Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?

Мнениеот Beck's » 05 яну 2012 15:30

vlade написа:Титла нема да има , но тя ни е най - малкия проблем . В момента бъдещето на отбара е по-черно от всякога ,с тия и с тоя начин на управление - жална ни майка през следващите години ...

Напълно съм съгласен с тебе , "нема" титла, "нема" бъдеще. След приход за един полусезон от 2ма футболисти към 3 000 000 Евро, бъдещето е толкова гадно , че викам да ни закриват и да те вземат за Тренер, че разбираш ли то НЕМА на къде вече!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2012 15:51

Лудогорец ще е шампион.Защо мисля така?Те няма да продадът нито един основен футолист това каза днес треньора им Ивайло Петев.Утре представят всичките си нови които са гледани преди това от скаутите на отбора.Програмата им е начертана до най-малкия детайл и контролите които ще играят са срещу много силни отбори.

Какво противопоставя ЦСКА срещу тях.Продадоха основния си реализатор който ги измънка няколка мача на гърба си сещам се за мача му с нас с който ни бихте с негов гол в края.Продадоха един от основните си халфове.Говори се за проазба на Делев,Мораеш,а други трима играчи сред които е и капитана на отбора са заплашени а им спрат права от няколко месеца до години.Не е мислено по селекцията нищо,Димитър Пенев каза че тепърва ще се събират да видът какво ще правят,което значи че за момента няма никoй.Днес четох че ще правят като нас.Тоест ще се гледат футболисти от дискове от тях ще се изберат най-добрите и те ще изкарат проби на лагерите на отбора.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 05 яну 2012 16:03

Parmalat написа:Лудогорец ще е шампион.Защо мисля така?Те няма да продадът нито един основен футолист това каза днес треньора им Ивайло Петев.Утре представят всичките си нови които са гледани преди това от скаутите на отбора.Програмата им е начертана до най-малкия детайл и контролите които ще играят са срещу много силни отбори.

Какво противопоставя ЦСКА срещу тях.Продадоха основния си реализатор който ги измънка няколка мача на гърба си сещам се за мача му с нас с който ни бихте с негов гол в края.Продадоха един от основните си халфове.Говори се за проазба на Делев,Мораеш,а други трима играчи сред които е и капитана на отбора са заплашени а им спрат права от няколко месеца до години.Не е мислено по селекцията нищо,Димитър Пенев каза че тепърва ще се събират да видът какво ще правят,което значи че за момента няма никoй.Днес четох че ще правят като нас.Тоест ще се гледат футболисти от дискове от тях ще се изберат най-добрите и те ще изкарат проби на лагерите на отбора.

Съгласен съм с теб ;) Ако шампиона не се уреди под масата Лудогорец би трябва да бъдат първи без никакъв проблем.

Ако пък тръгнат да се правят някакви схеми би трябвало Левски да са първи, просто защото ББ навлезе твърде навътре в нашия отбор, и ще се направи всичко възможно руските пари да не отидат на вятъра.

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 05 яну 2012 16:13

Beck's написа:
vlade написа:Титла нема да има , но тя ни е най - малкия проблем . В момента бъдещето на отбара е по-черно от всякога ,с тия и с тоя начин на управление - жална ни майка през следващите години ...

Напълно съм съгласен с тебе , "нема" титла, "нема" бъдеще. След приход за един полусезон от 2ма футболисти към 3 000 000 Евро, бъдещето е толкова гадно , че викам да ни закриват и да те вземат за Тренер, че разбираш ли то НЕМА на къде вече!

А ми , ок . Агонизирай си щастливо с тия милиони евра (незнам , къде ги виждаш и , кво ше разберат : отбора , играчите ,дюш и феновете разбира се от тия пари , а дано всеки полусезон има поне по - толкова ) през следващите сезони .
Последна промяна от vlade на 05 яну 2012 16:24, променено общо 1 път.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 яну 2012 16:21

няма такива мракалници като итернет феновете на ЦСКА и левски
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 яну 2012 16:23

Аз викам първо да изчакаме селекцията и първите няколко мача, а после да коментираме шансовете за титла. (И за момента още не съм видял никого да продаваме, освен Зику, а вие вече пратихте половината титулярен състав в други отбори.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 яну 2012 16:27

Хора, не знам какво толкова искате да се случи. Аз все си мисля, че трябва да се радваме и на най-малкото, което постигат отборите ни. На фона на останалите отбори, направо сме за греха. То един футболист само струва, колкото ЦСКА и Левски взети заедно. Въпреки това и те не играят добре, а пак си оправят някоя мацка или си денсят из дискотеките- сигурно по нея върви заплатата на един наш футболист за три години напред, ако не и повече. :) Дайте да кацнем на земята и да си подкрепяме отборите, стига побоища по Коледа и Нова година примерно и да подкрепяме с каквото можем отборите си. Знам, че на половината от тях( титани, футболисти, всички по малко) не им пука, и какво от това, важно е, че ние всички с вас си обичаме отбора и ще си го подкрепяме винаги. Дуци наистина не вдъхва особено доверие, дори и на себе си, ама кой знае, може и да има право за някои неща. А иначе съм абсолютно съгласен, че отбора се управлява изключително непрофесионално и последните събития са неоспорим факт, който трябва да приемем. Кризата е толкова задълбочена, че не ми се вярва някой да влага парите си в загубени каузи. А що се отнася до парите, които влизат от трансферите, те едва ли дори стигат до "касите", понеже тук има мениджъри, комисионни, агенти, данъци и тем подобни и не знам какво още. По цял свят се носят някакви баснословни суми, които витаят из медиите, само че като се купи някой друг футболист, отборът няма да отчете приходи и е по-скоро на загуба. Казвате да се пускат юношите да се обиграват, няма лошо. Поне ще свият бюджета до максимум, обаче какво ще се случи след това във всеки мач- загуба след загуба, оставка след оставка. Не ми се мисли направо! Не знам, не им е никак лесно и на Титаните, на батковците, каките и т.н. Убеден съм, че в най-скоро време ще им писне и ще почнат да продават отбори, футболисти и всичко читаво из клубовете. Само че кой ще ги купи не ми е ясно... Така че най-добре ще е футболните ръководители да обединят усилията си и да сложат ред и правила във футбола ни веднъж завинаги. Ако самите те искат такива, аз лично се съмнявам. Накрая смятам, че Т.Янчев, колкото и некадърен да го изкарват някои, без такъв футболист няма да имаме нито титли, нито купи. Много трудно ще му намерят добър и евтин заместник. Както се казва, каквото сабя покаже. А стадионите ни едва ли ще се напълнят, освен ако не мерим сили с някой истински европейски гранд, понеже нямаме пари дори за тоалетна хартия, за какво да говорим повече, а билетите скъпи за нашия смачкан стандарт на живот.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 05 яну 2012 16:51

kiko75 написа:няма такива мракалници като итернет феновете на ЦСКА и левски

а бе батка те не ходят на стадиона, избиват комплекси и обикновено се правят на големи ербапи по форумите :), а в живота са мишки. Само гледай в понеделник като разберат новите ни играчи как ще почнат да ближат гъза на Титан. :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 яну 2012 16:55

PR_CSKA написа:
kiko75 написа:няма такива мракалници като итернет феновете на ЦСКА и левски

а бе батка те не ходят на стадиона, избиват комплекси и обикновено се правят на големи ербапи по форумите :), а в живота са мишки. Само гледай в понеделник като разберат новите ни играчи как ще почнат да ближат гъза на Титан. :)

Ами значи и титаните си нямат за хартия, ние искаме титли! :) Шегувам се, разбира се.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 05 яну 2012 17:02

Нашата работа е да си подкрепяме отбора на стадиона, лошото е че ходим по 500 човека на мач

Върни се в “ЦСКА”