Видима Раковски - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Видима Раковски - ЦСКА

Мнениеот Batkoto » 02 апр 2012 10:27

Видим са играли за сто бона отборна премия, затова бяха толкова нахъсани .. а и докрая всички отбори които играят срещу нас ще бъдат стимулирани със сериозни суми, ама Стойчо го знае това нещо така или иначе ;)
всеки мач ще бъде финал, очаквам и допълнителни удари под кръста от БФС, ще ни търсят цаката по всевъзможни начини, така че както каза Дучето не искаме война, но ако е нужно ще я водим :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 апр 2012 10:32

В началото допуснахме някои грешки в защита, но след това доиграхме мача добре тактически. Можеше да вкараме и повече голове, но и 1-0 са 3 точки.
Много жалко за Адемар - ако има сериозна травма и ако на Румен му удължат наказанието, оставаме без типичен ляв бек. Аз лично се надявам П. Стоянов да играе там - по-добре ще е от Дечев.
Съдията пък сякаш си беше зашил джобчето с картоните - само за първото полувреме спести по 2-3 жълти за всеки от двата отбора. През второто почна да показва, но пак спести няколко. В този ред на мисли радващото е, че Мораеш все още няма нито 1 картон след идването на Стойчо - дано продължи така до края на сезона, че идват тежките мачове.
За днешното дерби се надявам на хикс - "Левски" е с не много тежка програма до края на сезона, но пък "Лудогорец" е по-добрият отбор, така че ще е добре и двата да загубят точки. Същевременно разчитам "Славия" да спънат "Черноморец".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 апр 2012 10:38

тези 6 точки не са надежна преднина, нека тука са ни мислите. аз незнам в нашия случай от мача между директните съперници кое ще е по-добре-сякаш Х е най-приемливия резултат. просто защото разликата ще стане 8 точки и е с една допустима грешна стъпка повече, отколкото 6 точки пред някой от отборите. имаме директни сблъсъци с тях, още повече с лудогорец последния кръг в разград. там играят силно и не ми се мисли че трябва да решаваме титлата в пряк мач. по не се притеснявам за приятелките, защото играят без треньор. убеден съм че няма как да станат шампиони към този момент. за днешния мач-лудогорец според мен е по-добрия отбор и ако успеят този път да вкарат някои от създадените си полужения, което неправиха предните 3 мача, ще спечелят. Техен минус е манталитета им и това че нямат опит в такива дербира и атмосфера.все пак, защо не едно хубаво зрелище за 2-2 8-)
прави ми и впечатление че никой не говори за черноморец, които са актуално на 2ро място. аз още миналия полусезон нямам никаква представа за играта им, но напоследък започнаха да допускат голове, което беше тяхната сила, и немисля че ще удържат това 2ро мясро.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 апр 2012 10:43

Udoji90 написа:В началото допуснахме някои грешки в защита, но след това доиграхме мача добре тактически. Можеше да вкараме и повече голове, но и 1-0 са 3 точки.
Много жалко за Адемар - ако има сериозна травма и ако на Румен му удължат наказанието, оставаме без типичен ляв бек. Аз лично се надявам П. Стоянов да играе там - по-добре ще е от Дечев.
Съдията пък сякаш си беше зашил джобчето с картоните - само за първото полувреме спести по 2-3 жълти за всеки от двата отбора. През второто почна да показва, но пак спести няколко. В този ред на мисли радващото е, че Мораеш все още няма нито 1 картон след идването на Стойчо - дано продължи така до края на сезона, че идват тежките мачове.
За днешното дерби се надявам на хикс - "Левски" е с не много тежка програма до края на сезона, но пък "Лудогорец" е по-добрият отбор, така че ще е добре и двата да загубят точки. Същевременно разчитам "Славия" да спънат "Черноморец".

Важното е, че отново не допуснахме положения пред нашата врата. Първия полусезон, макар че имахме много по-добри футболисти, редовно допускахме такива отбори да ни правят положения, че и повече от едно на мач. Вчера, а и в мача с Берое не допуснахме нито едно реално голово положение пред Мболи.
Мораеш много добре разбира колко важен е в момента за отбора и спря с глупавите картони. Това малко се отразява на играта му, защото не пресира вече толкова силно противниковите защитници, но поне не спори със съдиите.
Черноморец има същите мачове като нас до края - гостуване на Левски, Славия и Лудогорец и домакинство на Литекс и Черно море, но пък изостават 5 точки в момента.
Левски от своя страна освен дербито, този мач с Лудогорец и с Черноморец, имат и гостуване в Пловдив.
Лудогорец са с най-леката програма от всички, защото домакинстват на Литекс, Черноморец и ЦСКА до края.
Така че днес единственият добър резултат за нас от днешния мач е един голям ХИКС :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 02 апр 2012 10:46

Udoji90 написа:Съдията пък сякаш си беше зашил джобчето с картоните - само за първото полувреме спести по 2-3 жълти за всеки от двата отбора. През второто почна да показва, но пак спести няколко. В този ред на мисли радващото е, че Мораеш все още няма нито 1 картон след идването на Стойчо - дано продължи така до края на сезона, че идват тежките мачове.

можеш да си сигурен, че съдиите ще го дебнат Мораес за да го остранят за дербито, а той играе доста агресивно когато топката е в съперника, което може да му донесе картон във всеки един момент, иначе за днешния мач е ясно че хикса е най-добрия изход, но ако трябва да избираме по-добре Гонзо да вземе трите точки, щото те са толко зле горките, че все някъде ще стъпят накриво, а и Стойчо си мисля че няма да има проблеми да излъже Гонзо в дербито,докато ако трябва в последния кръг в Разград да се решава титлата всичко може да стане ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 02 апр 2012 10:53

Batkoto написа:
Udoji90 написа:Съдията пък сякаш си беше зашил джобчето с картоните - само за първото полувреме спести по 2-3 жълти за всеки от двата отбора. През второто почна да показва, но пак спести няколко. В този ред на мисли радващото е, че Мораеш все още няма нито 1 картон след идването на Стойчо - дано продължи така до края на сезона, че идват тежките мачове.

можеш да си сигурен, че съдиите ще го дебнат Мораес за да го остранят за дербито, а той играе доста агресивно когато топката е в съперника, което може да му донесе картон във всеки един момент, иначе за днешния мач е ясно че хикса е най-добрия изход, но ако трябва да избираме по-добре Гонзо да вземе трите точки, щото те са толко зле горките, че все някъде ще стъпят накриво, а и Стойчо си мисля че няма да има проблеми да излъже Гонзо в дербито,докато ако трябва в последния кръг в Разград да се решава титлата всичко може да стане ..

Абе, как може да желаеш 3те точки за сините. Най-добрият развой е 2 или Х. Лудогорец няма да им позволят да станат шампиони. Те сами абдикираха от титлата с тези загуби. Или ще кажете че пропуските срещу вратаря са случайни .... няма такова нещо. Лудогорец имат най-леката програма обаче Черно море ги биха на контри. Черноморец и те играят много добре на контри. Мача с Литекс ще е меле. Така че ако Лудогорец не бият най-добре да завърши мача Х. Левски ако са на 6 точки от нас след този мач ще почнат едни говорения и т.н. и ще се вдигнат макар и с Гонзо. А от друга страна ще почнат да се ритат още повече от нормалното ( Гонзи стайл :) ) и ще стане грозна картинка. В пловдив мача е решен ако на Левски им трябват 3те точки ще ги вземат. Единственият им тежък мач е този срещу нас ( като мине днешния ). Черноморец и те ще им легнат ако Левски все още са в играта. Именно поради тази причина мача трябва да е Х или 2. Колкото по рано сините са вън от играта. Толкова по - добре за нас.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 апр 2012 11:00

mistreated написа:
lisynger написа:Аз мисля,че за нас ще е по-добре утре Лудогорец да не бият,защото са много по-силен отбор от тоя на Гонзо ;)

Никога не подценявай Левски, както те правят с нас. Ако бият утре ще настанат едни дитирамби, едни надъхвания, свят да ти се завие. По-добре отсега да им резнат крилцата.

Като потвърждение на горните думи :) Левски не трябва да бие довечера.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2012 11:01

mistreated написа:Важното е, че отново не допуснахме положения пред нашата врата. Първия полусезон, макар че имахме много по-добри футболисти, редовно допускахме такива отбори да ни правят положения, че и повече от едно на мач. Вчера, а и в мача с Берое не допуснахме нито едно реално голово положение пред Мболи.

В този ред на мисли искам да кажа колко много ми харесва играта на Грънчов.И в двубоите срещу Локомотив, Берое и сега,изобщо много ми харесва!Играе чисто и не поема излишни рискове в защитата.Дано и срещу Л-та продължи в същия дух!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 апр 2012 11:28

Понеже темата вече постепенно се пренесе към мачовете на съперниците, аз мога да се хвана на бас, че "Черноморец" няма да полегнат на "Левски" при никакви обстоятелства - дори да са на 10 точки след "сините", което на този етап изглежда нереално. "Локо" Пд също ще играят сериозно срещу "Левски", макар много хора да се съмняват в това. Дори и един отбор на "Берое", който беше нарочен, че поляга на "Левски", ще затрудни максимално "сините" на "Герена", защото играе много добре през пролетта. Така че "сините" има къде да загубят точки, както и ние, както и другите 3 претендента. Обаче за момента "Лудогорец" ми изглежда по-голяма заплаха от "Левски", така че по-добре довечера Х, отколкото 2. Не по-малко важно е "акулите" да стъпят накриво в "Овча купел" - още през зимата говорех, че никой не трябва да отписва "Черноморец", макар на пръв поглед програмата им да е трудна. Вече и "Литекс" започват да ме притесняват, но пък ме радва фактът, че ги срещаме чак в предпоследния кръг, когато нещата вече може да са решени, Присо пак ще е в игра, пък и сме на свой терен. А и Стоичков не се е доказал като кой знае какъв треньор. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2012 11:28

Makavelli написа: В пловдив мача е решен ако на Левски им трябват 3те точки ще ги вземат. Единственият им тежък мач е този срещу нас ( като мине днешния ). Черноморец и те ще им легнат ако Левски все още са в играта. Именно поради тази причина мача трябва да е Х или 2. Колкото по рано сините са вън от играта. Толкова по - добре за нас.

За Пловдив съм съгласен, че има голяма вероятност да им легнат, но Черноморец не ми се вярва.Да не забравяме, че са 2-ри и са реален конкурент за титлата, така че едва ли ще пуснат на Левски.

Върни се в “ЦСКА”