Само Зара никой друг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata написа:redmadness, ясно е, че кукловодите използват авиаторите да постигнат своите цели. Те можеха да вземат ЦСКА много преди Ганчев да влезе ЦСКА, много преди да затънем до уши в дългове. Този факт показва доколко са истински техните намерения. Те са чиста проба фалш.
 ТОВА СА 4 ГОДИНИ НА ВЯТЪРА 4 Г-О-Д-И-Н-И !
 ТОВА СА 4 ГОДИНИ НА ВЯТЪРА 4 Г-О-Д-И-Н-И !Долно уйно написа:Какво лошо има в това, че съм съдник на АДто на Литекс?
Имам много информация, заредил съм я и чакам събитията...
Споделиха ми, че базата в Разград ще е, като кочина пред това в Панчарево.

redmadness48 написа:Mitata написа:redmadness, ясно е, че кукловодите използват авиаторите да постигнат своите цели. Те можеха да вземат ЦСКА много преди Ганчев да влезе ЦСКА, много преди да затънем до уши в дългове. Този факт показва доколко са истински техните намерения. Те са чиста проба фалш.
Този отбор е най-голямото зло което можеше да ни се случи като започнеме от задкулисието което го финасира..Щяхме общо 4 години(с В група) да стоиме по селата и отделно като влезнем в А група да градиме нов отбор както сегаТОВА СА 4 ГОДИНИ НА ВЯТЪРА 4 Г-О-Д-И-Н-И !
Долно уйно написа:Интересно ми е, колко ли са наивниците, които си мислят, че в рамките на договора за ПЧБ, който е 35 години в Борисовата градина ще се появи ето такъв стадион[offtopic][/offtopic]
Въпросният е с капацитет 27 500 зрители и стойност 25 милиона евро с прилежащата инфраструктура.
[offtopic][/offtopic]

[/offtopic]
[/offtopic] [/center]
 [/center]Долно уйно написа:Интересно ми е, колко ли са наивниците, които си мислят, че в рамките на договора за ПЧБ, който е 35 години в Борисовата градина ще се появи ето такъв стадион[offtopic][/offtopic]
Въпросният е с капацитет 27 500 зрители и стойност 25 милиона евро с прилежащата инфраструктура.
[offtopic][/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 8 госта