Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Сигурен съм,че в дебютния мач ще вкара 

Вижте, и да ми триете мнението, човекът си остава пълен анонимник.
Странно, колко са ви паднали критериите, да тръгнате да отваряте фен-тема за някой, който не е играл и 5 минути и за който никой не знаеше, преди да дойде в България.
Странно, колко са ви паднали критериите, да тръгнате да отваряте фен-тема за някой, който не е играл и 5 минути и за който никой не знаеше, преди да дойде в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Радуканов следи изкъсо румънското първенство и си знае работата... Този бразилец го взимаме по негово настояване, което значи че е класен. Нямам търпение да започне новият сезон!
ehh написа:Вижте, и да ми триете мнението, човекът си остава пълен анонимник.
Имаш ли идея колко добри футболисти има в Европа, за които в България почти никой не е чувал? Това значи ли, че са "анонимни"? А и не схващам какво те бърка теб какви теми има във подфорума на ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Не ме бърка, но видях темата от главната страница и ми стана интересно, на кого сте тръгнали да правите фен-теми.
А ти имаш ли идея, колко са добрите футболисти в Европа, за които в България никой не е чувал? Естествено е, в България да идват висок процент анонимници, за които трябва да стискаме палци да покажат някаква класа.
А ти имаш ли идея, колко са добрите футболисти в Европа, за които в България никой не е чувал? Естествено е, в България да идват висок процент анонимници, за които трябва да стискаме палци да покажат някаква класа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- цска е оТбора
Пишете момчета, пожелах си да има 3000 мнения

П.П. Васконти- Нормално е да пишат тук, при тях е пълна трагедия, а тук поне ще си кажат болката и ще им олекне

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
ehh написа:Не ме бърка, но видях темата от главната страница и ми стана интересно, на кого сте тръгнали да правите фен-теми.
Този Жуниор е точно толкова анонимен в Европа, колкото например Гаджев или Делев или Дока. Но визитката на бразилеца все пак е показателна, че става въпрос за съвсем не лош играч за нашите стандарти. През зимата, когато е продаден на Металург, отново Стяуа са го искали, но по една или друга причина отива в Украйна. Това са все отбори от нашата черга, да не кажа по-добри. Значи все пак говорим за доказал се играч, при това в страни по-развити във футболно отношение от нас. Тоест, поне на хартия, това е отличен играч за нашите стандарти. Не е човек, за когото казват, че идва от 3 дивизия в Бразилия, а дали наистина е така, не се знае.
[center]I'll be the savior of you all
Ъъъ за Грийн, Мюлдер и Дембеле някой да беше чувал преди да дойдат в България

Да се надяваме, че ни очаква един луд сезон, с много радости и напрежение. Стискам палци ЦСКА да влезе в групите за начало, а пък дай боже и да излезе. Оптимист съм за предстоящия сезон, мисля, че попълненията не са никак лоши. ЦСКА трябва да е шампион! Много искам да се върнат онези времена... полуфинали в европа, нещо дори немислимо в момента. Но аз тайничко се надявам и това да стане
.
П.П. Много се размечтах :D.

П.П. Много се размечтах :D.
- Lord_Dexter
- Контакти:
Можем само да се надяваме да покаже класа и отбора да гради върху последните мачове, иначе според мен този сезон ще е интересен, понеже според мен освен ЦСКА, Литекс и Левски можем да видим нещо интересно и от Лудогорец, Локо Пловдив и дай боже още някой друг класен отбор, понеже колкото повече конкуренция има в БГ футбола - толкова по-вероятно е отборите като цяло да вървят нагоре.
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....