ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Logical person
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Шегата на страна, изглежда много добре. За мен това е правилната политика, да се привличат 18-21 годишни млади таланти. Вземаме ги без пари, заплати по 1-2к евро и ако 3-4 от тях стават и се развият сме на голяма далавера.
Стойчо уж не обичал млади футболисти според господата, които го мразят, а пък събра цял отбор до 21 години...На кой да вярваме сега? На това което виждаме, или на "специалистите"?
boabbb написа:vaskonti написа:boabbb написа:Поредната youtube звезда - даже няма да гледам клипа. Кажете свестен сърбин, дошъл в ЦСКАДвамата вратари, дето ги имахме и това е
А дърводелци, дошли като новия Меси, Роналдо, Митьо Пищова и кой ли не - с лопата да ги ринеш. Скептично настроен съм за тоя.
А ти ми кажи свестен наш юноша, излязъл от школата в близките 25г. Ако не друго, сръбската школа е доказана от десетки години, та до ден днешен.
На прима виста - Сашо Тонев и Методи Деянов
ЦСКА за цялата си история не е извадил толкова класни играчи от собствената си школа, колкото вади примерно един Партизан за 1 година. Колкото и стряскащо да звучи на пръв поглед, това е истината. Преди години Югославия, а след това и Сърбия беше най-големия износител на играчи в цяла Европа. Почти съм сигурен, че и в момента е така. България и в частност ЦСКА сме много далеч от тях, що се отнася до работа в ДЮШ.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:boabbb написа:Поредната youtube звезда - даже няма да гледам клипа. Кажете свестен сърбин, дошъл в ЦСКАДвамата вратари, дето ги имахме и това е
А дърводелци, дошли като новия Меси, Роналдо, Митьо Пищова и кой ли не - с лопата да ги ринеш. Скептично настроен съм за тоя.
А ти ми кажи свестен наш юноша, излязъл от школата в близките 25г. Ако не друго, сръбската школа е доказана от десетки години, та до ден днешен.
ЦСКА за цялата си история не е извадил толкова класни играчи от собствената си школа, колкото вади примерно един Партизан за 1 година. Колкото и стряскащо да звучи на пръв поглед, това е истината. Преди години Югославия, а след това и Сърбия беше най-големия износител на играчи в цяла Европа. Почти съм сигурен, че и в момента е така. България и в частност ЦСКА сме много далеч от тях, що се отнася до работа в ДЮШ.
Сега няма смисъл да се убеждаваме, че тези от Партизан са там от 5-годишни. И те събират кой го по-бива от по-малките отбори, както ние тук ( основно от Пирин
Леевски, оле
http://www.sportal.bg/news.php?news=472257...След като привлякохме новите играчи на този пост,Марсиньо ще бъде резерва, няма да получава игровото време от есенния сезон, кандидати дори на тази цена няма...не е ли по-добре да го освободим,а той без претенции за да си намери отбор като свободен агент.Пари няма да вземем,но до лятото,...спестяваме от заплати 100 хил. лв,в тва финансово състояние на отбора все е нещо.
Такива играчи не се освобождават, все някакви пари могат да се вземат...Ще е грешка подобно освобождаване според мен, приближаваща се дори и до освобождаването на Бадема 2011г. от оня некадърник Радуканов.
boabbb написа:Сега няма смисъл да се убеждаваме, че тези от Партизан са там от 5-годишни. И те събират кой го по-бива от по-малките отбори, както ние тук ( основно от Пирин). Иначе е факт, че вадят много играчи, но сърбите са много напред в колективните спортове като цяло - футбол, волейбол, водна топка, баскетбол ( особено ) и т.н.
Ами да де, точно затова ти казвам, че в такива като тоя "сръбския Неймар" има повече перспектива пред който и да е негов връстник в школата ни. Тук не става въпрос за чист вроден футболен талант, а за правилно обучение - тактическо и физическо. Природни таланти със сигурност имаме, ама като ги тренират по измислени схеми от 80-те, как да стане нещо от тях? Виж Долапчиев - има вроден талант, типичното "гюме", но той го кара на гол ентусиазъм защото няма кой да го научи как да използва таланта си. В почти всеки силен западен отбор има поне един 18-19 годишен, който си е почти титуляр и който очевидно не се лута като муха без глава, а прекрасно знае какво прави на терена. Това е разликата между нашите ДЮШ и техните, включително сръбските.
[center]I'll be the savior of you all
-
petko.h.markov
- Контакти:
vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:boabbb написа:Поредната youtube звезда - даже няма да гледам клипа. Кажете свестен сърбин, дошъл в ЦСКАДвамата вратари, дето ги имахме и това е
Този факт е неоспорим.Достатъчно е да погледнем елитните първенства в Европа и да видим колко сръбски футболисти
играят там и в какви отбори.Тук според мен въпроса е друг.До колко е възможно талантлив техен футболист да дойде
при нас?Не казвам нищо лошо за момчето,само да не изпадаме в еуфория.Сърбите са много добри търговци на футболния
пазар,защото са от много години там,с добър опит.
vaskonti написа:boabbb написа:Сега няма смисъл да се убеждаваме, че тези от Партизан са там от 5-годишни. И те събират кой го по-бива от по-малките отбори, както ние тук ( основно от Пирин). Иначе е факт, че вадят много играчи, но сърбите са много напред в колективните спортове като цяло - футбол, волейбол, водна топка, баскетбол ( особено ) и т.н.
Ами да де, точно затова ти казвам, че в такива като тоя "сръбския Неймар" има повече перспектива пред който и да е негов връстник в школата ни. Тук не става въпрос за чист вроден футболен талант, а за правилно обучение - тактическо и физическо. Природни таланти със сигурност имаме, ама като ги тренират по измислени схеми от 80-те, как да стане нещо от тях? Виж Долапчиев - има вроден талант, типичното "гюме", но той го кара на гол ентусиазъм защото няма кой да го научи как да използва таланта си. В почти всеки силен западен отбор има поне един 18-19 годишен, който си е почти титуляр и който очевидно не се лута като муха без глава, а прекрасно знае какво прави на терена. Това е разликата между нашите ДЮШ и техните, включително сръбските.
Да, ама НСА дава тапии за треньор наляво и надясно
Леевски, оле
Боаббб, много ниско си паднал в опит да се харесаш на всякаква публика. Визирам едно твое мнение във синята Всекидневна, където разцъквате на къс пас идващия на проби сърбин.
Бастос като е свободен агент Удинезе и неспящите грандове що не са го взели, а нашия бил ютюбгерой пълен дърводелец - по същата схема? Само не казвай за ШЛ, щото и до днес Гаджев не мож го продадат, а и той е бил там да слуша химна.
Бастос като е свободен агент Удинезе и неспящите грандове що не са го взели, а нашия бил ютюбгерой пълен дърводелец - по същата схема? Само не казвай за ШЛ, щото и до днес Гаджев не мож го продадат, а и той е бил там да слуша химна.