Код червено в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

saigon
Контакти:

Re: Код червено в ЦСКА

Мнениеот saigon » 17 фев 2012 12:38

bianchi написа:
saigon написа:
bianchi написа:Титан Кога ще плати за Пламен Крачунов?По точно коя година? :shock:

Процент ли ще вземеш, ако платят до края на месеца? Щом Коко Динев не се е размрънкал, не разбирам вие феновете на кви се правите...

Защо винаги трябва, да минавате метьр?Пирин-Галчев,Делев,Карачанаков,една стотинка не сте дали.Имате да давате пари на Черноморец за Платини там нищо.Крачунов на нас до кога?

Пич, за тия думи трябват доказателства, а не цитиране до откат на разни жалкари като ефрем, га, жаки и зарков. Специално за Карачанаков какви пари искаш да дадем и на кого, след като той подписа с нас понеже Пирин се разпадна. И то по вина на вашия доскорошен гуру Емил Наков. Или викаш, важно е ние да имаме да даваме пари, пък дали сме купили някой или не, все тая... И пак те питам, ти кво ще видиш от парите за Крачунов?

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 17 фев 2012 12:41

Защо аз да видя?След като дьлжите парите питам коя година, ще ги дадат титан след като прибраха 5 милиона от траснфери ?

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 фев 2012 12:44

bianchi написа:Защо аз да видя?След като дьлжите парите питам коя година, ще ги дадат титан след като прибраха 5 милиона от траснфери ?

Ама за какво питаш, че не разбирам? Питаш за нещо, за което нямаш документ. Чул си някъде, че някой имал да дава на някой... По тая логика, аз мога да попитам, кога ще си платиш вересията в магазина до вас?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 фев 2012 12:46

Не виждам какво толкова има в статията...Анализът ѝ от автора на темата и още няколко човека е достоен за перото на известен журналист с мустаци и пърхот, в сравнение с когото споменаваният Гъобелс е като чавдарче! Между другото с интерес чета излиянията на този индивид и се изумяван от наглостта и дебелоочието му.Както виждам, има и достойни наследници...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2012 12:49

blue avalanche написа:
peliforewer написа:Наистина щеше да е добре Титан да бяха взели ЦСКА с подарен от държавата стадион,с най-мощният спонсор в България,без дългове.Хубаво би било когато кажат касата е празна и премиерът да каже ще Ви намеря сериозен спонсор.Но това се полага на един друг отбор.Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,целия държавен апарат и медии намериха виновниците за световната криза.Интересно защо държавата не си взе вземанията когато Илия Павлов и В.Божков бяха собственици на ЦСКА,защото реално доста от задълженията са тяхни,а си траеха .Защо тогава не взимаха лицензи,ами стояха мирно.За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха,едва ли други собственици на отбори са дали за десетилетия.Държавата дължи на Титан милиони левове,но медиите защо ли не правят разследвания на тази тема.Това явно не е новина,новина е когато ЦСКА дължи 5000лв. на хотелиер в Свиленград.Трябва да Ви заявя че близо половин век съм съпричастен с всичко което се случва в ЦСКА.Боли ме за това което се случва в момента,за разпродажбите,за хаоса,но явно само по този начин сега може да се издържа отбора.Търсиш свободни агенти или евтини играчи,даваш им шанс да си върнат формата и преди да са "зациклили" отново ги продавай и търси други.Не трябва да се заблуждаваме че някои ще си сложи таралеж в гащите и ще купи ЦСКА,особено след като ББ открито заяви своите пристрастия и подсказа кой е "народния"отбор.Помните че преди три години,фирма Титан,беше според медиите и един мустакат адвокат ,мощна фирма със сериозни собственици.Сега фирмата е синоним на злото,собствениците са боклукчии и т.н. и това само дето си позволиха да купят ЦСКА.Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години.Един друг отбор развява един лозунг "Сами срещу всички",ако ние вземем да пишем...

"За трите си години във футбола Титан колкото пари наляха..."
Колко?Ама дай "разбивка".А не да ми цитираш интервюта на Гърнето.
Никой не ги е карак насила,нали?
"Титан взеха ЦСКА с огромни задължения,..."
И за това е виновен...кой?Може би Левски?
"Държавата дължи на Титан милиони левове,..."
Абрамович загуби още повече от кризата.Това значи ли,че Челси не трябва да си плаща?
"Затова преди да критикуваме собствениците на ЦСКА ,трябва и да се замислим какви проблеми си създадоха последните три години."
Какви проблеми ТОЧНО си създадоха?Ама не да ми цитираш статии по вестници.И пак питам:да не ги е карал някой насила да купуват ЦСКА?

Имам чувството че пишеш във форума не толкова да кажеш нещо съществено,някакви факти,а просто да си в "играта".Мъчиш се да правиш някакви разбивки на коментарите ,но те са елементарни,повърхностни и без смисъл.Колегата Васконти,по горе ти отговори ясно и точно.Аз мога с часове да ти вадя факти и да си доказвам тезите.Но си струва да спориш,когато отсреща имаш достоен опонент,другото е губене на време.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 17 фев 2012 12:50

saigon написа:
bianchi написа:Защо аз да видя?След като дьлжите парите питам коя година, ще ги дадат титан след като прибраха 5 милиона от траснфери ?

Ама за какво питаш, че не разбирам? Питаш за нещо, за което нямаш документ. Чул си някъде, че някой имал да дава на някой... По тая логика, аз мога да попитам, кога ще си платиш вересията в магазина до вас?

Нека всички да сме на равно когато, имате да плащате правете, го доста добри футболисти Локомотив ви даде през годините не мислиш.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 17 фев 2012 12:53

Ей ,това българина е най-простото същество --как не спряхте да правите сметка на хората ,бе ,какво ви интересува кой какво е спечелил след като това са си спечелени пари от някого .Все в чуждия двор надничате ,все да направите нещо мръсно на другия и да се изкефите на това.и ще ми претендирате за европейци .Жалко че младите хора не са помръднали в разсъжденията си от дядовците .Даже и компютрите няма да помогнат на ограничения ви манталитет

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 17 фев 2012 12:57

bianchi написа:
saigon написа:

Нека всички да сме на равно когато, имате да плащате правете, го доста добри футболисти Локомотив ви даде през годините не мислиш.

В бизнеса има договорни отношения. Нито ти, нито аз знаем, какъв е договора между ЦСКА и Локо Пд. Я си представи, че договора гласи, че ЦСКА трябва да плати 250 000 евро на 4 транша за 48 месеца? Защо, след като има такава клауза, да плащаш предварително, само и само, за да угодиш на някой фен или платен драскач? Нещата не винаги са такива, каквито ти го представят вестниците и сайтовете. Особено пък по нашите географски ширини.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2012 13:29

gevel написа:msm,Титаните могат да си управляват парите както си щат,ако това не засягаше други отбори!Не са вътрешни проблеми на ЦСКА,след като с безотговорните си и безнаказани действия съсипаха,в буквалния смисъл,редица клубове/непострадалите се броят на пръсти/!Човек ги гледа и не вярва на "ушите" си,че всичко това е възможно-измамни покупко -продажби на играчи ,липса на спортменство/допинг скандали/,селски тарикатлъци,титанична липса на достойнство,самоуважение и уважение към останалите!Не съм чувал за друг клуб с подобно поведение!Батков им отнел лиценза!?Ако няма за какво,кой би могъл да им го отнеме!?Все друг им е напълнил гащите!

Титан са от три години във футбола,кои отбори затриха?Ботев Пд ли,че те Левски първи откраднаха звездата им Жоро Метъла,а ЦСКА платиха за Тимонов,Манчев и Попов,ако се не лъжа 800 000 евро.А че след това всички отбори взимаха без пари футболисти от Митьо Селския,защо трябва от ЦСКА да са виновни.На Пирин ,ЦСКА ли им е виновен че им платиха добри пари за Делев и Галчев.А от клуба допуснаха главен акционер да стане доказания мошеник Наков,който за капак докара и Бачев.Какво може да се очаква от този тандем.ЦСКА ли са виновни че Лечков от пет години виси по съдилищата и го съдят за далавери.Имаше ли значение,дали ЦСКА си изплащаше дълга чрез съдия изпълнител или директно на Лечков,явно за сливнанлията имаше.Тука ми идва наум и един въпрос,как от Лудогорец платиха на Сливен за Бакалов мисля че 200 000лева,след като сметките на ФК Сливен бяха запорирани и влязоха ли тези пари в клуба.Питам защото когато от ЦСКА приведоха част от сумата ,която дължаха директно по сметка на клуба,бяха глобени.Всички които твърдят че ЦСКА е най-голямото зло за българският футбол да направят една реална сметка и да видят че ЦСКА е платил най-много пари на клубовете в България за трансфери,може да има и някаква малка част все още неплатени,но те са нищо в сравнение с даденото.Така че когато давате крайни оценки за даден отбор вадете всички факти и обстоятелства ,а не само тези които са Ви удобни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 фев 2012 13:35

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
peliforewer написа:Наистина щеше да е добре Титан да бяха взели ЦСКА с подарен от държавата стадион,с най-мощният спонсор в България,без дългове.Хубаво би било когато кажат касата е празна и премиерът да каже ще Ви намеря сериозен спонсор.Но това се полага на един друг отбор.
Да беше коментирал първите 2 изречения? Ако го беше направил, би трябвало да си отговориш и на тези въпроси, съответно и смисълът на този твой пост щеше да се изгуби, но... :roll:

Ето ти коментар на първите изречения:
Що не купиха Левски с "подарения стадион" и с "най-мощния спонсор"?
Левски ли е виновен,че нямаме дългове,а,пък,вие имате?
Тонев:
""Наистина в клуба вече влязоха пари по новия спонсорски договор, но те веднага отидоха за покриване на част от най-належащите задължения. "
Гарибов:"През 2007 г. решихме да насочим парите към селекция за шампионски отбор, вместо да покриваме дългове"
Открий разликите...
ПП.Впрочем,кой е "най-мощния спонсор" в България,че не се сещам?
Никой не е карал ТИТАН насила да купуват ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”