Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Това се случва в България - мутри-стюарди пребиха фен на ЦСК

Мнениеот 1Neutralen » 25 май 2012 15:26

kiko75 написа:терикат мъж не писка лошо че ще го отнесът такива тъпаци като тоя неутралния :evil: другия мач между лодогорец и ЦСКА аз ще съм нма армията в сектор А ще види тогава техния паша нашата любов :arrow:

Ти си един типичен рецидивист. Не си помагаш с това мнение.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот Tomata » 25 май 2012 15:26

D.Georgiev написа:
Tomata написа:
D.Georgiev написа:Айде да се успокоите всичките вече, има информация че тези хора изобщо не са от Разград, а от Варна. Някакви охранители по дискотеки и т.н. Само че досега говорехте за селски манталите и какво ли още не, а се оказва друго. Точно хората от Разград с нищо не са ви виновни. Нека да се търси този, който е отговарял за подбора и назначаването на тези хора и да се идентифицират тези, които използвали прекомерна сила. Нека същото да бъде и за агитката на "ЦСКА". Очаквам да чуя поне едно извинение за всичко, което наговорихте за хората от Разград, включително аз се чувствам обиден.

Ама какъв селски манталитет?? Тия с палките са от Варна, а тези http://wwww.vbox7.com/play:d479178b21 сигурно са от Брюксел????

Не виждам да е наранил някого. Грозно е и излага града, но всеки си прави каквото си иска, в свободна държава живеем. Нека само този да ни е проблема.

Момци, отборът ви играе добър футбол в момента и може би, с много късмет ще останете на футболната сцена известно време. Всичко останало при вас обаче е все още кючек. Имате много хляб да изядете до момента, в който евентуално ще ви приемат сериозно като футболен колос и като публика. Опитахте се да си мерите пишките с големите и се провалихте сериозно извън терена. У мен като неутрален фен в случая, остава горчивия привкус на селяния и в двата ви големи мача от последните дни. Да не говорим, че в Пловдив за купата ви видях и на живо, колко сте "колосални". Извиненията трябва да поднесете вие, всичките ви действия са плод на слабост и страх, както и на липса на опит. Ако ли пък наистина и стюардите ви са внос, то няма к'во повече да коментираме.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:26

1Neutralen написа:
Red Warrior написа:
1Neutralen написа:ЦСКАрите си покават злобата която им е присъща. Научете се да губите.
Има си тема вече. Тази е за кофата!

За кофата сте вие! Темата си е съвсем на място!

Пубер, я погледни каква кочина ви е "стадиона". После ми кажи кой е за кофата.

Пубер е на майка ти сина! Ти вашият 6 хилядник да не го имаш за Алианц Арена?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Голям Звяр
Контакти:

Мнениеот Голям Звяр » 25 май 2012 15:27

1Neutralen написа:
kiko75 написа:терикат мъж не писка лошо че ще го отнесът такива тъпаци като тоя неутралния :evil: другия мач между лодогорец и ЦСКА аз ще съм нма армията в сектор А ще види тогава техния паша нашата любов :arrow:

Ти си един типичен рецидивист. Не си помагаш с това мнение.

А ти помагаш ли?Доколкото виждам само правиш лошо впечатление и си навличаш чуждия гняв!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 25 май 2012 15:27

Голям Звяр написа:
1Neutralen написа:Никога няма да станете европейска публика. Факт!
Тръгнали да ми плачат хора които бият майки с колички посред София. В Разград едвам на убиха невинно дете което беше в стол за инвалиди. Нямам думи, каква наглост... :evil:

Никога няма да имате история,фенове и популярност.Факт!!!

Никакви майки и баби не са бити посред София!Бити са фенове на Левски,и то мъже,а не майки с колички!Никакво дете в разград не е убито,говориш глупости,най-малкото се изказваш неподготвен!

Стига си лъгал бе... Били сте хора в един рейс, защото сте си мислели, че са хора от София-Запад (след един приятелски мач в зала), нищо, че София-Запад не пътуват с градския транспорт, а са с коли!

Значи за теб е нормално да мяташ бомби по противниковата агитка, така ли?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 25 май 2012 15:29

1Neutralen написа:
Red Warrior написа:
1Neutralen написа:ЦСКАрите си покават злобата която им е присъща. Научете се да губите.
Има си тема вече. Тази е за кофата!

За кофата сте вие! Темата си е съвсем на място!

Пубер, я погледни каква кочина ви е "стадиона". После ми кажи кой е за кофата.

а това ващо стадион ли :shock: ми кошарите за овце са по голями
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:29

Adramelech написа:
Голям Звяр написа:
Тръгнали да ми плачат хора които бият майки с колички посред София. В Разград едвам на убиха невинно дете което беше в стол за инвалиди. Нямам думи, каква наглост... :evil:

Никакви майки и баби не са бити посред София!Бити са фенове на Левски,и то мъже,а не майки с колички!Никакво дете в разград не е убито,говориш глупости,най-малкото се изказваш неподготвен!

Стига си лъгал бе... Били сте хора в един рейс, защото сте си мислели, че са хора от София-Запад (след един приятелски мач в зала), нищо, че София-Запад не пътуват с градския транспорт, а са с коли!

Значи за теб е нормално да мяташ бомби по противниковата агитка, така ли?

А ти разбираш ли за какво е темата изобщо?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 май 2012 15:30

Голям Звяр написа:

Много си прост момче! Как може едно нещо да е факт преди да се случи. Върви обратно в първи клас че нещо ти куца логигата...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 25 май 2012 15:31

Red Warrior написа:А ти разбираш ли за какво е темата изобщо?!

Каква е темата, че някой заслужено е ял бой, ли? Май почнаха да ви бият, след като свърши мача и тръгнахте да нахлувате или греша? И защо тактично избягвате това, че сте замеряли публиката на Лудогорец с бомби и че една от тях е паднала до дете инвалид? За теб нормално ли беше вашето поведение?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 май 2012 15:32

[/quote]
а това ващо стадион ли :shock: ми кошарите за овце са по голями[/quote]

100% процента е повече стадион от колкото вашата развалина.

Върни се в “ЦСКА”