Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот vaskonti » 01 мар 2011 09:01

jeliotr написа:
vaskonti написа:
jeliotr написа:Не си мислите че искам да се заяждам.Нека да спечели някоя титла или купа тогава ще се съглася с вас.Казвам го защото Левски с ясен петров тръгна по много добър начин през есента ама сега се вижда че нещо не става.И ви честитя победата надиграхтени по всичко.

Левски тръгна добре с Ясен по инерция, а и най-вече заради Гара. ЦСКА на практика беше един съкрушен отбор, който беше вдигнат буквално от нищото. То не, че сега ЦСКА е цъфнал и вързал, но поне в момента показва признаци на развитие и изграждане на стил на игра - нещо, което цяла есен нямаше. Всъщност още от миналия шампионат кретахме. А Левски ако нямаше Гара, Ясен щяхте да го разкриете още на втория месец, най-късно. Тоест сравненията между двамата не са точни защото тръгнаха от различни позиции.

нещо не ми вързва по инерция да е тръгна и откаде беше таз инерция след като Левски предния сезон едвам се класира за евротурнирите помиски малко като пишеш

[offtopic]Инерцията от първия кръг победата срещу ЦСКА. Тук не коментирам самия гол и дали имаше нарушение или не, но от там на Гара започна да му връзва яко и съответно набрахте инерция, това е. Но Левски се крепи 70% на Гара, 20% на Жо и 10% на Дарко, останалото е пълнеж, дори Грийн не ви е решаващ играч. Сам виждаш когато единия от тримата го няма, а другите бъдат опазени какво се получава.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 01 мар 2011 15:09

baltimore написа:Според мен има две неща които трябва да се случат за да има успехи с ЦСКА:
1. Пернишките да не му се месят;
2. Костадинов да не води куци коне с оправданието за "голяма" селекция.
[offtopic]Стадион и база са тема на друг разговор.[/offtopic]

+1

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 мар 2011 16:41

delqnski47 написа:От всичките официални мачове под негово ръководство,само с Академик не играхме много на ниво ;)

Да тогава не играхме добре,но ще има такива мачове по слаби,но според мен е по добре да се издъним срещу видима,примерно да не вкараме 4 гола,а само 2,а не да идем в Варна и да направим Х,там победа е задължителна.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 мар 2011 22:03

Значи-понеже се спомена за купуване на мача-това е феноменална глупост!Резултатът е,какъвто е-и е реален с оглед показанато на терена,другото са догадки!В интерес на истината в един сайт някакъв тип в продължение на месец повтаряше:играйте на X2,имам информация-Левски няма да победи!И това беше всеки ден.А оди му затвори сега на тоя устата,но аз пак не вярвам на тез неща,не че ги няма...Просто сините подцениха противника и влязоха в мача с прекалено самочувствие.Приказките за прекъсване на линията Дарко-Дембеле са несериозни,ако погледнете записа,ще видите как няколко пъти Матондо събира трима на фланга,Гара влачи двама в противоположна посока и зейва една дупка,обаче никой от сините не отива там да се възползва.Пълен тактически хаос и незнание какво да се прави,съчетано с грандиозната глупост да се лишиш от Грийн като разбивач(при положение,че е ясно,че ЦСКА ще играе на контри)-така става срещу Монтана,но не и в дербито...Безумна грешка за първия гол и ето ти резултата-нищо свръхестествено!Безобразен Гаджев,неубедителен Милиев-како повече?Не Радуканов,а Ясен донесе тази победа на червените-всички знаехме как ще играе ЦСКА,но това,което предложи Левски ни втрещи...Дали са си взели поука-ще видим скоро!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2011 01:23

Синьо сърце написа:Значи-понеже се спомена за купуване на мача-това е феноменална глупост!Резултатът е,какъвто е-и е реален с оглед показанато на терена,другото са догадки!В интерес на истината в един сайт някакъв тип в продължение на месец повтаряше:играйте на X2,имам информация-Левски няма да победи!И това беше всеки ден.А оди му затвори сега на тоя устата,но аз пак не вярвам на тез неща,не че ги няма...Просто сините подцениха противника и влязоха в мача с прекалено самочувствие.Приказките за прекъсване на линията Дарко-Дембеле са несериозни,ако погледнете записа,ще видите как няколко пъти Матондо събира трима на фланга,Гара влачи двама в противоположна посока и зейва една дупка,обаче никой от сините не отива там да се възползва.Пълен тактически хаос и незнание какво да се прави,съчетано с грандиозната глупост да се лишиш от Грийн като разбивач(при положение,че е ясно,че ЦСКА ще играе на контри)-така става срещу Монтана,но не и в дербито...Безумна грешка за първия гол и ето ти резултата-нищо свръхестествено!Безобразен Гаджев,неубедителен Милиев-како повече?Не Радуканов,а Ясен донесе тази победа на червените-всички знаехме как ще играе ЦСКА,но това,което предложи Левски ни втрещи...Дали са си взели поука-ще видим скоро!

Определено ставаш за тренер!Като гледам как разсъждаваш :lol:
Иначе според мен сте трагични и с нищо не ни превъзхождате,ако питаш мен!
Само да махнем Гарчо и 6-то място ви е в кърпа вързано! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 мар 2011 10:30

Аз също бях убеден, че мачът ще е х2. Мисля, че го бях писал и в сайта. Не е плод на кой знае какъв запалянковски гений да го предвидиш преди дербито. Погледнете Левски, тяхната подготовка и трансферна политика през зимата. Купуват Карвальо, още преди да са продали Дембеле. Онзи се оказва контузен, онези не разбрали. Изведнъж трансферът на Дембеле зациква, айде връщай на Локо Карвальо. Нямало пари- решили да продадат Жоазиньо. Голяма грешка. Левски не беше само Дембеле и Тасевски напред. Играта на Левски напред много зависеше и от Жо. Трябваше да се продаде Дембеле, а не Жо и да се купят нови играчи в атака с парите от Дембеле. Този Матандо не го знам, но ако той не може да играе като типично крило, това е проблем за Левски. На другия фланг Дани Младенов и той е по-скоро втори нападател. Няма крила, Киров не може да се справи. Единствения добър трансфер на Левски този сезон ми се струва този Димов. Срещу ЦСКА Левски трябваше да играе с Димов и Гаджев в средата, а Йовов да е на едното крило за сметка на Матондо или Младенов. Като цяло тази промяна писана по-горе може да им помогне да закрепят положението сега, но като цяло ще им е много трудно този полусезон. Прогноза: Левски ще страда тоя полусезон. Трудностите и проблемите тепърва започват. В края на сезона или още сега по-скоро ще има промени на треньори, може и на спортно технически директори....
При нас за първи път от много време бъдещето изглежда светло. Още края на миналия полусезон казах: Най-важния човек при нас е Милен Радуканов. Това е човекът, който може да промени ЦСКА ивече почна да го прави. Въпреки че имаше статии на оня малоумник Бисер тошев в спортал дето беше писал, че Милен не става. Много ме еяд на такива жулналисти. дА ХОДАТ НА СЕЛО И ДА КОПАТ С КИРКАТА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 мар 2011 14:37

Аз бях сигорен в победата на ЦСКА още когато почнахме да играем контролите,и знаех,че Радуканов няма да загуби от Левски защото е сериозен тренер и човек които е в съблекалнята приказва си с момчетата,те му се доверявт нямат го като за тренер,а за приятел :) Успех Радуканов и да вземем купата

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 мар 2011 14:40

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов има нова трудна задача пред себе си. След като би Левски на Герена, сега целта е да свали футболистите от облаците. Хвалбите към армейците не спират, което кара младия специалист да се страхува от звездомания у играчите.

- Да, бихме Левски с 3:1 и сме много доволни. Но стига вече с този мач, той е в историята. Купа ли вдигнахме на Герена, или спечелихме титла? Тепърва ни чакат много работа и трудни мачове. Още в събота излизаме срещу Черноморец в Бургас. Сериозен съперник са, биха ни в София. Искам футболистите да разберат , че още нищо не сме направили. Ако искаме големи успехи, трябва да продължим да работим здраво , а не да се захласваме по хвалби. Казах това на играчите, трябва да го разберат добре. Направихме исторически мач на Герана, но сега играем за първенството в Бургас и не трябва да разваляме добрите впечатления - каза Радуканов пред "7 дни спорт".

Междувременно стана ясно какво точно е съдържал клипът, с който треньорът е мотивирал допълнително армейците в съблекалнята преди дербито с Левски.

- Беше точно 2 мин и 12 сек. Кадрите вървяха на фона на песни от агитката ни. Започна с емблемата на ЦСКА, след което следваха головете от победите над Аякс и Ливърпул, четирите попадения на Христо Стоичков срещу Левски, тези срещу Барселона. После моят гол срещу Ювентус и този на Светльо Петров пак във вратата на Левски при 3:0 на Армията. Клипът завърши с някои тежки моменти по време на подготовката през зимата - разкри Милен Радуканов.

Eто не трябва да хвърчи в облаците,защото това изигра шега на Левски и Литекс и Славия ги призимиха.Напред Радуканов!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 02 мар 2011 15:33

До момента се изявява като един страхотен треньор,още е рано за изводи,но след първия мач си личи,че е сработил момчетата.Той е добър психолог,има много потенциал в него,разговаря с футболистите,съветва ги за проблемите им,до момента намира златната среда.Вярвам в него и искренно му пожелавам успех.Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 03 мар 2011 18:03

Tрябва да води отбора до края на сезона
и после в евротурнирите защото когатo пое отбора нищо не беше на ред,но като се оправят нещата ще имаме победи и в европа
ТОЙ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕЕЕЕЕЕ!!!

Върни се в “ЦСКА”