ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза за мача.

а)Победа за ЦСКА.
92
33%
б)Категорична победа за ЦСКА.
26
9%
в)Равен.
38
14%
г)Загуба за ЦСКА.
124
44%

Общо гласове: 280

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ НА БЪЛГАРИЯ! ЦСКА - "Левски"

Мнениеот Red_Neck » 03 сеп 2019 07:08

sly написа:...... Но Дедо наистина има топки и е прав отбора трябва да е над всички.А тези групички за малко да успеят с преврата когато свалиха Митов,но не са очаквали рокадата с Дедо.

:) :) :)
Денят започва добре ;)
Дедо наистина има топки,... след Добри можеше и зад широкия гръб на чичо Митко да се скрие, ... класа! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 03 сеп 2019 11:25

skabrin написа:
kiril.a.d написа:
kamilata3 написа:
kiril.a.d написа:
kamilata3 написа:kiril.a.d спри да се излагаш,само ти разбираш от футбол ,само ти си играл,но само ти си знаеш къде.Деца били всички и незнам си още какво,тоя бил дърво оня бил колче,а ти какво си пумпал.

:lol: не - признавам си че съм камила! :lol: :lol: :lol:
Ако спрете да се излагате...и аз ще спра да се гавра с вас! - жалко че сме от един отбор, но вие, май сте публика само...може и от платената ултрасна част? - пък аз съм играл за този мой любим отбор....
Здраве да е - казах ЛЕКА, а вие не можете да спрете да се излагате! - па спрете се де, а?....

Аз ли съм платен,играл си и аз съм играл в ЦСКА и какво това прави ли ме по вещ от другите,какво ти дава право така да се заяждаш и обиждаш,явно си на доста ракйи.

:lol: на кое казваш заяждане - на твоето заяждане или моя отговор? - па замисли се и не се заяждай, а?...
П.П.
Сега видях какво си играл и на колко "ракйи" си...виж там да намалиш ракията, че да минеш на ракии ;)...Сега какво - заяждам се с образованието ти ли? ;)....
Сори, ама аз след футбола и висше образование взех, пък някои тук...още карат на ракйи ;)....ако щеш и на ракий, ама пак си пропуснал 7-ми клас и не знаеш къде се пише И и къде Й!

Направо не спираш да се гаврАш с нас. Айде приятен ден от мен.

:lol: и на теб приятен ден! - не го считай за гаврА...сам си описал какво е ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 03 сеп 2019 11:38

[offtopic]Честен кръст - не разбирам тези, които изпитват непреодолимото желание да се заяждат с мен, а нивото им, футболно, образовано, грамотно, не стига дори за едно заяждане?...
Моля, не отричам правото на мнение, на всеки един - и аз имам това право, нали? - но не се заяждайте!!!
Оспорвайте, ама като хората, а не да се заяждате с мен! - веднага връщам написана глупост, там, от където е излязла ;)...

И пак ще кажа - за мен, Бодуров се приближава по качества, до Туньо. Но Албентоса, не може да се приближи дори до Ибрахима Гай! - мое мнение, а вие имате право на собствено мнение...поне докато Албентоса не ни докара още 3-4 гола, а Витя се види в чудо с него!
Вече му се водят 2 гола - от Арда и от Дунав. Давайте нататък със статистиката...
А че топката го удари хубаво, срещу "Левски" няма как да го броя...Бодуров е вкарвал много по-хубави голове...[/offtopic]
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 03 сеп 2019 11:50

[offtopic]Виждам, добра дискусия е тръгнала тук, относно наши футболисти и Дедо. НО, пред Дедо, аз предпочитам оставането на Тиаго, Пинто, Бодуров и Занев! Както и Фабрини да не беше побягнал...
И разбирам Дедо, защото в момента Занев действа като Бодуров, но има това основание, а пък Дедо май не иска да имаме капитан, като хората...и тури за капитан дръвчето Албентоса, което две думи не може да размени с отбора!!!!!!!!!!!
Дедо, айде иди да си гледаш внуците вече...Не ни трябват времена, от времето на Тито и Слободан....[/offtopic]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 сеп 2019 14:23

[offtopic]Дедо е Ежко Бежко.
Зъмите обаче не са нито Бодура, нито Пинто, нито Занев, нито Тиаго.
По-скоро ми се чини, че са едни усойки, дето седят най-горе във ВИПа на Армията.[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 03 сеп 2019 14:38

kiril.a.d написа:[offtopic]Виждам, добра дискусия е тръгнала тук, относно наши футболисти и Дедо. НО, пред Дедо, аз предпочитам оставането на Тиаго, Пинто, Бодуров и Занев! Както и Фабрини да не беше побягнал...
И разбирам Дедо, защото в момента Занев действа като Бодуров, но има това основание, а пък Дедо май не иска да имаме капитан, като хората...и тури за капитан дръвчето Албентоса, което две думи не може да размени с отбора!!!!!!!!!!!
Дедо, айде иди да си гледаш внуците вече...Не ни трябват времена, от времето на Тито и Слободан....[/offtopic]

[offtopic]Кирчо, голям си бързак!
"Дедо че си оди", не може шило в чувал да седи мирно и тихо.
Проблема беше, "бунтарите" или аз! Бунтарите се връщат. Не след дълго ще е "Аз".
Така беше и в Лудогорец - Марсо и Стоев сключиха "мир". Да, ама не! Краткотраен мир![/offtopic]
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 03 сеп 2019 15:02

sly написа:
Old_death написа:
rebelheartous написа:
goshev написа:Защита така и не можем да вържем - един идва друг си отива.Не знам колко мача подред сме играли с едни и същи в защита.Плеймейкър нямаме (на нас си ни трябва такъв), крила нямаме, ЦН на практика нямаме.Как да сглобиш отбор, че и с претенции за титла и купа?

Като си извадил от състава по неясни причини двамата най-добри играчи (Бодуров и Пинто), точно такава картина се получава, каквато я описа. :|

Причините за ваденето им от състава се знаят, но има неща, които трябва да си останат в кухнята. Достатъчно е да се знае, че Бодуров е с треньорска контузия заради системно неспазване на режима и превишаване на пълномощията като капитан на отбора. При Пинто е опит за създаване на групички и гледане в заплатата на други. Свалям шапка пред Дедо, че намери топки да ги забие и двамата извън състава! Футбола е колективна игра и трябва да има ред и дисциплина.

След мача Дедо каза нещо и наблегна на него,а именно каза че (от тук нататък ще играят само най-добрите),за мен това означава че някой го е натискал да пуска играчи без да са го заслужавали.В случая мисля че имаше в предвид Тиаго ,някой ще отрече ли че той беше пълен фигурант и пародия на себе си.Всички знаем че Тиаго може много повече и точно той би трябвало да разбира какъв мач е това дерби.През второто полувреме Тиаго бе заменен ,и мача се обърна.Така че в следващите мачове,ако португалеца последва съдбата на Бодуров и Пинто да не се учудваме сам си е виновен. Отстраняването на тази групичка ще струва скъпо на Клуба и затова Петрович е бил натискан да ги пуска,Но Дедо наистина има топки и е прав отбора трябва да е над всички.А тези групички за малко да успеят с преврата когато свалиха Митов,но не са очаквали рокадата с Дедо.

Дисциплината в отбора трябва да е преди всичко - ЦСКА е постигал най-големите си успехи, когато е имало желязна дисциплина- какви са тези групички, интриги, сърдене - това да не е детска градина. На футболистите им се плаща, за да тренират и играят, а не да гледат в канчето на другите. Като не ти харесва положението излизаш като мъж и казваш, ама и затова се искат топки, а не да правиш групички, интриги и т.н. Тиаго е пародия от началото не сезона - това го повтарям след всеки мач, отбора с него играе с човек по-малко, видя се промяната след неговата смяна с Кери. Пинто горе долу същата работа и Бикел и Малинов са с класа над него. Много съм изненадан от слабия мач на Занев, който правеше добри мачове досега - или не е за бек вече или и той е влязъл в групичката. Твъдро съм зад Люпко - да пуска само тези на които им се играе - на ЦСКА скатавки не му трябват. Както казва великия Еузебио: "Никой футболист не е по-голям от своя клуб". През ЦСКА са минали много по-големи играчи от въпросните мърди и с тях не се е правило компромис, та с тези ли. Браво на Албентоса, не само заради гола, но и заради духа - такива играчи ни трябват готови да изорат терена.

Върни се в “ЦСКА”