ЦСКА - Вардар Скопие 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen0212
Контакти:

Re: ЦСКА - Вардар Скопие 4:0 FT

Мнениеот fen0212 » 10 окт 2011 09:36

Към шивача ---- Прав си че пиша само за П.Стоянов но то е първо защото съм от Сливен и го познавам и като футболист и като човек и второ защото момчето няма пари нито е и с такова самочувствие че да плаща на журналисти да пишат за него както се случва с много футболисти.Ако в ЦСКА в момента има по-интелигентен и по-отдаден на това което прави футболист от него аз ще се гръмна.Инай-малко той ще се занимава с интриги които са за дребните душици а не захора с чест и морал какъвто е Петър.Ако ти не го харесваш не е проблем но това което изтъкваш като повод да не играе е просто изключено. Причина има но тя не е свързана с качествата на Петър но за негов лош късмет - с непрофесионален подход на Радуканов към някои ситуации в момента.А ако ти мислиш че Галчев и Янчев стават повече за ЦСКА от Петър значи не разбираш от футбол

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 окт 2011 10:01

Хубаво, познаваш го[така си и мислех] и ся трябва да играе щото ти е приятел или щото е добър човек[браво ако е така] ;)
Пепи е много бавен, трудно повратлив и избягва острите единоборства[щото играе с интелигентен страх], а от това, което виждам е, че и слаб характер. Тошко и 35г. си е торпила спрямо него, а Галчев е един от най-техничните и това че бърка в пасовете е, щото поема отговорност да изнася топката, част от задълженията на деф. халф, а Пепи в редките моменти на терена или я дава на най-близкия или я връща назад, той човек не може да излъже, а и отговорност не поема[говори за слаб характер както казах вече]та така! Иначе за отбор като Черно Море, Локо пд и тн. е добре, но за ЦСКА и то при тези футболисти в момента[не за конкретния пост като цяло] му е слабо нивото!
друго, което съм забелязал е, че не се предлага когато има човек до него, а само ако е на чисто.
ако питаш мен и аз искам да имаме двама нови на този пост, но Пепи не е между тях!

п.п точно така си мисля, че Петър е под- нивото и на двамата!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 10 окт 2011 10:29

О.К. Няма да продължавам спора въпреки че мога до ти докажа че само с блъскане и фалове футбол не се играе но само ще те помоля да прочетеш в Sportisimo.bg какво пише един предполагам компетентен а не пристрастен като мен журналист за Стоянов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 окт 2011 10:53

fen0212 написа:О.К. Няма да продължавам спора въпреки че мога до ти докажа че само с блъскане и фалове футбол не се играе но само ще те помоля да прочетеш в Sportisimo.bg какво пише един предполагам компетентен а не пристрастен като мен журналист за Стоянов

прочетох го и видях, че към края на краткия си анализ и то след мача с Вардар[както си е практика на журналята, някой вкара два гола и почват статии, възхвали и тн] казва, че е добра смяна на Янчев или Галчев ако някой от двамата е контузен или наказан :)

п.п. в България има 3-4 журналисти, на които им обръщам внимание, другите са им далечни роднини!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 окт 2011 15:54

Хубав мач, красиви голове, но ме е яд, че Грегъри получи толкова нелепа контузия. Точно за най-важните мачове ще трябва да излезем с осакатен състав. Сега трябва да стане ясно могат ли да се справят в трудна обстановка. Надявам се и тезии, които ще заместят контузените да се справят на ниво. Все пак мисля, че освен Бандата и Апостол Попов останалите ще са на терена още срещу Славия. Големия проблем е защитата, но затова пък атаката ни трябва да се развихри и да вкара поне гол-два повече от противника. Вярвам, че Радуканов знае, кой да пусне и няма да има излагации. Обеден съм, че даже със състава от мача с Вардар може да победим Славия. Това, което видях ме обнадеждава за качествата на младите ни футболисти. Смятам, че Карачанаков, Якимов и Костов могат да се справят на ниво ако им се гласува доверие. Плюс Тошко, Галчев и Спас отбора ни е готов за подвизи. Не се съмнявайте обаче, че докторите ще направят всичко възможно повечето контузени титуляри да играят.

Върни се в “ЦСКА”