Димитър Якимов: Ди Стефано ме призна, а в България – никой

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BETCHUALENG
Контакти:

Re: Димитър Якимов: Ди Стефано ме призна, а в България – никой

Мнениеот BETCHUALENG » 31 яну 2012 00:10

Ох от 2 изречения направихме Якимов Бога на футбола. Гунди му казал, че се е учил от него, следователно Якимов е 10 класи над него. ХА!
Нямам намерение да оспорвам качествата на Якимов, меко казано - ГОЛЯМ футболист, ама много голям. Но да се правят оценки между двама играчи, които не играят даже на 1 пост за да съпоставим резултата, и оценката да се базира на 1 изречение, цитирано от Якимов е смешно.
Признал го бил Ди Стефано? ЕВАЛА, екстра. И Гунди е признат от този-онзи, трябва ли като левскар да го изкарам доказателство за световната класа на Гунди и да я оценя като по-висока от тази на Якимов.

Просто двамата са различни футболисти. Въпрос на лично мнение, за мен всеки за своя пост е убийствен футболист, да не казвам неповторим но.. изключително силен. Спрете с тия глупави сравнения ЦСКА-Левски във всяка тема, това мерене на п***ите, не обезценявайте именитите играчи на противника само за да прославите своите.

Аз определено не симпатизирам на ЦСКА, ама няма как да ме чуят да казвам нещо лошо за играта на Якимов, но умирам от смях като някой ЦСКАр опита да изкара Гунди квартална звезда. Вместо да си гледа Якимов и да се радва, че такъв играч е бил в ЦСКА, прави идиотски сравнения тип: Велосипеда или сладоледа.
[center]Изображение[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 фев 2012 17:22

Не съм гледал Якимов, защото съм друго поколение, но съм чувал, че е правил чудеса с топката. Бил е страхотен футболист, но соц. системата го е спряла за големия футбол. Кариерата му е спряла на 27-28 години, което е странно. Или нещо се е случило по партийна линия или отбора на ЦСКА е имал толкова силни млади играчи, че Митата е пенсиониран преждевременно. По склонен съм да приема първото, защото тогава партийните функционери решаваха всичко, дори без да разбират от футбол. Пожелавам всичко най-хубаво на Якимов, защото играчи, като него не се раждат често. В съвременния футбол чистите плеймейкъри почти изчезнаха.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 05 фев 2012 15:52

Авторе, защо трябваше така да развалиш иначе добре замислената тема за един от най-добрите ни футболисти? Защо пак да правим сравнения и да се заяждаме с другите? И Гунди е добър, и Якимов е добър.
BETCHUALENG написа:Ох от 2 изречения направихме Якимов Бога на футбола. Гунди му казал, че се е учил от него, следователно Якимов е 10 класи над него. ХА!
Нямам намерение да оспорвам качествата на Якимов, меко казано - ГОЛЯМ футболист, ама много голям. Но да се правят оценки между двама играчи, които не играят даже на 1 пост за да съпоставим резултата, и оценката да се базира на 1 изречение, цитирано от Якимов е смешно.
Признал го бил Ди Стефано? ЕВАЛА, екстра. И Гунди е признат от този-онзи, трябва ли като левскар да го изкарам доказателство за световната класа на Гунди и да я оценя като по-висока от тази на Якимов.

Просто двамата са различни футболисти. Въпрос на лично мнение, за мен всеки за своя пост е убийствен футболист, да не казвам неповторим но.. изключително силен. Спрете с тия глупави сравнения ЦСКА-Левски във всяка тема, това мерене на п***ите, не обезценявайте именитите играчи на противника само за да прославите своите.

Аз определено не симпатизирам на ЦСКА, ама няма как да ме чуят да казвам нещо лошо за играта на Якимов, но умирам от смях като някой ЦСКАр опита да изкара Гунди квартална звезда. Вместо да си гледа Якимов и да се радва, че такъв играч е бил в ЦСКА, прави идиотски сравнения тип: Велосипеда или сладоледа.

+1000
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 фев 2012 07:05

В книгата ''Истината за Левски'',Георги Соколов разказва, как на Световното през 1966 преди мача с Бразилия, всички играчи са се били буквално изплашили единствено Якимов не му е пукало.......
А що се отнася до Гунди,в никоя негова биография (най-целенасочено) не се споменава, че за кратко време е бил част от отбора на...ЦСКА,дори записва един неофициален мач. :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “ЦСКА”