Долно уйно написа:Колкото излязохте и срещу Лупи.
И лупарата защо си сдаде акциите,ако можеш да ме подсетиш?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Долно уйно написа:Колкото излязохте и срещу Лупи.
Долно уйно написа:Дано този път ме разберете, когато трябва да се пречи еколозите са идеалното средство.
Ще скочи някой да ги бие, а те са подготвени и за такъв сценарии, ти гарантирам, че ще направят национален проблем, което ще е във вреда.
Обожавам, когато някой си решава проблема със сила.
Долно уйно написа:На България абсолютно нищо й няма, икономиката процъфтява, норада живее идеално, всяко започнато спортно съоръжение е завършено на 100% в срок, обещанията давани от политици и масти бизнесмени се спазват, а в затворите няма място от осъдени политици. Ей ги сега една тиква ви обещава 1500лв. заплата
България е едно прекрасно икономическо място за живот.
Наистина съжалявам тези, които се радват на голия патриотизъм.
Долно уйно написа:Предполагам вземаш впредвид факта, че другия, който е загубил битката и при евентуални подобни неща, че на мига ще прати еколозите да стачкуват и стават дълги и широки?bobonikolov написа:GOLEADOR написа:Аз лично не вярвам да му позволят на ГГ да строи в Борисовата.Разрешения за строеж ще види през крив макарон.Имаше преди години предаване по К3 точно за строеж на нов стадион на мястото на "Армията" и експерта обясни подробно,че даже едно дръвче не може да се одреже в парка без разрешение,а такова еколозите не издават.При това за път на камионите ,взрива и други дейности около строежа трябва бая дървета да се отсекат.Отделно паркинга,забрави някой да даде разрешение там да се строи паркинг,а модерен стадион без паркинг няма.Иначе е ясно,както казах мястото е златна мина.Получи ли разрешение за строеж който и да е ще построи стадиона в най-кратки срокове.Това си е 6-ца от тотото и няма бизнесмен който да пропусне да се възползва от такъв подарък.
Има една подробност, която остава в сянка. От миналата година върви тихомълком процедура за промяна на ПУП на Борисовата градина. Обяснението на Столична община беше, че това е необходимо за да може да се кандидатства за евро пари за изграждане на нови алеи в парка. Тогава хората писнаха от страх да не се секат дървета излишно и от общината обещаха първо да направят оценка на влиянието на околната среда и тогава да продължат с другите неща. Така, че скоро ще има нов ПУП и ще може да се строи и извън сегашните граници на стадиона както и ще може да има търговски площи в него, защото по сега действащия ПУП се позволява строеж на само чисто спортни съоръжения без търговски части.
Имам дълбокото убеждение, че ще му дадат да строи срещу обещание да се ползва фирма на някой депутат например или такава, която е близка до управляващата партия.
Mitata написа:Не знам какъв стадион планират да построят в Борисовата градина, но за мен от особена важност е ЦСКА да не бъде натоварен с големи външни дългове. Затова съм склонен да приема и по-скромно съоръжение. Мегаломански проекти не са ни нужни предвид сравнително ниската средна посещаемост на мачовете.
Ако намерят сериозен инвеститор естествено нямам нищо против да се вдигне голямо, модерно съоръжение, но повтарям, да не е за сметка на огромни заеми, които после да ни излезнат през носа.
На първо време да подпишат договора за базите, после ще се мисли конкретно.
Red joker написа:Mitata написа:Не знам какъв стадион планират да построят в Борисовата градина, но за мен от особена важност е ЦСКА да не бъде натоварен с големи външни дългове. Затова съм склонен да приема и по-скромно съоръжение. Мегаломански проекти не са ни нужни предвид сравнително ниската средна посещаемост на мачовете.
Ако намерят сериозен инвеститор естествено нямам нищо против да се вдигне голямо, модерно съоръжение, но повтарям, да не е за сметка на огромни заеми, които после да ни излезнат през носа.
На първо време да подпишат договора за базите, после ще се мисли конкретно.
Не знам кво стана с германците на Венци Корема...А бе виж кво,за този стадион ,на това място,инвеститори ще се намерят
.Въпроса е да им се разреши строеж
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта