Хора, не знам какво толкова искате да се случи. Аз все си мисля, че трябва да се радваме и на най-малкото, което постигат отборите ни. На фона на останалите отбори, направо сме за греха. То един футболист само струва, колкото ЦСКА и Левски взети заедно. Въпреки това и те не играят добре, а пак си оправят някоя мацка или си денсят из дискотеките- сигурно по нея върви заплатата на един наш футболист за три години напред, ако не и повече.

Дайте да кацнем на земята и да си подкрепяме отборите, стига побоища по Коледа и Нова година примерно и да подкрепяме с каквото можем отборите си. Знам, че на половината от тях( титани, футболисти, всички по малко) не им пука, и какво от това, важно е, че ние всички с вас си обичаме отбора и ще си го подкрепяме винаги. Дуци наистина не вдъхва особено доверие, дори и на себе си, ама кой знае, може и да има право за някои неща. А иначе съм абсолютно съгласен, че отбора се управлява изключително непрофесионално и последните събития са неоспорим факт, който трябва да приемем. Кризата е толкова задълбочена, че не ми се вярва някой да влага парите си в загубени каузи. А що се отнася до парите, които влизат от трансферите, те едва ли дори стигат до "касите", понеже тук има мениджъри, комисионни, агенти, данъци и тем подобни и не знам какво още. По цял свят се носят някакви баснословни суми, които витаят из медиите, само че като се купи някой друг футболист, отборът няма да отчете приходи и е по-скоро на загуба. Казвате да се пускат юношите да се обиграват, няма лошо. Поне ще свият бюджета до максимум, обаче какво ще се случи след това във всеки мач- загуба след загуба, оставка след оставка. Не ми се мисли направо! Не знам, не им е никак лесно и на Титаните, на батковците, каките и т.н. Убеден съм, че в най-скоро време ще им писне и ще почнат да продават отбори, футболисти и всичко читаво из клубовете. Само че кой ще ги купи не ми е ясно... Така че най-добре ще е футболните ръководители да обединят усилията си и да сложат ред и правила във футбола ни веднъж завинаги. Ако самите те искат такива, аз лично се съмнявам. Накрая смятам, че Т.Янчев, колкото и некадърен да го изкарват някои, без такъв футболист няма да имаме нито титли, нито купи. Много трудно ще му намерят добър и евтин заместник. Както се казва, каквото сабя покаже. А стадионите ни едва ли ще се напълнят, освен ако не мерим сили с някой истински европейски гранд, понеже нямаме пари дори за тоалетна хартия, за какво да говорим повече, а билетите скъпи за нашия смачкан стандарт на живот.