Стана точно както очаквах, травмата не е сериозна, но от ГОНГ няма да се извинят. Ще разговарям лично с Томето, живеем наблизо. А на тоя, където ми три вчера постовете, без никаква причина - нека ми пише на лично да си поговорим!
Само ЦСКА!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Stanimir-74
Гонг: Контузеният Платини пропусна тренировката на ЦСКА
Както и очаквах контузията на Платини беше по-скоро "дано да е тежка", но уви греда...
След вчерашната си бомбастична новина "Мишел Платини с тежка травма", след има-няма 20 часа вече имаме
"Контузеният Платини пропусна тренировката на ЦСКА", където чак на 4-тия ред, леко се подмята, че "травмата му обаче не е сериозна". В банките до скоро това нещо се казваше "дребен шрифт"
Голям страх тресе някои хора от тоя Мишел. И как ще е иначе, след като преди време не позволи на една друга голова машина да изпълни обещания стриптийз...
Ех, ако имаше чалъм с тоя Камбуров, да се треснат челно на някой мач, та да не станат...
Не очаквам темата ми да види бял свят, нито очаквам от ГОНГ да се извинят, най-много очаквам първенството да започне. А на "доброжелателите"... те си знаят какво пожелавам!
След вчерашната си бомбастична новина "Мишел Платини с тежка травма", след има-няма 20 часа вече имаме
"Контузеният Платини пропусна тренировката на ЦСКА", където чак на 4-тия ред, леко се подмята, че "травмата му обаче не е сериозна". В банките до скоро това нещо се казваше "дребен шрифт"
Голям страх тресе някои хора от тоя Мишел. И как ще е иначе, след като преди време не позволи на една друга голова машина да изпълни обещания стриптийз...
Ех, ако имаше чалъм с тоя Камбуров, да се треснат челно на някой мач, та да не станат...
Не очаквам темата ми да види бял свят, нито очаквам от ГОНГ да се извинят, най-много очаквам първенството да започне. А на "доброжелателите"... те си знаят какво пожелавам!
Re: Гонг: Контузеният Платини пропусна тренировката на ЦСКА
При ГОНГ пачките от Герена водят до ,,мръсно подсъзнание". 
П.П. Темата я пиши ,,бегала".
- Stanimir-74
leski написа:При ГОНГ пачките от Герена водят до ,,мръсно подсъзнание".
Много добре го каза, обаче сега очаквай да те "редактират", както мен вчера, когато написах, че ЦСКА има 3 полуфинала в Европа. Явно не се харесва истината!
Вие като не харесвате Гонг, защо го четете? Бил левскарски сайт, ами има много "чорбарски" сайтове, насочете се натам. Ето Спорт1 винаги пишат истината, те са безпристрастни, никога нищо не спестяват, нито веднъж не са излъгали, няма проблем. Обаче на вас все Гонг ви е виновен. Що така?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Станко Йовчев
dodo7271 написа:Вие като не харесвате Гонг, защо го четете? Бил левскарски сайт, ами има много "чорбарски" сайтове, насочете се натам. Ето Спорт1 винаги пишат истината, те са безпристрастни, никога нищо не спестяват, нито веднъж не са излъгали, няма проблем. Обаче на вас все Гонг ви е виновен. Що така?
Щото червените сайтове са като стадиона
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.
- Stanimir-74
dodo7271 написа:Вие като не харесвате Гонг, защо го четете? Бил левскарски сайт, ами има много "чорбарски" сайтове, насочете се натам. Ето Спорт1 винаги пишат истината, те са безпристрастни, никога нищо не спестяват, нито веднъж не са излъгали, няма проблем. Обаче на вас все Гонг ви е виновен. Що така?
Това е същото, като да попиташ: "Защо гледаш мач, след като водещият е пристрастен за другия отбор".
Това е частна национална медия и никъде не е упоменато, че ще се плюе само по едни, а други ще се галят с перо! Виж и сега първата новина, която гърми: "Павел Дочев поиска пред съда ЦСКА да бъде обявен в несъстоятелност"
За някои хора това е цел в живота и накрая к'во... пак втори!
А относно сравнението ти със Спорт1 е доста неуместно, защото там е ясно кой е собственика, докато тук претендират за "безпристрастност".
Държавна помощ за ЦСКА
Здравейте приятели! Рядко пиша по спортни въпроси, но и аз се вълнувам от футбол и в частност ФК ЦСКА София. Не мислите ли, че държавата спря помощта си към нас. От 1989-та марката ЦСКА е оставена в ръцете на капиталисти и разни мутри, които докара отбора до това дередже. Има доста влиятелни социалисти, които могат, да възродят харизмата на отбора. На всички ни е ясно, че Буда и неговата партия правят всичко възможно, това да не се случи. Мислите ли, че с едно ново социалистическо правителство, ще се върне и славата на отбора ?
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
- Udoji90
- Контакти:
Re: Държавна помощ за ЦСКА
[offtopic]Без коментар... (facepalm)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- джугашвили
Re: Държавна помощ за ЦСКА
Браво!Един от малкото потребители,с които съм съгласен на 100% !Един от малкото будители в този безскруполен свят!Ти си съвремения Паисий Хилендарски.Ако имах властта,бих те отличил с орден "Стара планина".Поздравления за актуалната и болна тема,другарю!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!