rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
той го направи, за да му върви по вода, какво лошо има в това?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
Kiril2681 написа:шивача написа:Kiril2681 написа:percival написа:Какво точно свири Станислав Тодоров при гредата на Малинов ? Даде свободен удар за сините от същото място.
Същото попитах току що и в синия форум, щото стана откъм техните сектори, може да са видели нещо! Лично аз нищо не разбрах в тази ситуация, фаула не беше непряксвободен,нали?!
Защото никой не играл с топката.Бие, греда, и топката пак в него попада.
И какво от това, Шивач?!?! Нещо не разбирам - ако един нападател бие от дузпа в гредата и топката се върне при него, няма ли право да я довкара?!Баси, това наистина ми е необяснимо!
Да, свършило е, бития - бит, другото - друго
, ама...мнооооо съм тъп сигурно?!
шивача написа:rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
rsk написа:Разбира се, че е така. Убеден съм, че ако беше в обратната посока това щеше да е поредната порция откъснато живо месо... Много сте принципни иначе, когато ви отърва.
delqnski47 написа:шивача написа:rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
Аз също не виждам проблем да се изсекнеш върху футболист на "Левски".
шивача написа:delqnski47 написа:шивача написа:rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
Да, защо не? Ако си настинал, ще мислиш на къде кихаш ли!? Лошо ще и ако посегнеш да му се избършиш във фланелката.
delqnski47 написа:шивача написа:delqnski47 написа:шивача написа:rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
Да, защо не? Ако си настинал, ще мислиш на къде кихаш ли!? Лошо ще и ако посегнеш да му се избършиш във фланелката.
Ти мани,ама ако и реши да те хване за макарите нямаш право се освободиш.И за тва ще те изгонят.Баси сбъркания свят..
delqnski47 написа:шивача написа:rsk написа:В клипчето със съдийските сакатлъци има ли го кадъра, в който Бодуров се изплю в посока Вашчук или това се има за нормално?
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 16 госта