ivan.stefanov написа:Вижте се... Всички сте потънали в злоба и омраза един към друг. На БФС това им трябва. Миналата година като резнаха Левски за купата се съдрахте да ревете и с право. След мача с Литекс пак рев и пак с право. Гонзо каза, че от 10 мача нямало дузпа за Левски и това било срам.
Сега сме ние наред. Ние ревем, при това с право. Вместо да се направи нещо срещу този проблем, наречен уреждане на мачове, се плюем едни други. А БФС си трае и си прибира парички. Никога няма да има протест, защото никога няма да се подкрепим едни други, никога сини няма да помогнат на червени и обратното.
Да не говорим, че най-ощетените отбори не са Левски и ЦСКА, а тези, които нямат пари и лоби в БФС. Но за тях пък на никой не му дреме, освен на местните фенове.
Всички, които реват сега, искам да си спомнят колко им е било неприятно и да се замислят следващият път, когато Левски е ощетен. Всички сини, които сега плюят, искам да си спомнят следващия път, когато бъдат ощетени.
За съжаление само ми се иска. Едва ли и един от вас ще се замисли (освен тези, които по принцип имат глави на раменете си). Истината е, че голямата част от феновете сте се превърнали в стада, ръководени от журналисти. Журналистите е ясно кой ги ръководи - този, който им плаща. Да са ни честити двете стада - едно говеждо и едно свинско.
П.С.: Ще помоля също така да си спестите малоумното плюене по това, което съм написал - няма да станете по-умни.
Аз не мисля,че толкова зловещо ви отрязаха вчера,та чак оставки да се искат ЗАРАДИ ТОЗИ МАЧ.Това БФС отдавна трябваше да е история,но заради далеч по-големи прегрешения от тая дузпа дето не ви я дадоха.Истината е,че Коща се издъни с един коментар и сега прикрива нещата зад този скандал. Това БФС е по-лошо и от онова на Батето.Не съм вярвал,че ще го кажа,ама...Ами какво да кажат по-малките отбори? Има един отбор който дължи пари на маса отбори,които с това се издържат - трансферите. Този отбор още седи НЕнаказан,а по-малките отбори ги наказват за щяло и нещяло. Нека да сме коректни.На това БФС,което едни наричат сини,точно те трябва да му благодарят,че ги държи над водата.Не заради пристрастие или далавери,а от страх,какво ще стане,ако заслужено накажат единия от грандовете.
п.с. Мисля,че на тази тема мястото не й е във форума на ЦСКА,а във футбол България.Просто това е тема,която вълнува не само цскарите,а всеки има какво да каже