ЦСКА - Жребия!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ЦСКА - Жребия!

Мнениеот защо » 28 авг 2010 00:48

Аз не знам какво толкова му е лошото на жребия, вярно, нашия отбор хич не ми е ясен и, както е тръгнало, още един месец няма да разберем какви футболисти сме взели и какво може треньорът, ама като изключим Порто, останалите отбори не са нещо особено. В смисъл, то вече за нас всички са особени, ама според мен групата е по-лесна от тая на Левски. А те се радват на жребия, ние се стягаме.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 авг 2010 01:17

защо написа:Аз не знам какво толкова му е лошото на жребия, вярно, нашия отбор хич не ми е ясен и, както е тръгнало, още един месец няма да разберем какви футболисти сме взели и какво може треньорът, ама като изключим Порто, останалите отбори не са нещо особено. В смисъл, то вече за нас всички са особени, ама според мен групата е по-лесна от тая на Левски. А те се радват на жребия, ние се стягаме.

Дано излезем от групите.Пожелавам си го от все сърце.Групата на лефски обаче неможе да се сравнява с нашата ... Спортинг са в криза и с голям късмет успяха да се класират в лигата докато Порто победи белгииския Генк с 7:2 общ резултат,Бешикташ всяка година е в евро турнирите, а нападението им се води от Гути и Куарешма,докато Лил изобщо нямам идея как са се добрали до тук ... Рапид Виена отстраниха Астън Вила и са редовен участник в евротурнирите, а Гент не са слаб отбор,но немогат да се сравняват с никой от нашата група. Е кое му е по-лесното от на лефски ???! Това са пълни глупости ... Наистина нетрябва да надценяваме противниците,но чак да обявяваш групата на лефски за по-силна е несериозно.

Аиде нека си пожелаем успех и пълен стадион на всички срещи ! ;) :) Успех АРМЕЙЦИ !!! :!: :)
catch me ... if you can !

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 28 авг 2010 02:58

Имахме огромен късмет с толкова контузени да се класираме+ ТНС разбира се,сега трябва да се върнат Минев,Грило,Коце Стоянов и Тиеро и имаме шансове...

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 28 авг 2010 10:25

Порто са продали Раул Мейрелеш на Ливърпул, което може само да ни радва нас хаха :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 авг 2010 10:34

Къде го чу това за Раул Мейрелеш ? Аз когато вчера разглеждах отбора им си беше там. На всичкото отгоре видях, че и Жоао Моутиньо , който миналата година беше капитан на спортинг, също сега е в Порто. Все пак ние си имаме Борис Галчев, невиждам притеснение :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 28 авг 2010 11:13

Пише в гонг, че Ливърпул взимат Мейрелеш и Пол Кончески, иначе и аз снощи като им разглеждах състава беше там с още няколко впечатляващи имена
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2010 11:17

akademix17 написа:Порто са продали Раул Мейрелеш на Ливърпул, което може само да ни радва нас хаха :)

Това увеличава шансовете ни срещу тях от 0.1% на 0.2%
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 авг 2010 10:50

Абе, според мен, доста повече ги увеличава. Мейрелеш е един от най-постоянните играчи на Порто, национал на Португалия, че даже и титуляр в много мачове за националния си отбор. Може да прави играта, но и сам да вкарва. Без него няма да са същите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 30 авг 2010 14:32

Абе квото и да става важното е да покажат някаква игра и дори да направят и 6 загуби няма да ме е яд защото такива са реалностите в момента.Аз искам да виждам хъс и воля за победа а не някакви примадони които само разхождат червената фланелка пък ако имаме късмет да вземем някоя точка добре дошло.Сега сме с много контузени,когато се оправят дано Гьоре им намери правилното място и всичко да бъде наред и да почнеме да мачкаме в първенството ;) Напред, Напред,Напред ЧЕРВЕНИТЕ.............. :)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
kr1ska7a
Контакти:

Мнениеот kr1ska7a » 30 авг 2010 16:14

Абе и на 2та отбора ще им бъде трудно...най-важното е да запазим коеф. Иначе разбрах, че сте взели М'боли (имахте нужда от добър вратар) остава и в защита да се опрайте и няма да имате проблеми. Успех!

Върни се в “ЦСКА”