КАК ЛЪЖАТ ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ БЕРБАТОВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

man_united_fen
Контакти:

Re: КАК ЛЪЖАТ ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ БЕРБАТОВ

Мнениеот man_united_fen » 25 яну 2009 02:42

kato berbatov pokaje nqkakvi prili4ni ka4estva togava nqma da go mrazzq . Za men toi ne e nikakuv futbolist :!:
1914

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 яну 2009 02:48

supportforever написа:Бербатов не ме интересува ни най-малко,нито пък националното ни отборче.Най-щастливите ми мигове като фен не съм ги изживявал благодарение на националите,а благодарение на "Сините лъвове"!!!!!Едни незабравими сини вечери след мачовете срещу Оксер,Динамо,Марсилия,Удинезе,Киево.Така че стига сте писали за тая ***ва бербатов,а да се съсредоточим върху титлата и купата на България,както и в това да измием поне отчасти срама,който брахме срещу бате и жилина...
АЙДЕ СИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

поредния неадекватен циник, и то пак от Левски!
к'ъв психопат си че да кажеш че макар и да милееш за футбола не ти пука за националния отбор! Единственото обяснение е че не си българин! Още повече да наричаш най-добрия ни футболист ***ва!
И гледай от съсредоточване за спечелването на купите да не се наакаш, защото и без това те са ви в кърпа вързани, защото БФС ви покровителства, а от там е най-лесно съдиите да свирят в твоя полза!

man_united_fen написа:kato berbatov pokaje nqkakvi prili4ni ka4estva togava nqma da go mrazzq . Za men toi ne e nikakuv futbolist :!:

хахахахахаха я отиди на очен лекар че май си вдигнал диоптъра, момче!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 25 яну 2009 02:56

аз съм от Левски но тва не ми пречи да смятам Бербатов за на великата девятка след ван Бастен ;)

Смешните сте обаче вие чорбите дето го натирихте за Левркузен с псувни, а сега се пъчите че вие сте го направили футболист.. не не е вярно червени обитаци .. направи го големия Клаус Топмьолер в Леверкузен и Улф Кирстен :twisted:

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 25 яну 2009 04:32

kaji mu 4e e levskar i nego obijdai pove4e..........na tia idioti ne trrebva da im se dava tribuna...gledat se rezultatite.......kakavto otbora, takiva i fenovete mu.......ako mojehte ,sigurno gonzo stehte da izberete za futbolist na 2008,vmesto RONALDO,....REZILIIIII
ЦСКА

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 яну 2009 07:35

Пичове, тези, които го МРАЗЯТ, всъщност мразят и себе си и всички други и целия свят! Тотално ми е писнало от хейтъри! Как можеш да мразиш не само такъв футболист, а въобще?!
А иначе враждата ви отстрани е и смешна и жалка.

CEZER
Контакти:

Мнениеот CEZER » 25 яну 2009 09:57

Хора не се излагайте!Лека му пръст на Гунди ,ама той да не е биел сам другите отбори!А в случая с Емо Костадинов всички знаем ,че вкара гола ,който ни класира на световното в продължениетони на мача ,последният от квалификациите.Така по може да кажеш ,че ние класирал.Видях и други глупости.От сорта че Стоичков е участвар само на един мондиал,те са два -1994 и 1998,а на единият става и голмайстор ...
Да ви кажа честно ми писна от малумни фенове и някакви шувенисти.Значи вчера всички гледахте мача на Митко и видяхте какъв пас му даде Карик ,ако има и в българския национален отбор ,който да му дава такива пасове ,вярвайте и ще сме на ствеотвни и европейски.А относно за престоя на Митко в ЦСКА ще ви кажа ,че ако го нямаш червиеният отбор ,Митко щеше да рита още в Благоевград.И мисля ,че е ясно кой е отбора на сърцето му ,при положение ,че е обещал ,че ще завърши своята футболна кариера в ЦСКА СОФИЯ

Върни се в “ЦСКА”