не е пране, какво е? :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 14 фев 2014 01:03, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2014 01:02

гражданин от село написа:Аз писах,че Югославия е на футболният пазар повече от 40г.,но тук се завъртя разговорът около сърбите.А колкото и да се мразят бившите републики в бизнеса са все едно са все още една държава.

Колко българи са играли в големи отбори-броят се на пръстите на ръцете. А колко такива, от бивша Югославия са го правили.....Те си имат и отбор, носител на КЕШ, а ние...?!
Извинявам се за отплесването в темата :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 фев 2014 01:05

Кашчей написа:
гражданин от село написа:Аз писах,че Югославия е на футболният пазар повече от 40г.,но тук се завъртя разговорът около сърбите.А колкото и да се мразят бившите републики в бизнеса са все едно са все още една държава.

Колко българи са играли в големи отбори-броят се на пръстите на ръцете. А колко такива, от бивша Югославия са го правили.....Те си имат и отбор, носител на КЕШ, а ние...?!

Ние си имаме запазена четвърта урна! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2014 01:17

dreben23 написа:
Кашчей написа:

Ние си имаме запазена четвърта урна! :)

Ние, за съжаление, имаме запазени твърде много четвърти урни.. поради липсата на пета.
Чета ви за селекцията, чета ви и оптимистичните коментари...както съм ги чел от 4-5 години.. и не намирам почти нищо различно, освен имената на играчите.Ще видим.. след седмица започват мачовете и ще си проличи кой се е сработил и кой не чак толкова. Личното ми мнение е , че този дълъг прозорец у нас прави лоша услуга на клубовете, като се има предвид "изключителната " ни черта да правим нещата в последния момент. У нас, колкото са по-кратки сроковете-толкова ще е по-добре. Вярно е и , че понякога в последният момент се уреждат някои трансфери, но те би трябвало да са започнали, като преговори, доста време преди това.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2014 09:37

[offtopic]http://www.prosport.bg/news/35491/%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D1%8F%D0%B2-%D0%B1%D0%B5%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-700-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86[/offtopic]
Интересна информация!Това ако е вярно,означава коренна промяна на управлението на Клуба-към по-добро!
Всъщност,точно това говореха Сашетата-купуване на млади футболисти с цел препродаване и така да се издържа Клуба.
Смело мога да кажа,че към момента съм повече от доволен от случващото се в ЦСКА!Не съм забравил опита за фалит и вариантите за сливането на отбора!Не съм забравил броиката налични футболисти като започна сезона!Не съм забравил "играта" на отбора в първите мачове от сезона!Не съм забравил съмненията,дали ще се класираме за първата седмица!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 14 фев 2014 11:30

По информация от transfermarkt-a (която е акуратна в тази област) печалбата на Динамо Загреб от трансфери, в послените 5 години, е около 35 милиона евро.

Така че не вярвайте на всичко. което се говори по телевизията, и пише къде ли не.

ЦСКА също може да има такава печалба. Обаче няма как да е с това ръководство, зад раменете на което наднича мафията. И с която то си дели парите от клуба.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 фев 2014 12:47

fiesta написа:По информация от transfermarkt-a (която е акуратна в тази област) печалбата на Динамо Загреб от трансфери, в послените 5 години, е около 35 милиона евро.

Така че не вярвайте на всичко. което се говори по телевизията, и пише къде ли не.

ЦСКА също може да има такава печалба. Обаче няма как да е с това ръководство, зад раменете на което наднича мафията. И с която то си дели парите от клуба.

Лупи и мафия?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 14 фев 2014 12:50

Югославия е можела да продава футболисти и преди 1989 г. От там идва всичко.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”