Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 12 фев 2017 22:44

ham3r... грам идея си нямаш, колко много си далече от истината, но пък в случая лично на мен нищо не ми пречи, че жживееш в заблуда.

Само Зара никой друг :!:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 12 фев 2017 22:51

Mitata написа:redmadness, ясно е, че кукловодите използват авиаторите да постигнат своите цели. Те можеха да вземат ЦСКА много преди Ганчев да влезе ЦСКА, много преди да затънем до уши в дългове. Този факт показва доколко са истински техните намерения. Те са чиста проба фалш.

Този отбор е най-голямото зло което можеше да ни се случи като започнеме от задкулисието което го финасира..Щяхме общо 4 години(с В група) да стоиме по селата и отделно като влезнем в А група да градиме нов отбор както сега :!: ТОВА СА 4 ГОДИНИ НА ВЯТЪРА 4 Г-О-Д-И-Н-И !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 фев 2017 22:54

Долно уйно написа:Какво лошо има в това, че съм съдник на АДто на Литекс?

Имам много информация, заредил съм я и чакам събитията...
Споделиха ми, че базата в Разград ще е, като кочина пред това в Панчарево.

Ми...противоречиш си с горния ти пост!
Всеки човек има право на мнение, и всеки има право да съди другите, но според възможностите си! А твоите възможности на съдия са твърде ограничени, защото никой не те слуша, даже ставаш за смях в повечето от случаите! Има трима души в този форум, които се опитват да налагат своето мнение, като ти си един от тях! Постоянното ви боботене, повтаряйки едно и също, след известно време започва да изнервя другите и да ги кара да ви обиждат, или да ви се смеят! В крайна сметка аз поне не виждам смисъл, освен ако харесвате да ви обиждат!

ПП Имам информация за базите, както и за стадиона, но поне засега може би е по-добре да си замълча!
То, всъщност няма да е някаква изненада, но все пак е по-добре да се изчакат събитията! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 фев 2017 23:06

redmadness48 написа:
Mitata написа:redmadness, ясно е, че кукловодите използват авиаторите да постигнат своите цели. Те можеха да вземат ЦСКА много преди Ганчев да влезе ЦСКА, много преди да затънем до уши в дългове. Този факт показва доколко са истински техните намерения. Те са чиста проба фалш.

Този отбор е най-голямото зло което можеше да ни се случи като започнеме от задкулисието което го финасира..Щяхме общо 4 години(с В група) да стоиме по селата и отделно като влезнем в А група да градиме нов отбор както сега :!: ТОВА СА 4 ГОДИНИ НА ВЯТЪРА 4 Г-О-Д-И-Н-И !

Ясно е едно - ако кукловодите искаха силен ЦСКА, можеха да опитат да постигнат целта си още преди години. Но не го направиха, изчакаха Лупи и Титан да ни потопят в море от дългове.

Ако кукловодите спечелят търговете за марката и базата феновете няма да сме на тяхна страна и ще настане пълна обърквация. Ето ти още едно доказателство, че тяхната цел не е силен ЦСКА.

Какъв може да е мотивът да мътят водата на ЦСКА? Не виждам друг, освен разделяне на феновете и слаб ЦСКА, който да осигури на лудогорския проект безкраен брой титли. Има някаква вероятност целта да е базата на ЦСКА, но не ми се вярва, защото държавата ще бъде разкъсана от протести.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 фев 2017 23:11

А може би мотивът да мътят водата на ЦСКА не е футболен, а икономически или политически, както някои вече изрказаха предположение.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 12 фев 2017 23:30

Ганчев и сериозен футбол са две взаймноизключващи се неща и скоро ще го разберете.
Да, цесекар е, но влизането му в тези истории са далече от чисто футболните намерения.
Последна промяна от Долно уйно на 12 фев 2017 23:41, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 12 фев 2017 23:41

Интересно ми е, колко ли са наивниците, които си мислят, че в рамките на договора за ПЧБ, който е 35 години в Борисовата градина ще се появи ето такъв стадион
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/CrBzAyEWIAASxmt.jpg[/rimg]
Въпросният е с капацитет 27 500 зрители и стойност 25 милиона евро с прилежащата инфраструктура.
[rimg]http://www.caninsaat.com.tr/Dosya/projeler/SivasStadyum/20161015_07.jpg[/rimg]
Последна промяна от Долно уйно на 12 фев 2017 23:58, променено общо 1 път.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 12 фев 2017 23:44

Долно уйно написа:Интересно ми е, колко ли са наивниците, които си мислят, че в рамките на договора за ПЧБ, който е 35 години в Борисовата градина ще се появи ето такъв стадион[offtopic]Изображение[/offtopic]
Въпросният е с капацитет 27 500 зрители и стойност 25 милиона евро с прилежащата инфраструктура.
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Ако си мислиш че Гришата ще ръководи ЦСКА като Литекс с тея успехи които има жестоко се лъжеш..Този човек макар и да е мутра не е лъжец и много добре знае къде е дошъл. Отделно, това да не ти е продажника Божков или Лупи и Титан че да ни лъже за новия стадион от лятото ? Тепърва ще съжалявате че нямате такъв собственик като него и че сте в ръцете на дебелия чрез Спас който иска да ви направи "самоиздържащо се дружество" и ви лъже за козирката и таблото че и за китайски спонсори :lol:
Последна промяна от redmadness48 на 12 фев 2017 23:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 фев 2017 23:52

[quote="Долно уйно"]Интересно ми е, колко ли са наивниците, които си мислят, че в рамките на договора за ПЧБ, който е 35 години в Борисовата градина ще се появи ето такъв стадион[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]Тия турско -чешки стадиони дето ги публикуваш от една година с намерението да впечатлиш някого тук няма как да стане. За пореден път ти казвам не чети Уикито!! Има и други начини да се информираш ;) [/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 фев 2017 23:57

Долно уйно написа:Интересно ми е, колко ли са наивниците, които си мислят, че в рамките на договора за ПЧБ, който е 35 години в Борисовата градина ще се появи ето такъв стадион[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Напротив. Нещо с точно такива мащаби ще се появи, защото ще има търговски площи за отдаване. Това не е Ловеч-град 30 000 население и никакви потребности. Това е центъра на София и ти гарантирам, че няма да направят някакъв допотопен стадион без магазини и кафенета какъвто е ловешкия.

Върни се в “ЦСКА”