28-ми кръг Берое - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот GA_ veliki » 19 май 2013 20:23

vaskonti написа:Обърна ли внимание на "ако така се развиват" или все пак не можеш да изневериш на себе си и си спориш ей така, по инерция??
Как реши, че и след 2 години ще са с този състав? Вие след 2 години ще продължавате ли да налагате Йовов и Пелето и на колко години ще са те, много съм любопитен каква е адекватната* ти преценка по този въпрос?

сложни думи, невероятно Изображение
Съвсем адекватно, кой може да ми каже какво ще стане след 2г.?Не само с "Ботев" и "Левски" , абе много прозорливи хора тук звездите ли ви го говорят?

* Болдът мой
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

angelofdeath
Контакти:

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА

Мнениеот angelofdeath » 19 май 2013 20:47

Смятам, че от тези играчи, които играха срещу Берое много ще напуснат след не повече от месец. Всички ги видяхме. Тъжно е, но и Радуканов е пътник, защото с нищо не показа, че е израстнал в професията. Дори в сравнение с предишния престой е дръпнал назад. Кой ще сложат Титан не знам! Омръзна ми от експерименти и от стари моцуни. Не искам нито Стойчо, нито Пламен Марков, нито Сашо Станков, да не говорим за вечния Димитър Пенев. Говори се за Ваноли, но чужденец без опит трудно ще се справи. Зада се вдигнем ни трябва треньор боец, които да поведе играчите, а не да им е враг или приятел. Шефовете да не му се бъркат, а директорите да са зад него. Тогава разни индивиди, като Коце Стоянов няма да си позволяват волности и от тях да зависи треньорския пост. Такава излагация, като с Йешич и Дочев не трябва да се допуска. Смятам, че отбора на ЦСКА"2013/2014г. ще се гради около Грънчов, Чочев, Карачанаков, Василев и бразилците Марсиньо и Саша. Към тях ако трайно се приобщяд сегашните юноши начело на Христов, Попов и Долапчийски състава ще заспи. Надявам се никога повече да не гледам мач, като днешния, защото това не беше ЦСКА, а някакво бледо копие. А преди не много години само емблемата и червените фланелки биеха в подобни мачове.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 20:50

angelofdeath написа:Смятам, че от тези играчи, които играха срещу Берое много ще напуснат след не повече от месец. Всички ги видяхме. Тъжно е, но и Радуканов е пътник, защото с нищо не показа, че е израстнал в професията. Дори в сравнение с предишния престой е дръпнал назад. Кой ще сложат Титан не знам! Омръзна ми от експерименти и от стари моцуни. Не искам нито Стойчо, нито Пламен Марков, нито Сашо Станков, да не говорим за вечния Димитър Пенев. Говори се за Ваноли, но чужденец без опит трудно ще се справи. Зада се вдигнем ни трябва треньор боец, които да поведе играчите, а не да им е враг или приятел. Шефовете да не му се бъркат, а директорите да са зад него. Тогава разни индивиди, като Коце Стоянов няма да си позволяват волности и от тях да зависи треньорския пост. Такава излагация, като с Йешич и Дочев не трябва да се допуска. Смятам, че отбора на ЦСКА"2013/2014г. ще се гради около Грънчов, Чочев, Карачанаков, Василев и бразилците Марсиньо и Саша. Към тях ако трайно се приобщяд сегашните юноши начело на Христов, Попов и Долапчийски състава ще заспи. Надявам се никога повече да не гледам мач, като днешния, защото това не беше ЦСКА, а някакво бледо копие. А преди не много години само емблемата и червените фланелки биеха в подобни мачове.

Няма никакво значение Титан кой ще сложат. Важно е да има друг адекватен собственик, пък дори и с Радуканов съм убеден, че отборът ще играе добре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 19 май 2013 20:51

Радуканов е 9-1-1 и ако видим класирането за тоя полусезон сме на първо място по най-много спечелени точки..

Иначе Долапчиев или Чорбаджийски имаше предвид? Защото си написал Долапчийски. :P

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2013 21:17

Честита победа, ама за малко да се разплача, честно. :lol: Бяхме ужасно, убийствено зле в тоя мач- Анисе и Чочев бай, бай ако може, че не виждам какво повече ще дадат на ЦСКА, освен да се спъват в топката и пак, и пак... :) Вън! Банди, платинита, сержиньовци, варели.. въъън всичките ако може. :cry: Как можаха да съберат всичките утайки във футбола в един отбор! :lol: :cry: :cry:

Третото място си е безспорен успех за таланта на тези играчи, като изключим 2-3-ма.

Анисе се спъна поне 6 пъти в топката, няма такъв талант! :oops: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 май 2013 21:46

Хубава победа и сладка в края ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 май 2013 22:14

Срам ме е да го кажа, но ми беше все тая как ще завърши мача с Берое. Агонията с "Кралете на боклука" трябва да приключи един път завинаги. Гледам още има хора, които се чудят кой треньор да сложат, а истината е, че няма никакво значение кой ще ни е треньор с това ръководство. Даже по-добре Радуканов да остане, защото поне познава бакиите в клуба. Дано поне след парламентарните избори и падането на ББ от власт, двойният стандарт на държавата да приключи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2013 23:55

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Ботев, ако така се развиват, до 1-2 години ще са хегемон в България.

И как се "развиват" Ботев?След две години Цветков ще е на...около 100г.Спрокел и Минев-на около 95г.Галчев-90г. :mrgreen:
А Огнянов...О-о-о,Огнянов ще бъде българският Йозил... :mrgreen: В момента в Ботев има 2-3 юноши на клуба.Изненадан ли си?

Обърна ли внимание на "ако така се развиват" или все пак не можеш да изневериш на себе си и си спориш ей така, по инерция??
Как реши, че и след 2 години ще са с този състав? Вие след 2 години ще продължавате ли да налагате Йовов и Пелето и на колко години ще са те, много съм любопитен каква е адекватната ти преценка по този въпрос?

Обърнах внимание и точно затова попитах кое е ТОВА "развитие" на Ботев ДОСЕГА,дето толкова те е впечатлило,че даже правиш и предсказания за бъдещето?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2013 00:35

Еййййййй, какво става при вас? :) Покрай еуфорията около титлата ни съвсем ви забравих. Гледам, че се учите от големите и играете тактически правилно - цял мач оперирате противника и в последната минута го убивате. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 20 май 2013 02:16

Изключително слаба игра от страна на ЦСКА. Направи ми голямо впечатление невъзможността на Анисе да овладее топката. То газене,то подминаване, то направо си е чудо на чудесата. К.Стоянов и той грам не може да откине. Има няма последните 10 мин. горе - долу започна да се оправя,но така не става. Странно за мен е и доста слабата игра на Чочев. Никакъв го нямаше. За Платини няма какво да се коментира. Голямо самочуствие, но без покритие. Ще е най добре да напусне България,но пък надали ще играе някъде във чужбина. Формата му е под всякаква критика.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”