Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

''Червен Зор'' ли ще е или ''Червена Заря''?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Вълчан

Re: Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Мнениеот Вълчан » 16 авг 2019 20:12

Гледах откъслечно мача във София.Отборът не игра както е играл винаги като домакин.Поне след изравнителният гол настана беиздеиност и лутане...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 авг 2019 20:22

Не съм гледал мачовете а само репортажите. Няма как отбор с 11 полеви играчи да отстрани такъв с 14 . Нито късмета нито спортния шанс реши двубоите ... наистина жалко !
Имената на нашите отбори в Европа не означават нищо за жалост и респекта към нас като държава и първенство е равно на 0 !

Няма да коментирам комплексарските поводи за радост на колегите от другите отбори, несъстоятелни са !
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 авг 2019 21:25

Съдията ни резна главата и в двата мача, но истината е, че ЦСКА не е готов за евротурнирите. Никой не каза кой е правил селекцията. В нормалните клубове има един треньор, един спортен директор и скаутско звено, което им е в помощ, но не взима решенията. Тук са Стоилов, италианецът, трима треньори, Велизар, Пацо Марков, Трифон Попов, Величко Дихонов, Ганчев, синът на Ганчев и посления да затвори вратата! :roll: Жалкото, е че вместо прогрес в изграждането на отбора има регрес, а годините си минават. Шансовете отлитат. Какво ще правим новата селекция с тригодишните договори - идея си нямам?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 авг 2019 17:05

Kiril2681 написа:.....
Отделно, абстрахирайки се от очевадните съдийски грешки, къде беше треньора ни снощи?! ОК, лошо стечение на обстоятелствата с ч.к., обаче...около 60мин. вадиш нападателя си във форма - добре, и това приемам - Люпко е видял нещо, което не се вижда по телевизията, а и Митко раздвижи играта ( момчето е страшно "перде" и ме кефи ), обаче....Фабрини в 80мин.?! За къв, за чий, та той няма време дори да се придвижи до вратата им, камо ли да падне в удобна позиция?! И накрая - Уот в 88мин....специално следих, той не се срещна с топката, не я докосна! В същото време играем с два леви бека до тази 88мин.!!!!! При условие, че ни изгониха десния! Защо?! Защото от двата леви, горе долу става един....горе долу! Всичко това , за мен ( без да съм специалист ) бяха адски късни и напълно ненужни смени, точно защото бяха късни! За оставянето на Соу в игра - явно момчето вече има и психологически проблем - кой ли не се нареди да му смята минутите без гол - ами прати го да си почива един мач, дай му възможност малко да възстанови, да си събере мислите! Подкрепям Дедо, мисля че знае много за тази пущина, обаче снощи се поосра! Ситуацията с Бодуров - подайте си ръка, бе, големи мъже, а се държат като ощипани госпожички!! Ама карал се на другите, ми то...аз ако бях, след първите 3 кръга, нямаше да им се карам, а направо щях да ги "съветвам"!

Напълно съм съгласен с всичко!
Съдията си сгреши, но това отпадане го пиша на Дедо!
Още след хвалбите за мача в Разград казах, че второто ( и много по-важно) полувреме е в Украйна.
Клубът изтърва поне милион евро и жизненоважни точки за клубния коефициент, а съперникът беше повече от преодолим!

Чух, че вчера следобед ГГ е тропал яко по масата. Поставената цел до края на сезона е една - титла. Очаква се при най-малка издънка да хвърчат глави.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 19 авг 2019 21:31

ELFen написа:
kiril.a.d написа:Иска ми се да ви пожелая лека нощ, но знам че няма ада е лека за разбиращите от футбол и от номерата на разни ФИФИ, УЕФИ, БФСета...и тям подобни...
Но си сипвам питие и се махам! - отвратен и от Европа...
Наздраве...

Че то и Африканската чума от там се пусна - на тях сме им нужни за кенеФ само...Гаврят се и ни гледат сеира :!:
... а тая ЗОря, са си посредствен отбор / тип Славия / - жалко .

Точно! - и аз казах че са отбор от нивото на Славия...Но може би си имат за шеф, Венци Тотото? ;)...
:lol:
Все едно - явно, България "има правото" на 1 отбор в ЕКТ!!! - групите...За втора година го виждаме това!
Лошо....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2019 20:39

Понеже ме нямаше миналата седмица, да си кажа скромното мнение за този мач:
Преодолим, страхлив и безидеен украински отбор. При дузпата( тя е безспорна!) груба грешка на играчите ви: не може четири човека да подскачат към съдията, сочейки ръцете си, докато в това време съперникът развива опасна контраатака. Пълна аматьорщина, с цената на червен картон!
А защо не беше свирена тази дузпа? Ами много просто. Ако изгледате записа, ще видите два любопитни момента: в началото на мача Зоря изведе сам човек срещу вратаря, но атаката бе спряна с несъществуваща засада. По-интересно е в 16-ата минута: след грешка в отбраната ви следва разиграване и изстрел на техен футболист към вратата, а в същото време безумен шпагат на Малинов отзад спира в опорния крак на шутиращия играч. Абсолютна дузпа.
ВАР няма, но съдиите имат обратна връзка по радиото и минути след ситуациите знаят какво се е случило.
Затова и отидоха на компенсация.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”