Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Мнениеот trokadero_ » 21 яну 2020 08:58

ЦСКА-София планира да активира клаузата за удължаване на договора на бранителя Раул Албентоса. Испанецът парафира през юни 2019 за 1 плюс 1 година. Клубът е заложил опция в неговия контракт и има определен срок, в който може да я активира, което поти сигурно ще се случи. На “Армията” са много доволни от Албентоса както по отношение на представянето му, така и като поведение извън терена. Испанецът е сред футболистите в най-добро кондиционно състояние, а се е вписал и доста бързо в колектива. Неслучайно той се превърна и в един от капитаните на отбора.

Раул бе привлечен в ЦСКА-София, след като не беше играл цели 7 месеца, но веднага се наложи като титуляр и имаше много дълга серия без пропусната минута. Интерес към него не липсва, особено от родината му Испания, но той ще остане при “червените”. Преди лагера в Марбея защитникът се бе прибрал до дома си във Валенсия, след което пътува с автомобил до хотела на отбора, който е настанен в Barcelo, на 15 километра от Марбея.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 яну 2020 08:34

Този Уот още не бил с лагера. Нещо това манекенче си прави каквото и иска , да го гонят и това е .

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 яну 2020 12:45

Очевидно му е казано да си търси отбор.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 яну 2020 15:02

trokadero_ написа:Дано не е вярно за Пинто. Не трябва да се разделяме с него точно сега...

Германският сайт "fussball.news" отписа евентуалния трансфер на Рубен Пинто в Нюрнберг. Халфът на ЦСКА бе свързван със смяна на клубната принадлежност през последните дни, но днес мюнхенското издание опровергава информацията на "Bild".

Медията допълва, че слабата игра на португалеца при загубата на ЦСКА с 0:5, именно от Нюрнберг, е отказало ръководството на клуба.
:(

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 24 яну 2020 08:54

Притеснително е вече , че няма поне още 1 нов... С кой водят преговори .. с Меси и Роналдо ли :idea:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 яну 2020 08:59

Ти наистина ли очакваш, че същия оркестър (Стойкас, Трифон, Дани и Гришата) ще почне да свири изведнъж качествена музика? :lol: 4 години е свирил фалшиво, изведнъж ще обере музикалните награди?

Докато Ганчев и другите посочени не се оттеглят от въпросите свързани с изграждане на първия отбор, промяна няма да има. И аз искам да оглавя НАСА, ама май си трябват инженери с голям опит и много дипломи.

Докато не вземат за СТД/Мениджър човек като Стойчо Младенов (при стриктен финансов контрол от собствениците и финансовия директор)и не му дадат властта да изгради професионален първи отбор, стадиона ще е празен откъм фенове, а долу сбиртока на Стойкас ще играе пародия на футбол и ще става за смях.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 яну 2020 09:08

ivo55 написа:Ти наистина ли очакваш, че същия оркестър (Стойкас, Трифон, Дани и Гришата) ще почне да свири изведнъж качествена музика? :lol: 4 години е свирил фалшиво, изведнъж ще обере музикалните награди?

Докато Ганчев и другите посочени не се оттеглят от въпросите свързани с изграждане на първия отбор, промяна няма да има. И аз искам да оглавя НАСА, ама май си трябват инженери с голям опит и много дипломи.

Докато не вземат за СТД/Мениджър човек като Стойчо Младенов (при стриктен финансов контрол от собствениците и финансовия директор)и не му дадат властта да изгради професионален първи отбор, стадиона ще е празен откъм фенове, а долу сбиртока на Стойкас ще играе пародия на футбол и ще става за смях.

Стойчо Младенов при стриктен финансов контрол няма да дойде никога , Литекс комерс си има счетоводителки и няма как да уреди жена си за 20-30 бона заплата , едва ли някой ще допусне единия син да взима и десет бона само да реди конусите! Абсолютно пък съм сигурен ,че никой няма да го остави да купи 10-11 португалчета от Б група на Португалия от които да става само един :mrgreen:
Остава едно предимство, че биеше милиционерите под път и над път , ама то май няма да е нужно скоро :)
Стойкас е последния човек който ми е симпатичен в ЦСКА , но ако сравним фактите и цифрите на привлечени ,утвърдили се и продадени играчи , може би е по напред от Стойчо с 20 милиона поне. Така че Стойчо Младенов поне според мен няма как да дойде сега .

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 яну 2020 09:11

Глупости пишеш, облъчен от синя пропаганда.
Покажи документи, цитирай точни цифри. Иначе просто си плямпаш.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 яну 2020 13:44

ivo55 написа:Глупости пишеш, облъчен от синя пропаганда.
Покажи документи, цитирай точни цифри. Иначе просто си плямпаш.

Аз цифри не мога да дам и документи,но онова писаното горе ми го е потвърждавал лично Манджукич Младши...
А той няма причина да ме лъже :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 яну 2020 14:02

Изобщо, той е много хубав и честен човек :lol:

Е, ми, щом не можете да потвърдите с факти, точни цифри и документи подобна клевета, май е редно да не я повтаряте, а ако много държите е редно да започвате с това, че цитирате. Например "Малкия Манджук лично на мен ми е казвал, че ..., но не ми е показвал документи, така че не съм напълно сигурен".

Върни се в “ЦСКА”