Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Важно е да се стягат редиците във фенските среди и да се подкрепя отбора!Скоро мачовете започват и пак ще се забавляваме.
То ако имахте нещо в главите и не ги ползвахте само за равновесие нямаше да стигнем до тука и нямаше да се налага да припознаваме никого.
ceBep написа:То ако имахте нещо в главите и не ги ползвахте само за равновесие нямаше да стигнем до тука и нямаше да се налага да припознаваме никого.
Това към мен ли е?
Не конкретно.
Mitata написа:ceBep написа:И с какво ви пречи уйното на микренската далавера ?! Аре по-сериозно го давайте. Това, че има хора, които ви разбиват гнусните лъжи, не ги прави непременно от грешната страна.
Ако за теб наливането на милиони в базата на изтърбушения от всякъде ЦСКА (имам предвид не само ПФК, а всички спортове в дружеството), е "афера", дай Боже повече такива афери ни се случат в бъдеще, защото се видя, че с честни и достойни "бизнесмени", научени да източват ЦСКА, най-много да изчезнем.
Най-накрая ФК ЦСКА попадна във футболни ръце, но въпреки това, се амират недоволни, чието любимо занятие да плюят. Хей, Недоволни, извадете милионите и направете нещо добро за ЦСКА!
Мани го афериста Ганчев. Имаме нужда от "правилния биезнесмен"... Нали така беше, Северчо?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Долно уйно написа:А аз завалията до сега съм си мислил, че зависи от това, коя компанията те представлява, а то било така
Хипотетично приемам, че Майкрософт е компанията собственик на авиаторите, само че тяхната оферта ще бъде пренебрегната, тъй като те са с аматьорски статут, а това значи, че имат по-малко финанси и т.н., и т.н.
На какъв език да го напише човек, че в търг участва юридическо лице, а не футболен клуб и е важно, юридическотго лице, в какво финансово положение е, а не футболния клуб.
Пак си въртиш и сучеш, Уйе! Собственикът на визираните аматьори са феновете, поне това те "прокламират"! Собственик не им е Майкрософт, нито Епъл, нито Мерцедес, въобще глупав пример си дал!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ivo55 написа:Mitata написа:ceBep написа:И с какво ви пречи уйното на микренската далавера ?! Аре по-сериозно го давайте. Това, че има хора, които ви разбиват гнусните лъжи, не ги прави непременно от грешната страна.
Ако за теб наливането на милиони в базата на изтърбушения от всякъде ЦСКА (имам предвид не само ПФК, а всички спортове в дружеството), е "афера", дай Боже повече такива афери ни се случат в бъдеще, защото се видя, че с честни и достойни "бизнесмени", научени да източват ЦСКА, най-много да изчезнем.
Най-накрая ФК ЦСКА попадна във футболни ръце, но въпреки това, се амират недоволни, чието любимо занятие да плюят. Хей, Недоволни, извадете милионите и направете нещо добро за ЦСКА!
Мани го афериста Ганчев. Имаме нужда от "правилния биезнесмен"... Нали така беше, Северчо?
Точно така. Само че. не случихме последното десетилетие на такъв. И най-важното, последната година.
ceBep написа:Не конкретно.
Станалото -станало!Живота продължава!Случиха се прекалено много неща в ЦСКА през последните година за да има правилно решение!Всеки си избра пътя и не трябва да бъде винен!Много неща се сещам,както и за "Ще играем в А група,не се притеснявайте,които трябва знае"!Така,че няма безгрешни!Как титаните даваха заеми на ЦСКА през една фирма,а приходите ги прибираха през друга!Как манджуков саботира лупарата и сега да не ги изброявам всичките!
В крайна сметка ти си избрал твоя път и не трябва да те обвинява никой,както и други хора са избрали да правят друго.
ЦСКА е начин на живот за мен!Няма човек,който да ме познава и да не знае ,че съм от ЦСКА!Ходя на мачове от 1998 г,като на първия ми мач ,който беше в Шумен бяхме около 25 човека агитка на ЦСКА!Личното ми решение е да продължа да ходя на мачове,защото това ми доставя удоволствие!
[center]Вчера говорих със Стойчо Стоилов,драми около бази,емблеми ,стадион и т.н не се очакват. Ръководството и юристите знаят какво трябва да се направи и си вършат работата. Утре всички на представянето,да пием по една бира ,да се разпеем и САМО ЦСКА !!![/center] P.S- [center]Фатмака в Проспорт е пред нервна криза,което означава само едно : Срещата на Авиаторите в ММС не е преминала никак добре
[/center] [center]
[/center] " През днешния ден служебният спортен министър демонстрира на обществеността, не само спортната, как не бива да се чете закон. Закон, императивно следствие на Конститутцията на Република България.
Днес, госпожа професорката суспендира Основния закон. България отново бе изнасилена. Да влезе следващият!

Днес, госпожа професорката суспендира Основния закон. България отново бе изнасилена. Да влезе следващият!

Стигне ли се до търг всеки има право да се яви.Това важи както за базите така и за тризвездната.Не виждам защо тук се правят драми от това.ГГ трябва да се бръкне за обещаното и точка.Ще ми е интересно ако Черепа спечели "Армията" как ще се оправдава за оттегления ОП.Все пак най-логичното е ГГ да направи най-добрата оферта и да запази "Армията" за ЦСКА.Кои ще играят за базата ще е ясно като се закупят тръжните книжа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]