Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот hydetoshi » 09 авг 2018 22:31

buhata_prime написа:Австрийския чукундур като закла Лудогорец в Унгария умряхте от кеф! Сега ревете за две 100-процдентово правилни съдийски отсъждания...

Сега ти от кеф ли умираш или от мъка, че да си запиша.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Hellzzyy
Контакти:

Мнениеот Hellzzyy » 09 авг 2018 22:31

veni__85 написа:Само на мен , ли ми направи впечатление, че през второто полувреме изцяло се прибрахте и дадохте инициативата на датчаните. Ако си бяхте играли както през първото можеше въобще да не се стигне до дузпата, пък дори и до първия гол за онези.

Направи ли ти впечатление, че в края на първото полувреме ЦСКА остана с 10 души? Малко трудно е да притискаш такъв отбор със човек по-малко.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 09 авг 2018 22:33

hydetoshi написа:
buhata_prime написа:Австрийския чукундур като закла Лудогорец в Унгария умряхте от кеф! Сега ревете за две 100-процдентово правилни съдийски отсъждания...

Сега ти от кеф ли умираш или от мъка, че да си запиша.

Просто констатирам фактите ;)
Изображение

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 09 авг 2018 22:33

Hellzzyy написа:
veni__85 написа:Само на мен , ли ми направи впечатление, че през второто полувреме изцяло се прибрахте и дадохте инициативата на датчаните. Ако си бяхте играли както през първото можеше въобще да не се стигне до дузпата, пък дори и до първия гол за онези.

Направи ли ти впечатление, че в края на първото полувреме ЦСКА остана с 10 души? Малко трудно е да притискаш такъв отбор със човек по-малко.

На мен ми е правило впечатление че други отбори са обръщали мач с човек по малко

А ние се дръпнахме още след 25-тата мин
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 09 авг 2018 22:33

demon777 написа:
miro_rz написа:Типично по-български !
Всеки път прегаряме да му се ....
Споко и ние сме аут другата седмица ! :oops:

Вие че сте аут нас не ни топли

Сбъркана му е тактиката на маестрото.
Всеки мач го повтарям
Когато отбора е в подем мачкаш и буташ 3 гола не се прибираш в глухха защита ..... никога не съм виждал чуждестранен отбор с претенции да го прави.

Тая таактика не върви мамка му.

Сбъркани сте вие, случайно уцелихте читав треньор и сега той ви е виновен..

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 авг 2018 22:35

Тия да не са залагали на точен резултат - 10 минути само си подават топката.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 авг 2018 22:35

Hellzzyy написа:

Гледал съм достатъчно мачове да видя как отбор с10 човека, мачка друг с 11.
Пък и никой не е виновен , Чорбаджийски е кретен и освен, че ви остави с 10 човека, трябваше да изкара и Тиаго.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 09 авг 2018 22:36

UNBEATABLE написа:
Unforgiven_M написа:
UNBEATABLE написа:Не бях чувал, че се свири дузпа без контакт... предпоставки а-у, приказвате глупости само

Ти може да не си чувал, ама има фаулове и само за посягане, без контакт, ако то е хипотетично опасно за здравето. Фаулове, че и червени картони. По принцип говоря. Научете ги малко правилата - не са сложни.
Можехте да вземете мача, ама тръгнахте да го играете както в България и за това така стана...

Добре, и как беше опасно за здравето в тази ситуация, при която се даде дузпа за Копенхаген?

[offtopic]Аз съм написал че мнението е по принцип не за конкретната ситуация. Защото ти казаваш, че не си чувал за Фаул без контакт. Някой по-горе беше написал, че съдията е тук с "мисия" , може и да е бил прав, ама и вие си му помогнахте да я изпълни, за съжаление![/offtopic]

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 09 авг 2018 22:38

Гришата да вземе да купи една нова риза на Маестрото, че тази вече не му е на кадем...
Изображение

Hellzzyy
Контакти:

Мнениеот Hellzzyy » 09 авг 2018 22:39

veni__85 написа:
Hellzzyy написа:

Гледал съм достатъчно мачове да видя как отбор с10 човека, мачка друг с 11.
Пък и никой не е виновен , Чорбаджийски е кретен и освен, че ви остави с 10 човека, трябваше да изкара и Тиаго.

Аз не казвам, че някой е виновен, просто изглежда Ел Маестро не е предвидил, че Чорбата ще "избухне" по такъв начин. Иначе ние трудно можем да мачкаме отбори от чергата на Копенхаген, още повече с 10 души. Да са Дунав или Ботев Враца може, но в Европа класите са други. Иначе има цял един реванш, така че нищо още не е загубено.

Върни се в “ЦСКА”