"Офанзива" излезе с позиция преди дербито:

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: "Офанзива" излезе с позиция преди дербито:

Мнениеот rado. » 26 окт 2011 13:27

magichko написа:
Hristos написа:
magichko написа:Има и друго нещо, за което трябва да сте наясно и то да не попречи на настроението Ви в петъчната вечер. Организирането на хореография само за сектор „Г” се оказа вече прекалено елементарно нещо за един дълбоко уважаван Господин. По този повод той се нагърби с нелеката задача да организира хореографията и на сек „Б” тор! Затова не се изненадвайте, ако видите познати декорации отпреди години в отсрещната трибуна!

За Дучето ли става въпрос и защо ще организира хореото на "сектор Б"??? :?

ох... защото сините "фенчета" са гепили хореография от 2004 година с КРАЖБА не с битка катко се прави принципно.. и ще я опънат по някое време на мача с опит да ни дразнят ! дано поне я дигнат правилно

Кви фенове :lol: Те феновете не рИвът,че не им дават пари за хорео,не рИвът,че им откраднали старата,та чак декларация пишат по въпроса....феновете :lol:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 26 окт 2011 13:28

ох... защото сините "фенчета" са гепили хореография от 2004 година с КРАЖБА не с битка катко се прави принципно.. и ще я опънат по някое време на мача с опит да ни дразнят ! дано поне я дигнат правилно[/quote]
Кви фенове :lol: Те феновете не рИвът,че не им дават пари за хорео,не рИвът,че им откраднали старата,та чак декларация пишат по въпроса....феновете :lol:[/quote]

дучето и неговите хора реват за пари и тем подобни...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 26 окт 2011 13:29

magichko написа:
Hristos написа:
magichko написа:Има и друго нещо, за което трябва да сте наясно и то да не попречи на настроението Ви в петъчната вечер. Организирането на хореография само за сектор „Г” се оказа вече прекалено елементарно нещо за един дълбоко уважаван Господин. По този повод той се нагърби с нелеката задача да организира хореографията и на сек „Б” тор! Затова не се изненадвайте, ако видите познати декорации отпреди години в отсрещната трибуна!

За Дучето ли става въпрос и защо ще организира хореото на "сектор Б"??? :?

ох... защото сините "фенчета" са гепили хореография от 2004 година с КРАЖБА не с битка катко се прави принципно.. и ще я опънат по някое време на мача с опит да ни дразнят ! дано поне я дигнат правилно

:) Вие да не би да вдигнахте правилно хореографията в която ни показвахте среден пръст ? 1во Хореографията беше крадена 2ро пръстта се показа от ГОРЕ на долу хаха :mrgreen: Ние поне си видяхме грешката докато вие се радвахте на великата си хореография :)

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 окт 2011 13:33

Не ми харесва идеята за разцепление, но ако на дербито ни разпява главата или бидона въобще няма смисъл да пеем.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 26 окт 2011 13:34

magichko написа:
ние някой ден ще се оправим а вие със софия запад няма да се оправите никога !

Аз не съм във нито една фенска организация и не смята и да бъда.Така,че тези,които се занимават с агитките да се оправят.Аз съм си един обикновен фен,който си подкрепя отбора и не го вълнуват хореографии и тем подобни.Но наистина от това,което чувам и на нас ще ни е по-добре без тея западняци и на вас ще ви е по-добре без Дудучето. :)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 26 окт 2011 13:37

Продължавате с глупостите, които карат много фенове да се откажат да ходят в сектор Г. Продължавате с вашите междуособици с които малко или много жертвата качествената подкрепа в Северната трибуна. Крайно време е да се съберете на една маса и колкото и да не се понасяте, поне за по важните мачове да се организирате по смислено. Аз ще си хвана влака в петък, сам ще дойда на стадиона, ще си пея песните и ме боли патката за Дучета, Офанзиви, Дефанзиви и прочие. Но и ще ми тъжно, че едните застават на единия край на сектора, а другите в другия все едно подкрепят различни отбори едва ли не.И на всичкото отгоре ми пишат, че ако не съм в техния край на сектора съм "фен". Каква е тази пропаганда? Какво значи това - ако не подкрепям Офанзива (отговорни за една камара мизерии, направени от феновете на ЦСКА в последните 5 години) значи не съм фен на ЦСКА? Как не ви е срам???
Последна промяна от mironi88 на 26 окт 2011 13:41, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 26 окт 2011 13:40

mironi88 написа:Продължавате с глупостите, които карат много фенове да се откажат да ходят в сектор Г. Продължавате с вашите междуособици с които малко или много жертвата качествената подкрепа в Северната трибуна. Крайно време е да се съберете на една маса и колко да не се гледатге, поне за по важните мачове да се организирате по смислено. Аз ще си хвана влака в петък, сам ще дойда на стадиона, ще си пея песните и не боли патката за Дучета, Офанзиви, Дефанзиви и проче. Но и ще ми тъжно, че едните застават на единия край на сектора, а другия в другия все едно подкрепят различни отбори едва ли не. Как не ви е срам???

съгласен съм с теб.... особено на този мач трябва да сме единни повече от всякога , но не е редно едните да пречат на другите ... има време до петък дано се разберат като хора...

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 26 окт 2011 13:46

magichko написа:
mironi88 написа:Продължавате с глупостите, които карат много фенове да се откажат да ходят в сектор Г. Продължавате с вашите междуособици с които малко или много жертвата качествената подкрепа в Северната трибуна. Крайно време е да се съберете на една маса и колко да не се гледатге, поне за по важните мачове да се организирате по смислено. Аз ще си хвана влака в петък, сам ще дойда на стадиона, ще си пея песните и не боли патката за Дучета, Офанзиви, Дефанзиви и проче. Но и ще ми тъжно, че едните застават на единия край на сектора, а другия в другия все едно подкрепят различни отбори едва ли не. Как не ви е срам???

съгласен съм с теб.... особено на този мач трябва да сме единни повече от всякога , но не е редно едните да пречат на другите ... има време до петък дано се разберат като хора...

Кой на кого пречи? Не смятяш ли, че е тъпо да ми слагат в декларацията си кавички на фенове, защото не си с тях? Те ли ще ми казват дали аз съм фен, дето едно кафе не мога да изпия тия дни, та да мога да си подкрепям отбора, БЕЗ да издавам маймунски звуци и да правя фашистки поздрави. Те пречат според мен.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 26 окт 2011 13:48

Ето заради такива дразги между феновете на един и същ отбор съм на мнение,че фенските фракции са пълна глупост.Отиди си на стадиона пей си песните на твоя отбор,викай за него пък каквото стане. ;) Това е лично мнение и не го натяквам на никой.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 26 окт 2011 13:49

както казах има време до петък дано се разберат всички за да сме единни и всички да пеем заедно ! не трябва да сме като отресщния сектор.. дето които не пее го бият и гонят и да сме слуги !

Върни се в “ЦСКА”