Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 13 фев 2017 19:09

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
Mitata написа:Не знам какъв стадион планират да построят в Борисовата градина, но за мен от особена важност е ЦСКА да не бъде натоварен с големи външни дългове. Затова съм склонен да приема и по-скромно съоръжение. Мегаломански проекти не са ни нужни предвид сравнително ниската средна посещаемост на мачовете.
Ако намерят сериозен инвеститор естествено нямам нищо против да се вдигне голямо, модерно съоръжение, но повтарям, да не е за сметка на огромни заеми, които после да ни излезнат през носа.

На първо време да подпишат договора за базите, после ще се мисли конкретно.

Не знам кво стана с германците на Венци Корема :roll: ...А бе виж кво,за този стадион ,на това място,инвеститори ще се намерят :idea: .Въпроса е да им се разреши строеж :!:

Да питат лупи направо,той ги беше намерил.Или да го използват при преговорите.

Напротив,пак не си разбрал-Венци Корема му ги предложи,а Лупарата отказа :idea: Поне така разправяше де :) -че щели феновете да го обесят на някое дърво в Борисовата :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 фев 2017 19:13

Red joker написа:
petko.h.markov написа:
Red joker написа:
Mitata написа:Не знам какъв стадион планират да построят в Борисовата градина, но за мен от особена важност е ЦСКА да не бъде натоварен с големи външни дългове. Затова съм склонен да приема и по-скромно съоръжение. Мегаломански проекти не са ни нужни предвид сравнително ниската средна посещаемост на мачовете.
Ако намерят сериозен инвеститор естествено нямам нищо против да се вдигне голямо, модерно съоръжение, но повтарям, да не е за сметка на огромни заеми, които после да ни излезнат през носа.

Не знам кво стана с германците на Венци Корема :roll: ...А бе виж кво,за този стадион ,на това място,инвеститори ще се намерят :idea: .Въпроса е да им се разреши строеж :!:

Напротив,пак не си разбрал-Венци Корема му ги предложи,а Лупарата отказа :idea: Поне така разправяше де :) -че щели феновете да го обесят на някое дърво в Борисовата :lol:

Изтърча се!Той се отказа на Венци,но каза че е намерил за Борисовата градина.Искаше само по-дълъг срок за концесия.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 фев 2017 19:13

Mitata, един стадион средна ръка, с нормални условия за зрителите без много екстри струва около 2000лв на място, говорим за съоръжение, в което ще има някакво кафене, ресторантче и т.н., без големи магзини тип мол и т.н., ако има такива там нещата отиват на 4000-5000лв на седалка.

Няма клуб в световен мащаб, който да изгражда стадиона си със собствени средства. В Турция всички НОВИ стадиони на по-малките отбори се изграждат от ММС, след което им се отдават на концесия за безвъзмездно ползване, като през срока на концесия те трябва да поддържат съоръжението.
Големите клубове в Турция се ползват за сериозна реклама и при тях нещата седят коренно различно.
Ще ти споделя пример за стадиона на Галатасарай, Тюрк Телеком Арена:

Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 фев 2017 19:29

Абсолютно споделям мнението ти! В България сме се наслушали на "големи" обещания. Трябва да се гради здрава основа и целта да бъде връщането на публиката на стадиона. Публиката ще помогне и за връщането на цесекарския дух. Силно се надявам Ганчев да не прави глупости.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 фев 2017 19:37

Ozzimozzi, ти ако си бизнесмен, къде ще си влагаш парите, там където ще има гаранция над 70% за възвращаемост или там, където няма сигурност?
Той един Домусчиев се дърпа толкова много време, че дори успя и да накара общината да вложи 1/4 от стойността все още не е почнал да гради стадиона, който реално за него си струва джобни пари, защото идеално знае, че това ще му е само и единствено разход за кефа ня 2000 човека и нищо повече.
Мастите бизнесмени последното нещо, в което инвестират е да правят кефа на тоя и оня.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 фев 2017 19:39

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
petko.h.markov написа:
Red joker написа:

Изтърча се!Той се отказа на Венци,но каза че е намерил за Борисовата градина.Искаше само по-дълъг срок за концесия.

Нещо не мога да ти проследя мисълтЪ,Пеца...не можЕх да те разберА :?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 фев 2017 19:42

Долно уйно написа:Ozzimozzi, ти ако си бизнесмен, къде ще си влагаш парите, там където ще има гаранция над 70% за възвращаемост или там, където няма сигурност?
Той един Домусчиев се дърпа толкова много време, че дори успя и да накара общината да вложи 1/4 от стойността все още не е почнал да гради стадиона, който реално за него си струва джобни пари, защото идеално знае, че това ще му е само и единствено разход за кефа ня 2000 човека и нищо повече.
Мастите бизнесмени последното нещо, в което инвестират е да правят кефа на тоя и оня.

Тези гаранции за възвращаемост не зная как ги смяташ, но за да има кяр от футбол, първо трябва да се появи клиента - т.е феновете. Без нормална среда за футбол в България, фенове няма да има. Иначе за бизнесмените е ясно - дават пари, където има далавера и "държавата" е ангажирана по "някакъв" начин.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 фев 2017 19:42

Ozzimozzi написа:

Абсолютно споделям мнението ти! В България сме се наслушали на "големи" обещания. Трябва да се гради здрава основа и целта да бъде връщането на публиката на стадиона. Публиката ще помогне и за връщането на цесекарския дух. Силно се надявам Ганчев да не прави глупости.

А бе доколкото знам има инвеститор има и изпълнител .Няма да се теглят заеми,на името на Клуба :idea:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 фев 2017 19:47

За пореден път се убеждавам, че повечето от феновете на ЦСКА-София са големи лапни шарани, а Ганчев такива ги обича най-много.
В Диабекир е страхотно, строят се три нови стадиона, такива, каквито из шопско няма да се появят и след 30 години, какво повече му трябва на човек от футболно естество.

Хатай:
[rimg]http://galeri3.arkitera.com/var/albums/Arkiv.com.tr/Proje/alper-aksoy-mimarlik/hatay-stadyumu2/_bat%C4%B1%20tribun2-1%20(6).jpg.jpeg[/rimg] [rimg]http://fs5.directupload.net/images/user/170128/ukar96xk.jpg[/rimg]

Диарбекир:
[rimg]http://i.imgur.com/1ggwi8R.jpg[/rimg] [rimg]https://pbs.twimg.com/media/C2DbOLhWQAAgs6A.jpg:orig[/rimg]

Газиантеп
[rimg]http://fs5.directupload.net/images/user/170116/cwo7bukv.jpg[/rimg]

Там из шоплука, кога ще станете бели хора?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 фев 2017 20:08

Днес се навършва една година от смъртта на Туньо . Мир на праха му ! :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”