Skywalker написа:Кашчей написа:Skywalker написа:Кашчей написа:openminded написа:Язък за барута![]()
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла
Симулацията се наказва задължително с жълт картон. Меркадо явно е имал и преди това жълт и..два жълти=червен.
ПП- Странно ми е как всички пропускате факта, че не е директен червен?!
А ти как пропускаш факта, че симулация няма. Ако играч загуби равновесие в единоборство в наказателното, това е картон така ли е според теб ? Какъв газ ви пускат румънците бе
Не ме разсмивай..явно ни пускат хелий, щом се хиля на подобни постове! Загубил бил равновесиеи що се обърна по дупе и вдигна ръце тогава? Така се губи равновесие на 5 метра. Ако спринтираше от 30-40 метра бих го приел, ама...
Ходи коментирай подводно ориентиране ! Не можел да загуби равновесие, когато е на един крак и бъде натиснат с ръка и тялоА лукоки, като претендираше за дузпа, защо не го изгони ? Защото домуса ще си вземе паричките обратно, ами ще го и нашамари и ще му каже, че е олигофрен !
Ако те натиснат с рамо няма да загубиш равновесие напред. Тия иди ги разправяй на децата от деЦката градина!