gevel написа:msm,Титаните могат да си управляват парите както си щат,ако това не засягаше други отбори!Не са вътрешни проблеми на ЦСКА,след като с безотговорните си и безнаказани действия съсипаха,в буквалния смисъл,редица клубове/непострадалите се броят на пръсти/!Човек ги гледа и не вярва на "ушите" си,че всичко това е възможно-измамни покупко -продажби на играчи ,липса на спортменство/допинг скандали/,селски тарикатлъци,титанична липса на достойнство,самоуважение и уважение към останалите!Не съм чувал за друг клуб с подобно поведение!Батков им отнел лиценза!?Ако няма за какво,кой би могъл да им го отнеме!?Все друг им е напълнил гащите!
Титан са от три години във футбола,кои отбори затриха?Ботев Пд ли,че те Левски първи откраднаха звездата им Жоро Метъла,а ЦСКА платиха за Тимонов,Манчев и Попов,ако се не лъжа 800 000 евро.А че след това всички отбори взимаха без пари футболисти от Митьо Селския,защо трябва от ЦСКА да са виновни.На Пирин ,ЦСКА ли им е виновен че им платиха добри пари за Делев и Галчев.А от клуба допуснаха главен акционер да стане доказания мошеник Наков,който за капак докара и Бачев.Какво може да се очаква от този тандем.ЦСКА ли са виновни че Лечков от пет години виси по съдилищата и го съдят за далавери.Имаше ли значение,дали ЦСКА си изплащаше дълга чрез съдия изпълнител или директно на Лечков,явно за сливнанлията имаше.Тука ми идва наум и един въпрос,как от Лудогорец платиха на Сливен за Бакалов мисля че 200 000лева,след като сметките на ФК Сливен бяха запорирани и влязоха ли тези пари в клуба.Питам защото когато от ЦСКА приведоха част от сумата ,която дължаха директно по сметка на клуба,бяха глобени.Всички които твърдят че ЦСКА е най-голямото зло за българският футбол да направят една реална сметка и да видят че ЦСКА е платил най-много пари на клубовете в България за трансфери,може да има и някаква малка част все още неплатени,но те са нищо в сравнение с даденото.Така че когато давате крайни оценки за даден отбор вадете всички факти и обстоятелства ,а не само тези които са Ви удобни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...