Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Халф и защитник в ЦСКА? Вашето мнение..
Щом Радуканов и щаба са преценили, че Кабрера не става, значи е така. Може би е имал проблем с придвижването и позиционирането, защото като гледах репортажи от нашите мачове при голове на противника и ми се струваше, че в някои ситуации е далеч от центъра на събитията пред нашата врата. Може би много добър вариант ще е и ако Радуканов намери един поне поливалентен играч, който може да играе и като център защитник и като център халф, но такива са много малко в съвременния футбол. Сезонът е дълъг, съгласен съм с някой по-горе, че в Б-я може и някакси да закрепим положението с наличните играчи, макар че не е на 100 процента сигурно. Ще припомня, че пролетния дял на последното първенство го избутахме пак с тройка централни защитници само, като раликата бе, че Акуаро си замина, а се върна Павката. Обаче ако искаме нещо голямо, ако искаме ЦСКА пак да се превърне в европейски гранд, не само за Б-я, трябва да се направи нещо за позициите, които отбелязах. Може би ще се чакат предварителните мачове в ЛЕ и едва, ако се класираме за групите ще има нови или нов играч за проблемните постове. Все пак при класиране в групите ще влезнат и пари в касата, а това е много важно условие
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
някой има ли представа дали жребия за плейофите е утре или другия петък ?
- dreben23
- Контакти:
На 5-ти е. Току-що видях в официалния сайт на УЕФА.
http://www.uefa.com/uefa/management/newsid=1651736.html

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Халф - Зику, защитник - Стоянов.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Халф - Зику, защитник - Стоянов.
Зику ще играе зад нападателя, Стоянов не знам доколко е решение. Не съм го гледал
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Udoji90
- Контакти:
Ами, мен седмици наред ме притеснява точно това, което авторът на темата е казал. Имаме нужда и от централен защитник, и от опорен халф. Не разбирам защо Коста Янев беше продаден, а Кабрера не беше одобрен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:,. Имаме нужда и от централен защитник, и от опорен халф. Не разбирам защо Коста Янев беше продаден, а Кабрера не беше одобрен.
Митко, това е решение на щабът и е нуждо да го уважим. Аз поне така правя. Щом са напуснали, значи щабът е преценил, че нямат достатъчно качества за ЦСКА. Не ни трябват играчи само за пълнеж, които да си взимат заплатката. Аз съм сигурне, че ще има поне още един нов в ЦСКА до края на трансферния прозорец
- Udoji90
- Контакти:
danko_sot написа:Аз съм сигурен, че ще има поне още един нов в ЦСКА до края на трансферния прозорец.
И аз се надявам на това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Имаме проблем на най-важният, според мен, пост в съвременния футбол - опорния халф. Трябва ни здрав и мощен човек тип перде. Искам Кабус да се върне... 

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
След опарването с никому неизвестните италианци миналия сезон сега се залага на по утвърдени имена.В тази насока предполагам след блестящите визитки на М,Боли,Зику,Мораес да видим и един класен защитник.Няма да е лошо някое попадение като Гранден просто трябва да се направи една бърза сделка и ще имаме отбор за лига Европа.