Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 14 фев 2017 11:27

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:Възможен отговор на въпросите:"Защо хората не ходят на стадионите?" "Защо някои не припознаха ЦСКА-София и ЦСКА 1948г"
"Те виждат, че ги лъжат и им спестяват много неща. Затова и не ходят на стадиона. Може да ги лъжеш един път, пет пъти, но не може да ги лъжеш цял живот."

Звучи логично, но веднага в мен възниква въпроса: "Защо на мачовете на ЦСКА, все пак има с пъти повече публика, (колкото и да е малко тя) от мачовете на другите отбори?" Дали феновете на ЦСКА ги лъжат с пъти по-малко?

Възможен е и друг отговор."По-лесно се лъжат" :lol:

Възможно е и това Пеца. Всеки е свободен да се врътка и интерпретира фактите, както му изнася. "По твое време" публиката на ЦСКА също ли я лъжеха най-лесно? ;)

"Моето време"-аз съм жив още все пак.Сигурно е имало лъжи,но мъглата беше доста гъста тогава.Няма място за сравнение.Как сега да повярвам,че двата нови клуба са ЦСКА?Всеки преценява фактите според мирогледа,съвестта и
характера си.

Под "твоето време" имах предвид времето, когато ходеше на мачове. Интересна ми е логиката ти. Винаги публиката на ЦСКА е била най-многобройна, но сега според теб същата тази публика се лъже най-лесно и за това е най-много на стадиона. Тц тц тц странна логика тип "върти дупе".

Винаги съм съжалявал,когато съм влизал в диалог.Ходих на мачове до миналото лято.Последните ми спомени са повече от прекрасни.Мачът заради Стоичков и финала за купата.
Относно лъжите преди много години-написал съм ясно.Публиката на Левски преди години беше повече.
Последна промяна от petko.h.markov на 14 фев 2017 11:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 14 фев 2017 11:41

angelco77 написа:Попитах те ясно,ама ако няма какво да отговориш,измисли нещо по умно.

Стига си спамил. На този въпрос вече е отговаряно.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 14 фев 2017 11:42

angelco77 написа:
bellamy_99 написа:
angelco77 написа:
bellamy_99 написа:
ceBep написа:Стойчо Стоилов бил казал. Той Стойчо Стоилов може да каже и че имате 35 титли, и на това ли ще повярвате. Вие палячовци е Европа няма да играете, ако ще и папата да го каже.

Щом ти го казваш, значи за какво са ни ФИФИ и УЕФИ, да питаме един обелски Нострадамус,а?

А Стойкас Стоилас ли решава дали ще играете в Европа?

Не, решават го 1982, долно или горно уйно, ангелаки77 и цялата сурия тролове из форума на ЦСКА :roll: :roll:
Тъй става ли?

Попитах те ясно,ама ако няма какво да отговориш,измисли нещо по умно.

Ами може би УЕФА решава, не знам, която да е другата футболна организация в Европа? Ти какво ще кажеш? Кой решава
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 14 фев 2017 11:46

Altarf написа:
angelco77 написа:
То ЦСКА си фалира!На Армията играе ЦСКА-София!

А преди ПФК ЦСКА АД (ЕИК 130...) кой играеше на Армията?

А преди лятото защо никой от вас не бе споменавал ЦСКА като ПФК ЦСКА АД (ЕИК 130...) и всичко си беше просто ЦСКА. Дееба тая нова мода припознаваческа.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 14 фев 2017 11:49

ceBep написа:
Altarf написа:
angelco77 написа:

А преди лятото защо никой от вас не бе споменавал ЦСКА като ПФК ЦСКА АД (ЕИК 130...) и всичко си беше просто ЦСКА. Дееба тая нова мода припознаваческа.

Ми тогава май г-н Черен, заедно с Мегафона искаха да направят ново дружество, ново АД с ново ЕИК ;) И за да е*еш трябва да имаш с какво, а и да знаеш как, но от толкова наколенки, които правиш надали знаеш
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 11:50

petko.h.markov написа:Винаги съм съжалявал,когато съм влизал в диалог.Ходих на мачове до миналото лято.Последните спомени са ми повече от прекрасни.Мачът заради Стоичков и финала за купата.
Относно лъжите преди много години-написал съм ясно.Публиката на Левски преди години беше повече.

Ако искаше да влезеш в диалог нямаше да започнеш с това:

petko.h.markov написа:
Възможен отговор на въпросите:"Защо хората не ходят на стадионите?" "Защо някои не припознаха ЦСКА-София и ЦСКА 1948г"
"Те виждат, че ги лъжат и им спестяват много неща. Затова и не ходят на стадиона. Може да ги лъжеш един път, пет пъти, но не може да ги лъжеш цял живот."
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 14 фев 2017 11:52

bellamy_99 написа:
ceBep написа:
Altarf написа:
angelco77 написа:

Ми тогава май г-н Черен, заедно с Мегафона искаха да направят ново дружество, ново АД с ново ЕИК ;) И за да е*еш трябва да имаш с какво, а и да знаеш как, но от толкова наколенки, които правиш надали знаеш

Ти не знаеш ли, че не е културно да се месиш когато двама говорят.

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 фев 2017 11:58

Altarf написа:
angelco77 написа:

Сега играе ЕИК 115 , който преди 6 месеца беше Литекс от Ловеч ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 фев 2017 11:59

С или без Ганчев фалитът на ПФК ЦСКА АД бе неизбежен. Факт. Не разбирам онези бивши армейци, които хулят всички други, за които ЦСКА продължава да живее, макар като използва друго номерче.

Господа-другари, щом считате, че ЦСКА е мъртъв, покрийте се някъде и не пречете на онези, които продължават да обичат.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 фев 2017 12:05

Mitata написа:С или без Ганчев фалитът на ПФК ЦСКА АД бе неизбежен. Факт. Не разбирам онези бивши армейци, които хулят всички други, за които ЦСКА продължава да живее, макар като използва друго номерче.

Господа-другари, щом считате, че ЦСКА е мъртъв, покрийте се някъде и не пречете на онези, които продължават да обичат.

Гришата подаде 2 молби за фалит ....щеше да стане много интересно , ако Съдът беше уважил Първата ....нямаше да има спечелен Купа на България , клубът приключваше веднага ! Това действие го оправдавам с некачествена дрога !!!

Върни се в “ЦСКА”