2 кръг: ЦСКА-София - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 2 кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2017 00:12

Skywalker написа:
Кашчей написа:
Skywalker написа:
Кашчей написа:
openminded написа:Язък за барута :mrgreen:
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла

Симулацията се наказва задължително с жълт картон. Меркадо явно е имал и преди това жълт и..два жълти=червен.
ПП- Странно ми е как всички пропускате факта, че не е директен червен?!

А ти как пропускаш факта, че симулация няма. Ако играч загуби равновесие в единоборство в наказателното, това е картон така ли е според теб ? Какъв газ ви пускат румънците бе :mrgreen:

Не ме разсмивай..явно ни пускат хелий, щом се хиля на подобни постове! Загубил бил равновесие :mrgreen: и що се обърна по дупе и вдигна ръце тогава? Така се губи равновесие на 5 метра. Ако спринтираше от 30-40 метра бих го приел, ама...

Ходи коментирай подводно ориентиране ! Не можел да загуби равновесие, когато е на един крак и бъде натиснат с ръка и тяло :mrgreen: А лукоки, като претендираше за дузпа, защо не го изгони ? Защото домуса ще си вземе паричките обратно, ами ще го и нашамари и ще му каже, че е олигофрен !

Ако те натиснат с рамо няма да загубиш равновесие напред. Тия иди ги разправяй на децата от деЦката градина!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 23 юли 2017 00:15

Кашчей написа:
Skywalker написа:
Кашчей написа:
Skywalker написа:
Кашчей написа:
openminded написа:Язък за барута :mrgreen:
Можеше да се мине и без този ЧК, единственото оправдание за съдията е ако е имало някакво натрупване на симулации от страна на Меркадо.Аз лично дадох 1-1 и мисля, че Разград нямаше да са разочаровани и от точката.За мен играта на домакините бележи отстъпление сравнено с миналия шампионат и по-добре да спрат с тия приказки за титла

Симулацията се наказва задължително с жълт картон. Меркадо явно е имал и преди това жълт и..два жълти=червен.
ПП- Странно ми е как всички пропускате факта, че не е директен червен?!

А ти как пропускаш факта, че симулация няма. Ако играч загуби равновесие в единоборство в наказателното, това е картон така ли е според теб ? Какъв газ ви пускат румънците бе :mrgreen:

Не ме разсмивай..явно ни пускат хелий, щом се хиля на подобни постове! Загубил бил равновесие :mrgreen: и що се обърна по дупе и вдигна ръце тогава? Така се губи равновесие на 5 метра. Ако спринтираше от 30-40 метра бих го приел, ама...

Ходи коментирай подводно ориентиране ! Не можел да загуби равновесие, когато е на един крак и бъде натиснат с ръка и тяло :mrgreen: А лукоки, като претендираше за дузпа, защо не го изгони ? Защото домуса ще си вземе паричките обратно, ами ще го и нашамари и ще му каже, че е олигофрен !

Ако те натиснат с рамо няма да загубиш равновесие напред. Тия иди ги разправяй на децата от деЦката градина!

Казах ти ! Подводно ориентиране за теб ! Само глупости пишеш. Странно хоби имаш !

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 23 юли 2017 00:18

Тъкмо се връщам от Армията.....
Ще кажа,че от доста време чета писанията из този форум,но,поради огромното количество фенщина във всяка посока (като че ли всеки спортен форум е такъв :) ),рядко пиша.
Смятам се за непъвросигнален (голяма дума) човек,но след тази вечер се отвратих.Напълно разбирам факта,че съдията определя кое действие е или не е нарушение и как трябва да бъде наказано то.Това,което не ми е ясно,обаче,е защо решенията при еквивалентни ситуации са различни.
С всичките картони,които този хубав,хубав човек ни нашари през първото полувреме,ми беше ясно,че някой от нашите ще бъде изгонен за неправилно дишане и точно това стана.Всеки има правото да си тълкува ситуацията с Меркадо както си иска,но за мен тук нямаше абсолютно никаква симулация.Да не говорим,че първият му жълт картон беше за първият му фал в мача - абсолютно негрубо,дори протоколно,нарушение в атака.От тези,които гледаме по около 10тина на мач.
Както казах - отвратен съм.Не че имахме някакви положения,с които да спечелим мача и да,Китанов направи много груба грешка и им подари победата,но изгонването на човек половин час преди края на мача го предреши.
Честито,разградчани.Радвайте се,пийте и се кефете,взимайте си тенекийките и си боготворете неразличимите идно от друго бразилчета.Аз се радвах на гледката след края на мача :)

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 23 юли 2017 00:20

Определено играхме много добре, просто сме 3 класи под Лудогорец,Напред към 32 армейци!1!1!1!1!1!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 юли 2017 00:24

Явно, който и да е клуб да играе срещу Лудогорец под името ЦСКА е обречен!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2017 00:25

Я да видим чии крака къде са при "явната" дузпа за ЦСКА-София:
Изображение
Точно така се губи равновесие, при игра рамо в рамо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 23 юли 2017 00:27

Кашчей написа:Я да видим чии крака къде са при "явната" дузпа за ЦСКА-София:
Изображение
Точно така се губи равновесие, при игра рамо в рамо!

Анисе прави подсечка на играча на Литекс.
Последна промяна от Stailio на 23 юли 2017 00:30, променено общо 1 път.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 23 юли 2017 00:27

e4sy написа:Определено играхме много добре, просто сме 3 класи под Лудогорец,Напред към 32 армейци!1!1!1!1!1!

Как сме 3 класи под лудогорец, след като губим с един гол, подарен от вратаря ни и след това половин час играем с човек по-малко.
3 класи надолу не означава ли, че трябва да ни отнесат поне с 4-5 гола ?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 юли 2017 00:27

Тео, за кога се отлага разгрома и титлата?
С ловешкия ЦСКА изглежда няма да се случи!
Последна промяна от volf на 23 юли 2017 00:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 23 юли 2017 00:29

Skywalker написа:От кое да сме разочаровани ? И с 10 човека ги натиснахме в тяхното поле и се опитваха само на контри, но защитата ни се справяше. От кое точно да сме разочаровани ?

Щом казваш, че не си, няма да споря Явно ти харесва. Натискът нищо не значи. Той и Дунав натиска Иртиш, ама ядец. Големите отбори затова са големи, защото за всяка грешка няма прошка. А откъде си сигурен, че точно това не им е било тактиката? Аз ще ти кажа какво видях: един Лудогорец, който се пестеше и гледаше максимално икономично да си вземе каквото му трябва с мисъл за мача от Шампионската лига. Липсваха им доста титуляри, ако си забелязал.

Върни се в “ЦСКА”