XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 24 фев 2014 21:03

onegavon написа:Как можа Вальо Илиев да го вкара тоя гол? Сега сините тролове са принудени да пишат " егати късмета,много слаба игра и т.н." Обаче както се казва "Бой и е...е не се връщат".Захапахме третото място и мисля дане слизаме по- надолу.На Черноморец чистосърдечно им пожелавам да отидат в Б група и оттам във В.

Ние много рядко тръгваме пролетта с победа, хеле пък и на чужд терен.Така,че чакаме Славия на Армията с повишено самочуствие и дано да покажем по - смислена игра за да празнуваме на 8 март подобаващо.

Това за късмета и слабата игра го казват вашите. Както и за фаул при първия ви гол, но да не издребняваме...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 фев 2014 21:12

onegavon написа:Как можа Вальо Илиев да го вкара тоя гол? Сега сините тролове са принудени да пишат " егати късмета,много слаба игра и т.н." Обаче както се казва "Бой и е...е не се връщат".Захапахме третото място и мисля дане слизаме по- надолу.На Черноморец чистосърдечно им пожелавам да отидат в Б група и оттам във В.

Ние много рядко тръгваме пролетта с победа, хеле пък и на чужд терен.Така,че чакаме Славия на Армията с повишено самочуствие и дано да покажем по - смислена игра за да празнуваме на 8 март подобаващо.

И защо пожелаваш това на Черноморец :roll:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 фев 2014 22:13

onegavon написа:Защото са алчни лакоми г...ве.Цветът на фланелките също не ми харесва :mrgreen: .Малко ли е ?

Това, че Титан осраха честта и емблемата на ЦСКА и нито един отбор в България не иска да има вземане-даване с ЦСКА, не означава, че трябва да сме на война с останалите фенове и да желаем лошото на отборите им :idea: . Аз лично , като врагове мога да определя единствено феновете на Левски и Локомотив Пд, като за вторите , причината беше нападение над фенове на ЦСКА в югозапада.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 фев 2014 00:13

donDiego написа:
onegavon написа:Защото са алчни лакоми г...ве.Цветът на фланелките също не ми харесва :mrgreen: .Малко ли е ?

Това, че Титан осраха честта и емблемата на ЦСКА и нито един отбор в България не иска да има вземане-даване с ЦСКА, не означава, че трябва да сме на война с останалите фенове и да желаем лошото на отборите им :idea: . Аз лично , като врагове мога да определя единствено феновете на Левски и Локомотив Пд, като за вторите , причината беше нападение над фенове на ЦСКА в югозапада.

Въобще не си в час пич.Тия дни една мадама им прекрати дело за още пари и то с много нули от Платини .Феновете не ме интересуват.Киряков и Херо са ме крайно неприятни като личности особенно първия.
По здравословно ще е да ги няма в А група.Там да си сключват срочни/пробни/ договори , ако ме разбираш.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА 1:2

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 фев 2014 09:08

Намерили са се в сектора в Бургас, ако някой от четящите тук си ги е загубил, да каже да му се върнат.

[wrapimg=]http://ofanziva.org/forum/download/file.php?id=906[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 фев 2014 09:15

Играхме слабо, но не може да се отрече, че Стойчо тотално сбърка титулярния състав. От трите контроли, които успях да гледам по време на подготовката беше очевадно кои са в най-добра форма - Косоко, Тони Силва, Гъргоров и Сънди. Трима от тях не започнаха мача, а единия дори не се появи. Сънди е 2 класи на Тошко в момента. С отлично пласиране и почти без грешен пас. За сметка на това започнахме отново с Янчев, както и с неигралия 2 седмици заради контузия Ди Вани и разправящия се до последно за нов договор Милисавлевич. Тримата бяха най-слаби на терена, като към тях мога да добавя и редовно неориентирания Фо-Поре.
Грешките в защита ги отдавам най-вече на липсата на Менди. Апата за пореден път показа, че се чувства доста по-зле в центъра, отколкото на бека. В този мач трябваше да започнем със Здравко Илиев отдясно, който е много по-пробивен и с по-добро центриране от Венци Василев.
Както и да е, този мач мина. Погледнато назад в годините много рядко стартираме силно в първия си пролетен кръг. Поне този път взехме трите точки и то на стадион, на който трудно играем по принцип.
Дано не се повтарят повече тези треньорски грешки, защото имаме достатъчно добър състав, който да се бори минимум за третото място.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 фев 2014 09:20

Мене повече ме притеснява, че вече измина цела година с този отбор, а продължаваме да нямаме изграден стил на игра. Незнам това ли са възможностите на Стойчо, но нещо наистина трябва да промени, щото оправданията вече не важат.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 фев 2014 09:22

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Мене повече ме притеснява, че вече измина цела година с този отбор, а продължаваме да нямаме изграден стил на игра. Незнам това ли са възможностите на Стойчо, но нещо наистина трябва да промени, щото оправданията вече не важат.

В контролите показахме много по-добра игра от това, което видяхме снощи. Затова съм повече от убеден, че можем много повече, като игра.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 фев 2014 09:25

Дано е така и започнем да мачкаме съперниците и взимаме мачовете си с игра, щото определено имаме по-качествени играчи от полувината първа седмица
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 25 фев 2014 09:50

Вчера на мача бях разочарован и потресен от отношението към Косоко. При всяко негово докосване почваха псувни нещастник, негър. Толкова ли сме слепи да видим, че това е един от най-добрите играчи при нас в момента. Единствения, който може да мине човек един на един. А вчера 2-3 пъти мина по цели трима. И пак псуване по него. Дори гледам и тук доста хора го плюят :oops:
За мача доста слабичко като цяло. Нормално на оглед че играхме с двама човека по-малко. Тошко Янчев над 10 сгрешени паса и нито един пас напред. Фо Поре пълен нещастник. Усетиха го и натиснаха през неговата зона. Стойчо много го уважавам, но не мога да намеря обяснение защо още тези двамата играят. Респект за Тошко, но е свършил с футбола вече.
От толкова добри крила в отбора да излезнем с Милисавлевич и Марто Петров е смешно. За 60 мин двамата не успяха да минат нито един човек при надиграване един на един, нито едно нормално центриране. Смешна работа. Видя се че и Косоко и Силва и племенника са доста по-добре от тия двамата. Поне Марсиньо са го разконспирирали.
Общо взето не ги надиграхме, но победихме. В доста мачове от есента се получаваше обратно, така че има някакво равновесие :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”