Да попитам аз - ние фенове на ЦСКА ли сме или на Стойчо, Галин, Томов и т.н?
Ние трябва да подкрепяме отбора, който е в момента и да помагаме, доколкото можем, за неговия успех.
За всички останали, които са работили за ЦСКА, но вече са извън клуба - респект. Като дойдат на стадиона, ще скандираме имената им. И толкова.
Грешки ще има, загуби ще има. Ще има и победи. Но от първия мач да се нахвърлим върху момчето, ами не става така.
Галин Иванов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!
Red joker написа:pampi написа:Галин ли доведе това менте Оршилич на Армията? Това момченце в Хърватска няма да играе и в регионалните групи! За пръв път виждам централен защитник да прави заслон на топката, за да може нападател една глава по-нисък от него, да вкара гол с глава. Сигурен съм, че ако не в школата, поне във В групите има поне 5 български момчета по-кадърни от Оршулич, Бракляча и останалите гастарбайтери. Ей това е най-големият проблем на Стойчо, всеки път напълва отбора с чуждестранни бездарници. Защитата е комплектована с играчи, които биха били подходящи за годините, когато Стойчо играеше - Високи, яки, тромави и бавни като костенурки. Като прибавим и това, че Галчев в момента е най-свестният халф, картинката е ясна.
За пръв път от доста време видях някаква идея в играта на ЦСКА, но глупавите грешки за головете ги пречупиха, а и най-фрапиращото е, че след прословутата 40-дневна подготовка в Турция, отборът издържа само 70 минути интензивен футбол. И за това ли да виним Галин? Ако не друго Стойчо поне физически да ги беше подготвил...
Пич, истината според мене е ,че от началото на полусезона,повечето от чужденците играят симулативно,най-вероятно заради паричен проблем![]()
Другото обяснение за начина на игра специално срещу „гончетата“ е,че с такива бавни и физически неподготвени изпълнители ,не може да се практикува футбола,който почва да налага новият треньор
Според мен трябва яка чистка и е крайно време да се докарат бързи футболисти,не само физически,но и като мислене!Галин тръгна много добре,личи си,че ще се опитва да налага съвременен стил на игра с пресиране,задържане на топката и бързо разиграване по земята,изнасяне на топката от защитниците ,а не чистене напред,но за това ще му трябват нужните изпълнители,особено в средата на терена,които в момента почти няма в ЦСКА
В тая връзка,ако искаше да вземе нещо от обиграните „гончета“,Галин, може би трябваше да заложи на по- затворена и прибрана игра,а не да се надиграва с тях и постепенно с времето да си налага своя стил на игра
Ей там ти е грешката! В ЦСКА не може да се работи на парче! Дай сега да закърпим положението, да паднем от Лудогорец само с един гол, пък после ще му мислим! Тоя филм се върти вече 25 години. Аз съм свидетел, Пената как изгради големия ЦСКА със Стоичков, Пенев и Костадинов. Като ги вкара в отбора през 87 година бяха дупка на кавала, но им се даде шанс и след две години стигнаха полуфинал с Барселона. Стойчо е кърпач, дай ме да запушва дупки, но до тук. Нема сиво и търпение да изгради млад отбор, който да има стил, да играе бърз и съвременен футбол. Само с мускули, юруш, и рев не става. Идва момент за дълга и упорита работа с млади момчета. България не е Италия, Германия или Англия, че да купуваш готови звезди и пак да устискваш. Тук, ако искаш да си финансово стабилен, трябва да работиш като Литекс плюс някоя друга покупка за класа, но не и това, което става в ЦСКА от години на сам, сбирщина от куцо и сакато за да има далавера от комисионни...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Re: Браво Галине !!!
Red Warrior написа:ASENOVSKI VOYN написа:гражданин от село написа:Чакай и аз да седна докато има свободни места на първите редове.Ха така,сега вече чакам да чуя какво ни чака?
От утре започва изплащането на заплатите към първия отбор, ДЮШ, администрацията и персонала на Армията.
До края на седмицата ще бъдат разплатени 90% от задълженията на клуба към бивши играчи, служители и други клубове за да може отбора да вземе евро лиценза. Ще се назначат нови хора, които са доказали, че за тях ЦСКА не е само изворна пари
Гледах т. нар. представител на феновете - Георгиев при Кедъра днес и това, което разбрах, е че финансирането на отбора е осигурено ДО края на сезона. А след това какво правим? Или ще ни се каже рефрена - това е положението момчета, фалираме понеже задълженията са неизплатими.Пожелавам успех на новата власт, но аз лично съм скептично настроен към тях. Можеха да спестят тези драми точно около лиценза и преди мача с Лудогорец. Нищо не пречеше смяната на собствеността да се извърши преди две седмици, или през зимната пауза.
Така трябваше да стане,още на полусезона,новите треньори да си направят подготовката-„ако е гарга,да е рошава“,а сега сме за наникъде

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
pampi написа:Red joker написа:pampi написа:Галин ли доведе това менте Оршилич на Армията? Това момченце в Хърватска няма да играе и в регионалните групи! За пръв път виждам централен защитник да прави заслон на топката, за да може нападател една глава по-нисък от него, да вкара гол с глава. Сигурен съм, че ако не в школата, поне във В групите има поне 5 български момчета по-кадърни от Оршулич, Бракляча и останалите гастарбайтери. Ей това е най-големият проблем на Стойчо, всеки път напълва отбора с чуждестранни бездарници. Защитата е комплектована с играчи, които биха били подходящи за годините, когато Стойчо играеше - Високи, яки, тромави и бавни като костенурки. Като прибавим и това, че Галчев в момента е най-свестният халф, картинката е ясна.
За пръв път от доста време видях някаква идея в играта на ЦСКА, но глупавите грешки за головете ги пречупиха, а и най-фрапиращото е, че след прословутата 40-дневна подготовка в Турция, отборът издържа само 70 минути интензивен футбол. И за това ли да виним Галин? Ако не друго Стойчо поне физически да ги беше подготвил...
Пич, истината според мене е ,че от началото на полусезона,повечето от чужденците играят симулативно,най-вероятно заради паричен проблем![]()
Другото обяснение за начина на игра специално срещу „гончетата“ е,че с такива бавни и физически неподготвени изпълнители ,не може да се практикува футбола,който почва да налага новият треньор
Според мен трябва яка чистка и е крайно време да се докарат бързи футболисти,не само физически,но и като мислене!Галин тръгна много добре,личи си,че ще се опитва да налага съвременен стил на игра с пресиране,задържане на топката и бързо разиграване по земята,изнасяне на топката от защитниците ,а не чистене напред,но за това ще му трябват нужните изпълнители,особено в средата на терена,които в момента почти няма в ЦСКА
В тая връзка,ако искаше да вземе нещо от обиграните „гончета“,Галин, може би трябваше да заложи на по- затворена и прибрана игра,а не да се надиграва с тях и постепенно с времето да си налага своя стил на игра
Ей там ти е грешката! В ЦСКА не може да се работи на парче! Дай сега да закърпим положението, да паднем от Лудогорец само с един гол, пък после ще му мислим! Тоя филм се върти вече 25 години. Аз съм свидетел, Пената как изгради големия ЦСКА със Стоичков, Пенев и Костадинов. Като ги вкара в отбора през 87 година бяха дупка на кавала, но им се даде шанс и след две години стигнаха полуфинал с Барселона. Стойчо е кърпач, дай ме да запушва дупки, но до тук. Нема сиво и търпение да изгради млад отбор, който да има стил, да играе бърз и съвременен футбол. Само с мускули, юруш, и рев не става. Идва момент за дълга и упорита работа с млади момчета. България не е Италия, Германия или Англия, че да купуваш готови звезди и пак да устискваш. Тук, ако искаш да си финансово стабилен, трябва да работиш като Литекс плюс някоя друга покупка за класа, но не и това, което става в ЦСКА от години на сам, сбирщина от куцо и сакато за да има далавера от комисионни...
Къде ми е грешката ,че не те разбрах!?

Red joker написа:Къде ми е грешката ,че не те разбрах!?Да изиграеме тактически правилно един мач ли!?Или предпочиташ да ни бият като неразработен тупан ли,или че нямаме нужните играчи за новия стил на игра!?Относно 87-ма и аз бях свидетел на създаването и израстването на този отбор,но дали Галин ще е като Пената и дали ще има същите таланти като него тогава
Мачът беше тактически правилно изигран! Ако онова недоразумение Оршулич беше на нивото на един средностатистически централен защитник от А група, Каузата нямаше да има голово положение. Дори пропуска на Безяк нямаше да го има, ако хърватчето беше играч. Че то Лудогорец нямаха едно изработено от тях положение бе!
Галин беше на място и вратарчето е попадение. Гладно, несработено с отбора, без самочуствие, но показа качества момчето и трябва да му се даде шанс...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:Red joker написа:Къде ми е грешката ,че не те разбрах!?Да изиграеме тактически правилно един мач ли!?Или предпочиташ да ни бият като неразработен тупан ли,или че нямаме нужните играчи за новия стил на игра!?Относно 87-ма и аз бях свидетел на създаването и израстването на този отбор,но дали Галин ще е като Пената и дали ще има същите таланти като него тогава
Мачът беше тактически правилно изигран! Ако онова недоразумение Оршулич беше на нивото на един средностатистически централен защитник от А група, Каузата нямаше да има голово положение. Дори пропуска на Безяк нямаше да го има, ако хърватчето беше играч. Че то Лудогорец нямаха едно изработено от тях положение бе!
Галин беше на място и вратарчето е попадение. Гладно, несработено с отбора, без самочуствие, но показа качества момчето и трябва да му се даде шанс...
Не беше правилно изигран с оглед на футболистите ,които имаме ,тяхното физическо и тактико-техническо състояние,това ти казвам за н-ти път,ако не си го разбрал-о.к. въпрос на гледна точка

От началото на годината няколко играчи играят изключително съмнително, правят страшно много грешки и често се получава така, че да асистират за головете на противника. Дано просто са в много слаба форма и не играят, заради цирка разиграващ се на по-високо ниво, и заради факта, че не са получавали заплати, а не заради нещо друго.
Дивиш, Оршулич, Сънди...Прегледайте всичките ни мачове от началото на годината и головете, които допускахме.
Дано, дано наистина просто са в слаба форма и това да е причината за тази игра от тяхна страна.
Дивиш, Оршулич, Сънди...Прегледайте всичките ни мачове от началото на годината и головете, които допускахме.
Дано, дано наистина просто са в слаба форма и това да е причината за тази игра от тяхна страна.
-
- Контакти:
Venko123 написа:От началото на годината няколко играчи играят изключително съмнително, правят страшно много грешки и често се получава така, че да асистират за головете на противника. Дано просто са в много слаба форма и не играят, заради цирка разиграващ се на по-високо ниво, и заради факта, че не са получавали заплати, а не заради нещо друго.
Знаеш ли,кой им е мениджър на последните двама?
Red joker написа:pampi написа:Red joker написа:Къде ми е грешката ,че не те разбрах!?Да изиграеме тактически правилно един мач ли!?Или предпочиташ да ни бият като неразработен тупан ли,или че нямаме нужните играчи за новия стил на игра!?Относно 87-ма и аз бях свидетел на създаването и израстването на този отбор,но дали Галин ще е като Пената и дали ще има същите таланти като него тогава
Не беше правилно изигран с оглед на футболистите ,които имаме ,тяхното физическо и тактико-техническо състояние,това ти казвам за н-ти път,ако не си го разбрал-о.к. въпрос на гледна точкаИ още нещо-не съм фен на „Слабия“ или на „Ч.море“ и не ми е все едно дали моят отбор ще падне с 1:0 или с 4:0
![]()
Един и същ мач ли сме гледали не разбрах? Правим само една промяна, примерно Бранеков вместо Оршулич. Ти как си представяш Барт да направи гол за един на нула? За втория гол няма и да говорим въобще, защото ще е комично,ако не беше трагично. А при 0 на 0 до към 65-70 минута кво правим, ако сме на съдията на мястото?
Окончателно се осираме, зер и без това наказанието вече сме си го изпросили...

кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
petko.h.markov написа:Venko123 написа:От началото на годината няколко играчи играят изключително съмнително, правят страшно много грешки и често се получава така, че да асистират за головете на противника. Дано просто са в много слаба форма и не играят, заради цирка разиграващ се на по-високо ниво, и заради факта, че не са получавали заплати, а не заради нещо друго.
Знаеш ли,кой им е мениджър на последните двама?
Кой