Teo написа:Гришата вече доказа, че ЦСКА за него е една кауза за която си заслужава да се бори!
"ЦСКА-София" не е ЦСКА, не е бил и никога няма да стане!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Гришата вече доказа, че ЦСКА за него е една кауза за която си заслужава да се бори!
angelco77 написа:Teo написа:Гришата вече доказа, че ЦСКА за него е една кауза за която си заслужава да се бори!
Кога го доказа,бе Тео?Когато премести Литекс в София,ли?Или когато искаше да кръсти фалиралия клуб ФК Лупи?Обърках се вече...Когаааа
angelco77 написа:Teo написа:Гришата вече доказа, че ЦСКА за него е една кауза за която си заслужава да се бори!
Кога го доказа,бе Тео?Когато премести Литекс в София,ли?Или когато искаше да кръсти фалиралия клуб ФК Лупи?Обърках се вече...Когаааа
ceBep написа:Жалко, че заради оранжевите търпим ежедневен срам всички.
ceBep написа:Ми тогава спрете да лъжите като циганки и да разказвате глупости, за да запазите поне частица от достойнството си, ако ви е останало такова.
Mitata написа:Скъпи хейтъри, 1 000 000 000 пъти да напишете, че ЦСКА София не е ЦСКА, твърдението ви няма да е вярно, ще остане брадата лъжа.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
"Червената общественост трябва да е наясно, че моето условие беше единствено и само да се започне "на чисто" в ЦСКА - обясни бизнесменът в декларацията си. - Повтарям - "на чисто"! И аз го заявих публично пред в. "Тема Спорт" и Дарик радио, както и при многобройните си срещи и разговори с различните фракции на феновете, футболните деятели и отговорните фактори в клуба. Държа да подчертая, че става изцяло въпрос за един бизнес проект. Милиони сделки се правят и развалят ежедневно по целия свят. Аз никога не съм бил авантюрист. Не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата и успеха на това начинание. Защото, както казах и преди, ЦСКА е национална кауза. При така стеклите се обстоятелства аз не мога да поема тази авантюра. Желая успех на феновете, ръководството, треньорите и играчите на отбора!"
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта