Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Tрябва ли да признаят ЦСКА за наследник на АС 23 ?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 яну 2010 11:46

До Old_death:

Ох, „непредубедени читателю” ! :lol: Уморих се вече да обяснявам, личи ти, че си от Цска. :evil: Явно си бил кошмарът на твоите преподаватели, които сигурно и сега се стряскат в съня си, сещайки се за теб. Затова сега още веднъж, ще пиша бавно, защото като бързам явно трудно стопляш, но не разчитай на повече жокери от моя страна. ;)

1. Явно бележиш малък напредък, защото вчера в един твой пост твърдеше, че стадионът на „Левски” е бил на мястото на Ректората. Сега вече цитираш стадион „Юнак. Топло, Old_ death, топло. :) „Левски” наистина е играл на стадион „Юнак”, но това става СЛЕД като собственият му стадион е разрушен от тогавашното Министерство на комуналното стопанство. Впоследствие отборът не получава като компенсация петното в кв. „Герена”, както твърдиш в един от последните си постове, а играе на игрището в кв. „Иван Вазов”, което по-късно, по силата на поредното райониране на столицата, се дава на милиционерския „Спартак”. Сега там се намира плувният комплекс. Едва през 1960 г. „Левски” получава терена в кв. „Герена”, където изгражда сегашния си стадион.
2. Ти сам си противоречиш като твърдиш, че „незнайно как през 1924 г. общината отнема втория терен и го предоставя безвъзмездно на „Левски”. В цитирания от самия теб вестник „Спорт” се казва че „постъпките на „Атлетик” пред общината да получи пак мястото си в Борисовата градина, не дават резултат”. Само че, това „отнемане” е станало ПРЕДИ обединението със „Слава” през есента на 1923 г., а „Левски” получава терена през есента на 1924 г. Ами, нормално е, общината да си вземе обратно собствеността, след като „Атлетик” е имал игрище (на мястото, където сега се намира Ректоратът) и за няколко години не е направил нищо друго, освен „да подравни” другия терен в Борисовата градина. :lol:
3. За запустяващия терен и моите „свободни съчинения”. В така презираната от теб Уикипедия, в статията за „Левски” изрично е записано, че теренът е бил използван за сметище. Нормално, след като вложените в него пари са били само за подравняване. И не пиши глупости за моите източници, ти също не си прочел материалите за „АС-23” в Народната библиотека, а в някой сайт.
4. За стойността на парите по онова време. Е, тук наистина ме хвърли в музиката. :lol: Просто нямам думи, за да изразя моята признателност. :mrgreen: Възможно е Батенберг да е получил 12 000 златни лева при своята абдикация, но това е станало ПРЕЗ 1886 ГОД. За твое сведение, драги ми финансисте и историко, през 1912 г., малко след началото на Балканската война, конвертируемостта на левовите банкноти в злато е била ОТМЕНЕНА. :) Възстановена е едва в края на 20-те години. До края на 1913 г. левът се обезценява с 15%. Коренна промяна настъпва с влизането на България в Първата световна война, когато правителството финансира огромните си военни разходи с нова емисия на банкноти, обезпечена до голяма степен с вземания в германски марки и австрийски крони, които губят стойността си в хода на войната (може би си чувал за инфлация). Така, ако през 1913 г. металното покритие на левовите банкноти е над 40%, през 1920 г. то спада до 1,56% (едно цяло и петдесет и шест стотни).
Засега ти стига толкова по темата. Пожелавам ти довечера да сънуваш, че Цска е придобила собствеността и на „Камп Ноу”. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 10 яну 2010 12:23

msm написа:
Fridtjof Nansen написа:

Не вярвах, че тук в тоя форум ще срещна толкова добре промити мозъци, да не кажа зомбита. Делата за наследството на АС-23 приятелю, се водят от 1999г., започнати от юристите на Илия Павлов. Вече започва 11-та година в която съдът мълчи по въпроса. Защо ли? Кой има облага от това, да не се покаже истината? Каквато и да е тя. И не ми говори за далавери, защото има архиви доказващи "хитлеристки поздрави",издигане на паметник на Сталин , празненства послучай чествания на юбилеи на любимата Комунистическа партия, все от един и същи отбор с една единствена цел - подмазване на силните на деня.Това ако не е една вечна далавера, здраве му кажи.

Приятелю, форумът е на Цска, така че изобщо не трябва да се учудваш. :lol: Все пак, тук пишат предимно привърженици на „червения отбор”. :lol: Признавам, че не съм се интересувал от темата „АС-23” до преди няколко месеца, когато в медиите се вдигна патардия, намесваща сегашните собственици от „Титан”, „силно заинтересувани от миналото на отбора”. Добре, дори делата да са били започнати от юристите на Илия Павлов, би ли ме светнал, какво променя това нещата? Не бил Митко, ами Илко – много важно. Къде бяхте през останалите 50 години, „търсачи на истината”? :evil: Ама май ви беше добре под крилото на другарите Джуров, Балев и пр., а „АС-23”, доколкото беше споменаван изобщо, беше наричан „фашистки” отбор. :evil:
Предполагам че си достатъчно голям, за да правиш разлика между думичките „диктатура” и „далавера”. И надявам се, имаш достатъчно акъл, за да вникнеш поне малко в атмосферата на онези времена. Лично аз имам преки спомени и като ученик, и като студент, и като служител от участия в манифестации, размахване на червени знаменца, „възторжени скандирания” пред мавзолея и пр. дивотии. :evil: Само че, ако си малък и не знаеш, тогава се правеха едни списъци на присъстващите и жална му майка на този, който си позволеше да не участва в манифестацията на някой „светъл празник” – 9-ти септември, 7-ми ноември и т.н. :evil: Така че, не пиши повече глупости от рода на „подмазване на силните на деня”, ами се опитай да мислиш. :evil:
П.П. И все пак, червената петолъчка, която и досега „краси” вашата емблема, на бирата „Хaйнекен” ли е, или е с друг произход?! :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 10 яну 2010 13:43

Те,щото,футболистите на ЦСКА хич,ама хич не са участвували в мероприятия!Те са били "дисиденти".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 яну 2010 14:05

В протокола за обединението, АС 23 е представляван от Владимир Стойчев - уволнен през 1935 от Българската армия, участник в преврата на Кимон Георгиев, член н бюрото на ОФ и еднственият чужденец участвал в парада на победата в Москва, след края на войната. Защо ли този протокол не е подписан от последния председател на АС 23 ген Димитър Айранов, или от почетния председател генерал Константин Лукаш? Ами много просто, и двамата са съдени от Народния съд, единият е осъден на смърт, другият е пратен в затвора от където никога не излиза. Така че цска са наследници на АС 23 колкото убийците са наследницина имуществото на убитите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 яну 2010 16:39

Fridtjof Nansen написа:Приятелю, форумът е на Цска, така че изобщо не трябва да се учудваш. :lol: Все пак, тук пишат предимно привърженици на „червения отбор”. :lol: Признавам, че не съм се интересувал от темата „АС-23” до преди няколко месеца, когато в медиите се вдигна патардия, намесваща сегашните собственици от „Титан”, „силно заинтересувани от миналото на отбора”. Добре, дори делата да са били започнати от юристите на Илия Павлов, би ли ме светнал, какво променя това нещата? Не бил Митко, ами Илко – много важно. Къде бяхте през останалите 50 години, „търсачи на истината”? :evil: Ама май ви беше добре под крилото на другарите Джуров, Балев и пр., а „АС-23”, доколкото беше споменаван изобщо, беше наричан „фашистки” отбор. :evil:
Предполагам че си достатъчно голям, за да правиш разлика между думичките „диктатура” и „далавера”. И надявам се, имаш достатъчно акъл, за да вникнеш поне малко в атмосферата на онези времена. Лично аз имам преки спомени и като ученик, и като студент, и като служител от участия в манифестации, размахване на червени знаменца, „възторжени скандирания” пред мавзолея и пр. дивотии. :evil: Само че, ако си малък и не знаеш, тогава се правеха едни списъци на присъстващите и жална му майка на този, който си позволеше да не участва в манифестацията на някой „светъл празник” – 9-ти септември, 7-ми ноември и т.н. :evil: Така че, не пиши повече глупости от рода на „подмазване на силните на деня”, ами се опитай да мислиш. :evil:
П.П. И все пак, червената петолъчка, която и досега „краси” вашата емблема, на бирата „Хaйнекен” ли е, или е с друг произход?! :mrgreen:

Не приятел, форума е на сайта Гонг, и всеки може да пише където си поиска. Можеш да си направиш сам справка, колко сини и колко червени пишат точно в тоя подфорум. Определено сините преобладават. А сега по темата: Както сам казваш, патардията я вдигнаха медиите, а не Титаните - сгряваш ли. Именно , че досега никой от предишните и сегашните собственици не е парадирал с очебийните доказателства, говори факта, че и никой не е мислел за "апетитно парче земя", за което да се докопа. Всички усилия са насочени единствено и само за доброто бъдеще на клуба, като бъдат модернизирани всички бази. Но както се сещаш , това няма как да стане след като никой не иска да си мръдне пръста за даване на концесии или решаване на въпроса с наследствеността. Аз пак ще попитам, защо до сега не е излязло решение? Каквото и да е то, но да се знае от всички. Колко му е да решат веднъж за винаги и да се приключи. Явно има нещо мътно в цялата история, колко и да се напъвате да ни убеждавате в обратното. Къде сме били 50 години ли? Ами там където бяха всички . Щом твърдиш , че си толкова голям , не би следвало да ми задаваш подобни въпроси. Само ще те попитам, защо Левски мълча 50 години за Раковски и чак сега се сети за него.Май и на вас ви беше удобно под многото закрилнически крила. Нещата са идентични, нали. Ето защо , когато ми говориш за подмазване и далавери, не забравяй че в България не е имало само един отбор. Аз никога не съм твърдял, че ЦСКА не е бил толериран по онова време, но и никога няма да се съглася, че е бил само той. Факти и доказателства , колкото искаш. И да ти кажа нещо за думичките "диктатура" и "далавера". Знаеш предполагам, кой отбор под кое министерство се подвизаваше? Айде кажи ми кое от МВР и МНО налагаше диктатура? На кое министерство служителите се славеха с най-големите далавери? Да си отказвал нещо на милиционер? Кой следеше за споменатите от теб списъци, да не би взвод войници, а?Милицията приятел, само тя и никой друг. А кой беше под тяхно крило - Левски. Какво да говорим повече? За петолъчката няма да ти се обяснявам, защото бих предпочел сам да си обогатиш познанията от тук: http://segabg.com/online/article.asp?is ... 1&id=00003 , защото както казах и преди, зомбитата не виждат по-далеч от носа си. Върви му обяснявай, че мухата не е слон.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 10 яну 2010 16:53

msm написа:
Fridtjof Nansen написа:Приятелю, форумът е на Цска, така че изобщо не трябва да се учудваш. :lol: Все пак, тук пишат предимно привърженици на „червения отбор”. :lol: Признавам, че не съм се интересувал от темата „АС-23” до преди няколко месеца, когато в медиите се вдигна патардия, намесваща сегашните собственици от „Титан”, „силно заинтересувани от миналото на отбора”. Добре, дори делата да са били започнати от юристите на Илия Павлов, би ли ме светнал, какво променя това нещата? Не бил Митко, ами Илко – много важно. Къде бяхте през останалите 50 години, „търсачи на истината”? :evil: Ама май ви беше добре под крилото на другарите Джуров, Балев и пр., а „АС-23”, доколкото беше споменаван изобщо, беше наричан „фашистки” отбор. :evil:

Не приятел, форума е на сайта Гонг, и всеки може да пише където си поиска. Можеш да си направиш сам справка, колко сини и колко червени пишат точно в тоя подфорум. Определено сините преобладават. А сега по темата: Както сам казваш, патардията я вдигнаха медиите, а не Титаните - сгряваш ли. Именно , че досега никой от предишните и сегашните собственици не е парадирал с очебийните доказателства, говори факта, че и никой не е мислел за "апетитно парче земя", за което да се докопа. Всички усилия са насочени единствено и само за доброто бъдеще на клуба, като бъдат модернизирани всички бази. Но както се сещаш , това няма как да стане след като никой не иска да си мръдне пръста за даване на концесии или решаване на въпроса с наследствеността. Аз пак ще попитам, защо до сега не е излязло решение? Каквото и да е то, но да се знае от всички. Колко му е да решат веднъж за винаги и да се приключи. Явно има нещо мътно в цялата история, колко и да се напъвате да ни убеждавате в обратното. Къде сме били 50 години ли? Ами там където бяха всички . Щом твърдиш , че си толкова голям , не би следвало да ми задаваш подобни въпроси. Само ще те попитам, защо Левски мълча 50 години за Раковски и чак сега се сети за него.Май и на вас ви беше удобно под многото закрилнически крила. Нещата са идентични, нали. Ето защо , когато ми говориш за подмазване и далавери, не забравяй че в България не е имало само един отбор. Аз никога не съм твърдял, че ЦСКА не е бил толериран по онова време, но и никога няма да се съглася, че е бил само той. Факти и доказателства , колкото искаш. И да ти кажа нещо за думичките "диктатура" и "далавера". Знаеш предполагам, кой отбор под кое министерство се подвизаваше? Айде кажи ми кое от МВР и МНО налагаше диктатура? На кое министерство служителите се славеха с най-големите далавери? Да си отказвал нещо на милиционер? Кой следеше за споменатите от теб списъци, да не би взвод войници, а?Милицията приятел, само тя и никой друг. А кой беше под тяхно крило - Левски. Какво да говорим повече? За петолъчката няма да ти се обяснявам, защото бих предпочел сам да си обогатиш познанията от тук: http://segabg.com/online/article.asp?is ... 1&id=00003 , защото както казах и преди, зомбитата не виждат по-далеч от носа си. Върви му обяснявай, че мухата не е слон.

По-голяма "далавера" от оръжейния бизнес има ли,който по него време на всичко отгоре беше и държавен?Оръжейните заводи към кое министерство бяха?само не ми казвай,че не сме продавали оръжие,че ще ми стане смешно.В Унгария и Чехия милицията ли "наложи" диктатурата или армията?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 яну 2010 18:43

deepblue1963 написа:По-голяма "далавера" от оръжейния бизнес има ли,който по него време на всичко отгоре беше и държавен?Оръжейните заводи към кое министерство бяха?само не ми казвай,че не сме продавали оръжие,че ще ми стане смешно.В Унгария и Чехия милицията ли "наложи" диктатурата или армията?

ОК пич. Не искам да споря за глупости и кой е по и най. Идеята ми беше да погледнете реално на нещата, от всички гледни точки, а не само то една камбанария. Казах го вече, че далавера е имало за всички, които са били с власта. Кой продавал, кой купувал, кой бил подлога на власта, не ме интересува. Темата е за наследството на АС-23, за което се точат дела вече 10 години. Крайно време е да излезе някакво решение. Дали ще е за нас, дали ще е против нас, няма значение. Важното е да се знае истината и статута на тези имоти. Трябва нещо да се направи в крайна сметка за доброто на българския спорт. А както знаеш, за неустановена собственост никой няма да даде и лев за модернизация, камо ли, за построяване на нови бази и стадиони.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 11 яну 2010 10:56

msm написа:Не приятел, форума е на сайта Гонг, и всеки може да пише където си поиска. Можеш да си направиш сам справка, колко сини и колко червени пишат точно в тоя подфорум. Определено сините преобладават. А сега по темата: Както сам казваш, патардията я вдигнаха медиите, а не Титаните - сгряваш ли. Именно , че досега никой от предишните и сегашните собственици не е парадирал с очебийните доказателства, говори факта, че и никой не е мислел за "апетитно парче земя", за което да се докопа. Всички усилия са насочени единствено и само за доброто бъдеще на клуба, като бъдат модернизирани всички бази. Но както се сещаш , това няма как да стане след като никой не иска да си мръдне пръста за даване на концесии или решаване на въпроса с наследствеността. Аз пак ще попитам, защо до сега не е излязло решение? Каквото и да е то, но да се знае от всички. Колко му е да решат веднъж за винаги и да се приключи. Явно има нещо мътно в цялата история, колко и да се напъвате да ни убеждавате в обратното. Къде сме били 50 години ли? Ами там където бяха всички . Щом твърдиш , че си толкова голям , не би следвало да ми задаваш подобни въпроси. Само ще те попитам, защо Левски мълча 50 години за Раковски и чак сега се сети за него.Май и на вас ви беше удобно под многото закрилнически крила. Нещата са идентични, нали. Ето защо , когато ми говориш за подмазване и далавери, не забравяй че в България не е имало само един отбор. Аз никога не съм твърдял, че ЦСКА не е бил толериран по онова време, но и никога няма да се съглася, че е бил само той. Факти и доказателства , колкото искаш. И да ти кажа нещо за думичките "диктатура" и "далавера". Знаеш предполагам, кой отбор под кое министерство се подвизаваше? Айде кажи ми кое от МВР и МНО налагаше диктатура? На кое министерство служителите се славеха с най-големите далавери? Да си отказвал нещо на милиционер? Кой следеше за споменатите от теб списъци, да не би взвод войници, а?Милицията приятел, само тя и никой друг. А кой беше под тяхно крило - Левски. Какво да говорим повече? За петолъчката няма да ти се обяснявам, защото бих предпочел сам да си обогатиш познанията от тук: http://segabg.com/online/article.asp?is ... 1&id=00003 , защото както казах и преди, зомбитата не виждат по-далеч от носа си. Върви му обяснявай, че мухата не е слон.
[/quote]

1. Приятелю, започвам от края. Аз не те обиждам, така че бъди така добър и ти да не злоупотребяваш с квалификациите (зомби, зомбиран и пр.), защото по такъв начин само доказваш, че простотията не ходи по гората. :evil:
2. Няма да оспорвам твърдението ти, че „сините” фенове преобладават и във вашия форум. Ами нормално е, след като ”Левски” има най-много привърженици, както във България, така и извън страната (направи си сам справка, колко българи живеят в чужбина). :lol:
3. Прочетох написаното за „безкористните” намерения на предишните и сегашните собственици на ЦСКА и се разплаках от умиление. Да бе, да. Всички те са станали милионери, като си купили по две ябълки, измили ги, продали ги, със спечелените пари си купили по четири ябълки, измили ги, продали ги ...... и така станали милионери. :mrgreen: А медиите раздухаха нещата, но СЛЕД едно изявление на Димитър Борисов.
4. На настоящия етап стадион „Раковски” не представлява интерес за „Левски”.
5. Ако не знаеш, за разлика от ЦСКА, създаден през 1948 г. с активното участие на Министерството на отбраната: „Чавдар” – ЦДВ - „Септември при ЦДВ” (когато ЦДВ е във Втора дивизия и е трябвало да бъде спасен :lol: ), „Левски” е основан от група ученици във Втора мъжка гимназия” в София и регистриран през 1914 г. Бил е под „крилото” на МВР през периода 1969 – 1989 г., когато насилствено е обединен с милиционерския „Спартак”. Една от причините са събитията в Чехословакия през 1968 г., а конкретният повод е даден на 17.11.1968 г. на стадион „Васил Левски” (7:2 драги приятелю :mrgreen: ), след който западните медии тиражират съобщението, че „отборът на народа победи отбора на властта”. За твое сведение, след обединението нашата агитка скандираше на мачовете: Само Левски - оле! Нищо общо с МеВеРе! :)
6. Явно си много малък и незнанието ти е простено – списъците, за които стана дума, се правеха от наши колеги – комсомолски, профсъюзни и партийни деятели, а не от милиционери. :lol:
7. И накрая – за петолъчката. Това беше шега, но явно съм надценил чувството ти за хумор, а пък ти доказа поговорката „гузен негонен бяга”. :lol: Много си малък, приятелю и не си ми на образованието, за да ми обясняваш каквото и да било, вадейки доказателства за значението на петолъчката от времето преди Христа. Само ще те светна че, хората в България не свързват червената петолъчка (пентаграм без вътрешния правоъгълник) нито с питагорейците, нито с халдейските астролози, нито със знамето на САЩ, нито с означенията по техните самолети, нито с бирата „Хайнекен”, а с нещо друго. Затова и тя бе свалена, както от Партийния дом, така и навсякъде. :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 яну 2010 12:56

1.Хайде сега да погледнем, кой пръв каза, че тук е замирисало на кочина. А думата "зомби" съм я употребил, не за да обидя някой, а да разберете, че има и други гледни точки и не винаги вашата е най-вярната.
2.
Приятелю, форумът е на Цска, така че изобщо не трябва да се учудваш. Все пак, тук пишат предимно привърженици на „червения отбор”.

Няма да оспорвам твърдението ти, че „сините” фенове преобладават и във вашия форум.

Второто ти изречение опровергава първото, което означава, че моите думи се отнасят за едни и същи хора.
3. Дали собствениците на ЦСКА са станали милионери от две ябълки или не, не е важно. Но в никакъв случай не са станали такива, защото са били собственици на ЦСКА. И не мисля, че някакво парче земя, било то и в центъра на София, ще ги направи мулти милионери. Още повече, че президентите са прехдни, а ЦСКА е вечен. Да не споменаваме, и бивши и сегашни на Лвески, колко са безкористни.
4. До преди месец, Раковски представляваше огромен интерес за Левски, но май Батков разбра, че няма да му мине номера без Станишев (на който беше изпратил писмо за обезщетяване на клуба) и взе, че се отказа. А феновете на Левски, чак петиция бяха направили.
5.За създаването на отборите не ми говори без доказателства. Аз представих протокол, а ти ми подхвърляш легенди. До тук по тоя въпрос. Много ми е интересно как точно ви изнасилиха с МВР, след като до 1969г т.е. за 55г. имате 10 титли, а след това до 89г. т.е. за 20г. също 10 титли. Голям терор ще е било. А повода изобщо не е бил конкретния мач, а
В края на шейсетте години на XX век идва нова вълна на реформи в българския футбол, част от които са масовите обединения на клубове. Така на 22 януари 1969 г. Левски е обединен с отбора на Спартак (София) под покровителството на Министерството на вътрешните работи. Името на отбора отново е сменено - този път на Левски-Спартак.
Това го пише и в историята на Левски.
6. Списъците се правеха от отговорниците. Но ако липсваш те търсеха от милицията, а не от армията, нали? Защото въпросът бе, кой се е ползвал от власта, а не за комсомоския секретар или класната учителка.
7.Въпреки, че не е сигурно, кой с какво образование е, вземи един съвет от мен. Няма значение колко висшета си изкарал, след като си го нямаш в главата. Срещал съм вишисти , които не могат да си вържат и обувките, срещал съм и такива, които определено лудницата е единственото здравно заведение , което може да и помогне. Да не говорим и как се изкарваха и все още се изкарват студентски дипломи .
Е, то и ти доказа в същата степен, колко си ме разбрал за петолъчката.Само исках да ти покажа, че петолъчки има на всякъде по света, а не само на бира Хайнекен. Все едно аз да те питам, защо на емблемата си имате червен цвят, след като толкова мразите червеното. Ама то не е комунистическо червено, нали? ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 яну 2010 13:39

msm написа:1.Хайде сега да погледнем, кой пръв каза, че тук е замирисало на кочина. А думата "зомби" съм я употребил, не за да обидя някой, а да разберете, че има и други гледни точки и не винаги вашата е най-вярната.
2.
Приятелю, форумът е на Цска, така че изобщо не трябва да се учудваш. Все пак, тук пишат предимно привърженици на „червения отбор”.

Няма да оспорвам твърдението ти, че „сините” фенове преобладават и във вашия форум.

Второто ти изречение опровергава първото, което означава, че моите думи се отнасят за едни и същи хора.
3. Дали собствениците на ЦСКА са станали милионери от две ябълки или не, не е важно. Но в никакъв случай не са станали такива, защото са били собственици на ЦСКА. И не мисля, че някакво парче земя, било то и в центъра на София, ще ги направи мулти милионери. Още повече, че президентите са прехдни, а ЦСКА е вечен. Да не споменаваме, и бивши и сегашни на Лвески, колко са безкористни.
4. До преди месец, Раковски представляваше огромен интерес за Левски, но май Батков разбра, че няма да му мине номера без Станишев (на който беше изпратил писмо за обезщетяване на клуба) и взе, че се отказа. А феновете на Левски, чак петиция бяха направили.
5.За създаването на отборите не ми говори без доказателства. Аз представих протокол, а ти ми подхвърляш легенди. До тук по тоя въпрос. Много ми е интересно как точно ви изнасилиха с МВР, след като до 1969г т.е. за 55г. имате 10 титли, а след това до 89г. т.е. за 20г. също 10 титли. Голям терор ще е било. А повода изобщо не е бил конкретния мач, а
В края на шейсетте години на XX век идва нова вълна на реформи в българския футбол, част от които са масовите обединения на клубове. Така на 22 януари 1969 г. Левски е обединен с отбора на Спартак (София) под покровителството на Министерството на вътрешните работи. Името на отбора отново е сменено - този път на Левски-Спартак.
Това го пише и в историята на Левски.
6. Списъците се правеха от отговорниците. Но ако липсваш те търсеха от милицията, а не от армията, нали? Защото въпросът бе, кой се е ползвал от власта, а не за комсомоския секретар или класната учителка.
7.Въпреки, че не е сигурно, кой с какво образование е, вземи един съвет от мен. Няма значение колко висшета си изкарал, след като си го нямаш в главата. Срещал съм вишисти , които не могат да си вържат и обувките, срещал съм и такива, които определено лудницата е единственото здравно заведение , което може да и помогне. Да не говорим и как се изкарваха и все още се изкарват студентски дипломи .
Е, то и ти доказа в същата степен, колко си ме разбрал за петолъчката.Само исках да ти покажа, че петолъчки има на всякъде по света, а не само на бира Хайнекен. Все едно аз да те питам, защо на емблемата си имате червен цвят, след като толкова мразите червеното. Ама то не е комунистическо червено, нали? ;)

Ще взема отношение по т.5
1.Никой,никога не е оспорвал,че Левски е станал по -силен след "обединението" със Спартак(фактите,които цитираш и които ние знаем по-добре от всеки друг, го доказват)
2.Никой не може да твърди,какъв отбор щеше да стане Левски без това присъединяване:по-силен или по-слаб.За това,драги ми мой msm,и аз,и ти можем само да спекулираме(факти няма и няма как да има,нали)
3.Никой не е питал нито ръководствата,нито феновете на двата отбора,дали искат да се "обединят".Просто е било РАЗПОРЕДЕНО!
4.От дистанцията на годините,можем само да спекулираме дали феновете и на двата отбора са били "за" присъединяването.Аз твърдя,че са били толкова "ентусиазирани"(говоря за феновете на Левски),колкото и феновете на Локо Сф при "образуването" на "ЖСК Славия".Доказателството за това е,че в момента,в който се оказа възможно,ЛС престана да съществува и отново си върнахме исконното име-Левски.
5.Що се отнася до "червеното"-ние "мразим" "червените" от ЦСКА,а не цвета като такъв.Ето,аз съм левскар и същевременно съм привърженик на Ливърпул.Това как кореспондира с твоята теория за "омразата към червеното".Само за твоя информация-първите фанелки на Левски са жълто-червени(това знаеше ли го).

Върни се в “ЦСКА”