Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Само като се сетя колко хранен бе Соу, а сега ще си късаме ризите! 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Проблемът е не в евентуалната продажба на Соу, а в това, че ЦСКА бе превърнат в сергия. Ясно е, че трябва да се продават играчи,за да има постъпления с оглед финансовия феърплей, но това постоянно текучество в отбора показва, че ЦСКА няма високи цели, което не е нормално за най-големия български клуб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Gotzev.88 написа:Вие нали не вярвахте, че Бруно ще играе с двама ЦН? Още шом взехме Кайседо беше ясно, че ако не сега, то лятото със сигурност бат Али си тръгва. Ама наистина и аз бях решил, че засега се е разминало поне до лятото, след като почнахме вече...
Защо да не играе с двама??? Схемата е 3-5-2, а не 3-6-1 примерно.
Това е глупав ход. Той е щастлив тук. Сега е в най-добрата си форма. И аз съм го хранил и то много, но истината е, че след идването на Бруно той повиши доста нивото си. Глупав е защото нищо не ни коства да го продадем лятото, дори и да загубим 1 мил. евро примерно, но можем да спечелим нещо много по-ценно, като титлата. А от там шанс за ШЛ и т.н., където тези пари където можем да вземем сега ще се върнат многократно.
Нищо добро не ни чака с такава политика. Бруно също ще види за какво става въпрос скоро и сам ще си тръгне, както направи в Локото.
Кайседо още не се е интергрирал в отбора, а Бисмарк е млад и неопитен. В допълнение с късия ни състав в някои зони не мисля, че имаме особено голям щанс за титлата, освен ако литовецът не се окаже сол-ташак.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Gotzev.88 написа:Вие нали не вярвахте, че Бруно ще играе с двама ЦН? Още шом взехме Кайседо беше ясно, че ако не сега, то лятото със сигурност бат Али си тръгва. Ама наистина и аз бях решил, че засега се е разминало поне до лятото, след като почнахме вече...
Любителско мнение просто. От това, което съм гледал в официални мачове (защото контролите са си контроли) от Бруно е по-скоро 3-4-3 даже, но 3-то е ЦН + двете крила. А двата бека заемат мястото на крилата... тъй непрофесионално казано. Или иначе казано 5-4-1 при защита и преливане в 3-4-3 при нападение?
Gotzev.88 написа:danko_sot написа:Gotzev.88 написа:Вие нали не вярвахте, че Бруно ще играе с двама ЦН? Още шом взехме Кайседо беше ясно, че ако не сега, то лятото със сигурност бат Али си тръгва. Ама наистина и аз бях решил, че засега се е разминало поне до лятото, след като почнахме вече...
Любителско мнение просто. От това, което съм гледал в официални мачове (защото контролите са си контроли) от Бруно е по-скоро 3-4-3 даже, но 3-то е ЦН + двете крила. А двата бека заемат мястото на крилата... тъй непрофесионално казано. Или иначе казано 5-4-1 при защита и преливане в 3-4-3 при нападение?
Не знам, малко ми е трудно да те разбера. Искаш да кажеш, че Йомов се прибира като халф в 3-4-3, а бековете играят като нападатели-крила, ако правилно съм те разбрал. Не знам то варианти много. По принцип може и да си прав в известно отношение, щото аз като гледах Кайседо на клипове и ми се стори доста идентичен като игра с Бачо Али. Възможно е и двамата да не могат да мелят заедно на терена. Примерно в Локото първо титуляр беше Аралица, а после дойде Ожболт и Аралица седна на пейката май. Двамата не помня да са играли ного заедно, а те са тарани подобни на Соу и Кайседо. А кой им партнираше като играеше само единия- не помня. Дори и да е така и да не могат да играят заедно, ми се струва, че Кайседо много бързо го хвърлят в огъня, а Бисмарк не е готов със сигурност за такава ключова роля.
Явно, че парите са много от Ростов, ако това нещо, което се пише по медиите стане факт. Не мисля, че и на бачо Али много му се ходи там, а и на гаджето, ама може и за него да са прекалено много парите. Пък може и да е някъв шит тая новина и да не се случи. Тръгва от Блиц май новината.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Gotzev.88 написа:danko_sot написа:Gotzev.88 написа:Вие нали не вярвахте, че Бруно ще играе с двама ЦН? Още шом взехме Кайседо беше ясно, че ако не сега, то лятото със сигурност бат Али си тръгва. Ама наистина и аз бях решил, че засега се е разминало поне до лятото, след като почнахме вече...
Не знам, малко ми е трудно да те разбера. Искаш да кажеш, че Йомов се прибира като халф в 3-4-3, а бековете играят като нападатели-крила, ако правилно съм те разбрал. Не знам то варианти много.
Мне, по-скоро, че крилото Йомов става "нападател" при 3-4-3, а "крило" става халфът Вион. Като се защитаваме в 5-4-1 Вион си се връща назад и си е халф, а Йомов си е крило. Така ми се струва, дето викаш- варианти много, и аз не съм му в главата на Бруно

Гледам ПАО, Санкаре с гол и асистенция!?
Абе кво прави той там, взехте ли хубави манги??
Gotzev.88 написа:danko_sot написа:Gotzev.88 написа:danko_sot написа:Gotzev.88 написа:Вие нали не вярвахте, че Бруно ще играе с двама ЦН? Още шом взехме Кайседо беше ясно, че ако не сега, то лятото със сигурност бат Али си тръгва. Ама наистина и аз бях решил, че засега се е разминало поне до лятото, след като почнахме вече...
Не знам, малко ми е трудно да те разбера. Искаш да кажеш, че Йомов се прибира като халф в 3-4-3, а бековете играят като нападатели-крила, ако правилно съм те разбрал. Не знам то варианти много.
Мне, по-скоро, че крилото Йомов става "нападател" при 3-4-3, а "крило" става халфът Вион. Като се защитаваме в 5-4-1 Вион си се връща назад и си е халф, а Йомов си е крило. Така ми се струва, дето викаш- варианти много, и аз не съм му в главата на БруноПри всички положения Бруно много повече ми напомня на Стойчо, отколкото на Любо например. По-скоро е разумно дефанзивен отколкото лудо офанзивен и не му трябват двама нападатели- нито при нас, нито в Локо е ползвал често. Просто целият отбор си участва в нападението или така поне ми се струва. Друг е вече въпросът, че на него и на всеки дето ни е бил/ще бъде треньор трябва да им се обяснява много ясно, че всеки може да бъде продаден по всяко време и трябва да се направи така, че да няма незаменим играч, от който всичко да зависи. Ако са го направили и се е съгласил- ОК. Ако не са му го обяснили това и го изненадват- няма да ни изтрае дълго така
По-съгласен съм с теб, отколкото с Данко

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
miro_rz написа:Гледам ПАО, Санкаре с гол и асистенция!?
Лятоска го вземайте!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
-
- Контакти:
miro_rz написа:Гледам ПАО, Санкаре с гол и асистенция!?
Още през лятото Али Соу бе близо до трансфер, но сделката с френския Дижон пропадна в заключителните минути на трансферния прозорец. Цената на голмайстора бе четири милиона евро, колкото се очаква да бъде и сега. Все пак информацията за сумата не е потвърдена от ЦСКА или Ростов.
Тази зима клубът даде под наем Валентин Антов на Болоня за 500 000 евро с опция да бъде купен в края на сезона за още 3 милиона. Тръгна си и Юнус Санкаре, за когото „червените“ взеха 600 000 евро от Панатинайкос. Друг изходящ трансфер е Ахмед Ахмедов в Нефтчи Баку
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...