Фенове на ЦСКА пребиха автобусен шофьор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА пребиха автобусен шофьор

Мнениеот POPCORN » 28 ное 2011 22:43

storm написа:
POPCORN написа:
storm написа:Вие пък и кво се учудвате ... ТО е нормално за тях... Няма се учудя ако има случаи на изнасилени бабички от червени фенове...

саше много си прост братле...поне измисли нещо по оригинално да може да се смееме бе..

Е ти не се ли смя на мачлето ви ?.. :mrgreen:

не смях се вчера на вашето мачле!днеска няма на какво да се смея.два равностойни отбора играха и не можаха да се бият.дори видях красиви изпълнения докато вчера нямаше нищо повече от ритане на топката нагоре!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2011 22:45

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:Ш*баните журналисти пак търсят интриги,а
Какво значение има феновете на кой отбор са?Да умрете от глад,ш*бани журналисти :twisted:

Абе ти къде беше, когато ти и такива журналисти като теб, заливахте с помия феновете на Левски в последните дни. Нещо не те чух да говориш за ш+баните журналисти. Тогава примираше от кеф. Сега изведнъж заговори за справедливост и търсене на интриги.

Кво съм заливал пък вас бе!Боли ме за вашия София Запад и наркотиците ви! :roll: :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 28 ное 2011 22:47

Ако си припомним вица за ГА, левскарите и кучето, може да напишем новината така:

Съвестни граждани спасяват пътници от пиян водач на автобус ;)

Лумпени има във всички агитки. Темите валят една след друга. Сякаш равенството между първия и втория в класирането е нещо извънредно необичайно.
Говори се за продажби, лозунги се издигат. Смърт на това, коефициент за онова. Не се оценяват и малкото качествени мачове в това първенство.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 ное 2011 22:49

milan199440barca написа:Ако си припомним вица за ГА, левскарите и кучето, може да напишем новината така:

Съвестни граждани спасяват пътници от пиян водач на автобус ;)

Лумпени има във всички агитки. Темите валят една след друга. Сякаш равенството между първия и втория в класирането е нещо извънредно необичайно.
Говори се за продажби, лозунги се издигат. Смърт на това, коефициент за онова. Не се оценяват и малкото качествени мачове в това първенство.

+1
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2011 23:00

Каквито са феновете на ЦСКА, на 100% същите са и тези на Левски. Едно към едно са. Само шала на врата е в друг цвят, но това не е толкова важно :) ;) Който си мисли и си вярва в нещо друго е мега-заблуден и не гледа реално на нещата. :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2011 23:02

Cesc Fabregas написа:Каквито са феновете на ЦСКА, на 100% същите са и тези на Левски. Едно към едно са. Само шала на врата е в друг цвят, но това не е толкова важно :) ;) Който си мисли и си вярва в нещо друго е мега-заблуден и не гледа реално на нещата. :geek:

Всичко опира до това,че се търсят интриги и спорове,това е!Първоначално това го написах,ама някъв ми се хвърли да ме обвинява,че ми било кеф,когато плюли по ''Левски'' за наркотиците!Божжеее
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2011 23:06

delqnski47 написа:
Cesc Fabregas написа:Каквито са феновете на ЦСКА, на 100% същите са и тези на Левски. Едно към едно са. Само шала на врата е в друг цвят, но това не е толкова важно :) ;) Който си мисли и си вярва в нещо друго е мега-заблуден и не гледа реално на нещата. :geek:

Всичко опира до това,че се търсят интриги и спорове,това е!Първоначално това го написах,ама някъв ми се хвърли да ме обвинява,че ми било кеф,когато плюли по ''Левски'' за наркотиците!Божжеее

Ти пък какво се занимаваш с хора, които казват "Ние сме Левски и затова" еди-какво си. То им личи на някои, че каквото и да направят "техните" фенове, то е правилно, то е най-хубавото и тн. "противникът" пък е самото олицетворение на злото и е виновен за всички злини на света. Пълен смях. :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2011 23:09

Cesc Fabregas написа:
delqnski47 написа:

Ти пък какво се занимаваш с хора, които казват "Ние сме Левски и затова" еди-какво си. То им личи на някои, че каквото и да направят "техните" фенове, то е правилно, то е най-хубавото и тн. "противникът" пък е самото олицетворение на злото и е виновен за всички злини на света. Пълен смях. :lol:

Честно казано и аз се чудя какво се занимавам!Преди писах през 3 дена по 1 коментар(Знаеш защо!И на мен вече са ми писнали много работи и БГ футбола не ми е чак такъв дразнител като преди),а сега за 1 нощ написах 10! :lol:
Sofia.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 ное 2011 23:12

delqnski47 написа:

Аз не се нахвърлям, зададох ти простичък въпрос - защо не го каза това, когато вие ни обвинявахте, че сме наркомани? Къде беше тогава? Вместо да ми отговориш, ти ми пелтечиш нещо за местене и за нахвърляне.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Изверг

Мнениеот Изверг » 28 ное 2011 23:16

Вместо да коментираме мач (то и толкова е мач де...), ние коментираме наркомани и бандити!

Последна промяна от Изверг на 28 ное 2011 23:18, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”