XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./

Мнениеот D.Georgiev » 10 ное 2013 19:55

Хубав мач стана, коментарите съм ги направил в друг форум. Искам само да пожелая успех на "ЦСКА". Лично аз мисля, че отборът има футболисти, но няма треньор. Не ангажирам никого с това.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 ное 2013 19:56

Забравих да спомена и съдиите - перфектни във всяко едно отношение. Г. Йорданов се справи блестящо в дерби и днес и показа, че в момента в най-добрия съдия. Надявам се във всички напечени двубои да ни свири той, за да няма после сърдити отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 ное 2013 19:56

BadBoy написа:Лупи се е измъкнал по терлици и е офейкал от стадиона :mrgreen:

Е какво трябва да направи ?
Супер ми е смешно като почнат журналистите да задават въпроси от спортно-техническо естество на президенти и членове на УС !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2013 19:57

DrAvalanche написа:Червените за пореден път показаха историческите си комплекси. Играят с Лудогорец, а цял мач пеят с/у Левски. Трябва да признаем, че много им се е насъбрало през годините, но все пак можеше да изпеят поне една песен в подкрепа на уж любимия си отбор.

''...ще избием всичките свине...'' аз ли го пея на всеки ваш мач :lol:
Напоследък на вас ви се събира,ама това е отделен въпрос! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 ное 2013 19:57

Това беше най-слабия мач на ЦСКА от началото на сезона!Обаче си има причина за това,като ни оставиха без треньор за този важен мач!Няма кой да мотивира футболистите(дори и над 10 хил. публика),ако си без треньор!В този мач нашите бяха много вяли,едни такива без желание,та да не ми обясняват от Лудогорец,че очаквали повече от ЦСКА,без треньор са очаквали точно това,без борба от ЦСКА-сами паднахме!
Това е !Левскарите обаче да не се радват,дори без треньор,ще им е много трудно да ни победят!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2013 19:58

W84me написа:
Ивайло Лудогорец написа:
W84me написа:Тоя мач е изигран отдавна ;)

Я кажи точния резултат да пусна малко еврофутбол ?

Лудогорец вземат мача, ще има кръвопреливане...

Слушайте ме, като ви говоря :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2013 19:59

CSKA 78 написа:Това беше най-слабия мач на ЦСКА от началото на сезона!Обаче си има причина за това,като ни оставиха без треньор за този важен мач!Няма кой да мотивира футболистите(дори и над 10 хил. публика),ако си без треньор!В този мач нашите бяха много вяли,едни такива без желание,та да не ми обясняват от Лудогорец,че очаквали повече от ЦСКА,без треньор са очаквали точно това,без борба от ЦСКА-сами паднахме!
Това е !Левскарите обаче да не се радват,дори без треньор,ще им е много трудно да ни победят!

Монетата има и друга страна... Стойчо нарочно си е издействал наказанието, за да отклони вниманието от театрото днес!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2013 19:59

Напълно нормален резултат, даже трябва да се радваме, че не получихме още поне 3 гола, ама минимум. В същото време не просто нямахме нито едно положение за гол, ами и ако не броим фауловете, нямахме дори удар, какъвто и да е. Няма как да сме очаквали друго, след като ЦСКА на практика няма халфова линия, докато Лудогорец е най-силен именно там. Няма как да стане с един Янчев, който е с 99% брак в действията си и един Чочев, който може и да има талант, но не смее да влезе здраво в един мач, няма как да стане с един неадекватен Апостол, който наистина не е виновен, че е сложен на бека, но така или иначе е пълна дупка. Няма как да стане и с един чист халф като Марсиньо, когато е забит на тъча. На практика ние играем с поне двама човека по-малко. Та "халфовете" на ЦСКА за цял мач не си подадоха три поредни паса! Проблемът ни е именно в халфовата линия, а не в нападателите. Няма как да очаквате от Сидибе или Морейра да се борят с 2-3 защитника и поне да си създават положения, ако не да вкарат.
Няма никакво адекватно обяснение защо Тошко е титуляр. Аргумента, че сърцето му било червено НЕ Е адекватен аргумент, макар точно това всъщност да е реалната причина, поради която Стойчо го пуска.Не знам дали някой следи играта на Хауърд, аз го следя от самото начало, колкото и малко да играе - до този момент няма нито едно загубено единоборство и има най-много 2-3 сгрешени паса. И не - не е играл общо 10 минути - само срещу Левски игра 30. Пълна грехота е този човек да се използва за по 10 минути и то на фона на грешащия почти всичко Янчев и плахия Чочев.
Почти съм сигурен, че през зимата селекцията отново ще е насочена към нападатели и най-много някой офанзивен халф. А ние нямаме дори един читав опорен халф, нямаме дори един читав бек...Познайте дали ще вземем някой на тези постове. Все пак човекът с голямото червено сърце трябва да играе... :|

А какво да кажа за Лудогорец... в момента са по-добри от най-добрите си времена при Петев. Класи над всички останали в България. Всъщност не помня дали някога български отбор е доминирал игрово чак толкова над останалите. Не толкова като резултати, а като игра.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 ное 2013 20:02

D.Georgiev написа:Хубав мач стана, коментарите съм ги направил в друг форум. Искам само да пожелая успех на "ЦСКА". Лично аз мисля, че отборът има футболисти, но няма треньор. Не ангажирам никого с това.

Сравняваш 2 отбора, които в момента, като качество нямат нищо общо. Вие в първия си сезон не изглеждахте кой знае колко по-добре от нас. Но от тогава насам само надграждате. Взимате добри чужденци, имате дълга скамейка. В момента няма нито един тим в А група, който да разполага с играчи от класата на Кайсара, Марселиньо, Ешпиньо, Мисиджан, че и Владо Стоянов.
От другата страна стои отбор, събран за 2 седмици и без никаква предсезонна подготовка. Всеки мач след 60-тата минута ние не можем да вървим, не да тичаме. Нормално е! Момчетата дават повече, отколкото дори са способни на този етап, но срещу най-добрия отбор в България това не стига. Както виждаш дори с такава игра победихме Литекс, разгромихме Левски и бяхме близо до победата и над Ботев. Лудогорец просто е друга бира...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2013 20:02

vaskonti написа:Напълно нормален резултат, даже трябва да се радваме, че не получихме още поне 3 гола, ама минимум. В същото време не просто нямахме нито едно положение за гол, ами и ако не броим фауловете, нямахме дори удар, какъвто и да е. Няма как да сме очаквали друго, след като ЦСКА на практика няма халфова линия, докато Лудогорец е най-силен именно там. Няма как да стане с един Янчев, който е с 99% брак в действията си и един Чочев, който може и да има талант, но не смее да влезе здраво в един мач, няма как да стане с един неадекватен Апостол, който наистина не е виновен, че е сложен на бека, но така или иначе е пълна дупка. Няма как да стане и с един чист халф като Марсиньо, когато е забит на тъча. На практика ние играем с поне двама човека по-малко. Та "халфовете" на ЦСКА за цял мач не си подадоха три поредни паса! Проблемът ни е именно в халфовата линия, а не в нападателите. Няма как да очаквате от Сидибе или Морейра да се борят с 2-3 защитника и поне да си създават положения, ако не да вкарат.
Няма никакво адекватно обяснение защо Тошко е титуляр. Аргумента, че сърцето му било червено НЕ Е адекватен аргумент, макар точно това всъщност да е реалната причина, поради която Стойчо го пуска.Не знам дали някой следи играта на Хауърд, аз го следя от самото начало, колкото и малко да играе - до този момент няма нито едно загубено единоборство и има най-много 2-3 сгрешени паса. И не - не е играл общо 10 минути - само срещу Левски игра 30. Пълна грехота е този човек да се използва за по 10 минути и то на фона на грешащия почти всичко Янчев и плахия Чочев.
Почти съм сигурен, че през зимата селекцията отново ще е насочена към нападатели и най-много някой офанзивен халф. А ние нямаме дори един читав опорен халф, нямаме дори един читав бек...Познайте дали ще вземем някой на тези постове. Все пак човекът с голямото червено сърце трябва да играе... :|

А какво да кажа за Лудогорец... в момента са по-добри от най-добрите си времена при Петев. Класи над всички останали в България. Всъщност не помня дали някога български отбор е доминирал игрово чак толкова над останалите. Не толкова като резултати, а като игра.

Тия ненормалници биха ПСВ,нас няма да бият.... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”