Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- OldTrafford
- Контакти:
Re: Върхът на простотията!!!
Б'ахти малоумниците....
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- Червени_шампиони
- Контакти:
...
Последна промяна от Червени_шампиони на 08 ное 2011 21:16, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- POPCORN
- Контакти:
ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Червени_шампиони
- Контакти:
POPCORN написа:90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!
90% са много за тия интернет Мулигани.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
- POPCORN
- Контакти:
не идвали на мач заради трансперантите..къде да се засмея!Всички много приказвате и сте голями капацитети ама само във форума!Вие докато си седите у дома и си гледате мача по тв-то тия хора си отделят последните пари за мач.Аз лично бях с 3 момчета в неделя на мача и гледах как си правят сметка за всяка стотинка и нямат пари, обаче са дошли на мача заради ЦСКА и да го подкрепят.А вие тука сте ми тръгнали да говорите кой е цскар и кой не!
Последна промяна от POPCORN на 08 ное 2011 21:16, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Синьо сърце
- Контакти:
Аз лично не мога да си представя да се гавря с починал футболист от противника,примерно Иван Колев...Но хора всякакви,кво да направим?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- POPCORN
- Контакти:
Синьо сърце написа:Аз лично не мога да си представя да се гавря с починал футболист от противника,примерно Иван Колев...Но хора всякакви,кво да направим?
ти може да не можеш, но някой друг фен на Левски може!Ако кажеш,че не е така , значи не гледаш безпристрастно на нещата!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!
Я ми кажи кога фенове на Левски са се гаврили с загинали хора ?!?

Хубаво е,че хората са отишли на стадиона и както казваш са си дали последните пари за да си видят отбора,ама да се гаврят с починал човек е просто....нямам думи
САМО ЛЕВСКИ!!!
- POPCORN
- Контакти:
flo написа:POPCORN написа:ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!
Я ми кажи кога фенове на Левски са се гаврили с загинали хора ?!?
не мога да ти кажа, защото не съм запознат с вашата агитка...ако кажа,че са се гаврили пак може д излъжа!Но феновете на Левски са правили такива голями простотии който по нищо не остъпват на тази.Няма простотия и простотия!Простотията си е една и ходи по хората!Така че да говорите как само феновете на ЦСКА са прости и са царе на простотията е повече от смешно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !