buhata_prime написа:Австрийския чукундур като закла Лудогорец в Унгария умряхте от кеф! Сега ревете за две 100-процдентово правилни съдийски отсъждания...
Сега ти от кеф ли умираш или от мъка, че да си запиша.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
buhata_prime написа:Австрийския чукундур като закла Лудогорец в Унгария умряхте от кеф! Сега ревете за две 100-процдентово правилни съдийски отсъждания...
veni__85 написа:Само на мен , ли ми направи впечатление, че през второто полувреме изцяло се прибрахте и дадохте инициативата на датчаните. Ако си бяхте играли както през първото можеше въобще да не се стигне до дузпата, пък дори и до първия гол за онези.
hydetoshi написа:buhata_prime написа:Австрийския чукундур като закла Лудогорец в Унгария умряхте от кеф! Сега ревете за две 100-процдентово правилни съдийски отсъждания...
Сега ти от кеф ли умираш или от мъка, че да си запиша.
Hellzzyy написа:veni__85 написа:Само на мен , ли ми направи впечатление, че през второто полувреме изцяло се прибрахте и дадохте инициативата на датчаните. Ако си бяхте играли както през първото можеше въобще да не се стигне до дузпата, пък дори и до първия гол за онези.
Направи ли ти впечатление, че в края на първото полувреме ЦСКА остана с 10 души? Малко трудно е да притискаш такъв отбор със човек по-малко.
demon777 написа:miro_rz написа:Типично по-български !
Всеки път прегаряме да му се ....
Споко и ние сме аут другата седмица !
Вие че сте аут нас не ни топли
Сбъркана му е тактиката на маестрото.
Всеки мач го повтарям
Когато отбора е в подем мачкаш и буташ 3 гола не се прибираш в глухха защита ..... никога не съм виждал чуждестранен отбор с претенции да го прави.
Тая таактика не върви мамка му.
Hellzzyy написа:veni__85 написа:Само на мен , ли ми направи впечатление, че през второто полувреме изцяло се прибрахте и дадохте инициативата на датчаните. Ако си бяхте играли както през първото можеше въобще да не се стигне до дузпата, пък дори и до първия гол за онези.
Направи ли ти впечатление, че в края на първото полувреме ЦСКА остана с 10 души? Малко трудно е да притискаш такъв отбор със човек по-малко.
UNBEATABLE написа:Unforgiven_M написа:UNBEATABLE написа:Не бях чувал, че се свири дузпа без контакт... предпоставки а-у, приказвате глупости само
Ти може да не си чувал, ама има фаулове и само за посягане, без контакт, ако то е хипотетично опасно за здравето. Фаулове, че и червени картони. По принцип говоря. Научете ги малко правилата - не са сложни.
Можехте да вземете мача, ама тръгнахте да го играете както в България и за това така стана...
Добре, и как беше опасно за здравето в тази ситуация, при която се даде дузпа за Копенхаген?
veni__85 написа:Hellzzyy написа:veni__85 написа:Само на мен , ли ми направи впечатление, че през второто полувреме изцяло се прибрахте и дадохте инициативата на датчаните. Ако си бяхте играли както през първото можеше въобще да не се стигне до дузпата, пък дори и до първия гол за онези.
Гледал съм достатъчно мачове да видя как отбор с10 човека, мачка друг с 11.
Пък и никой не е виновен , Чорбаджийски е кретен и освен, че ви остави с 10 човека, трябваше да изкара и Тиаго.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 30 госта