ЦСКА - Пирин - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 18:36

obi4am_pirin написа:ЦСКА 1:1 Пирин 24.03.2010
ЦСКА 1:1 Пирин 04.03.2009, Купа на България

Намекваш нещо,че ЦСКА играе трудно на Армията срещу вашия отбор?Е ще видим :)

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 16 май 2011 18:36

B__A__N__DA__TA написа:Благодаря,наистина благодаря на модовете,че са ме цензурнали леко,но и дразнителя никакъв го няма.По темата ще кажа,че ЦСКА ще победи рутинно...2-0 Платини и Платини,още първото полувреме и доиграване с цел визитата в Пловдив да е качествена

Мишел няма да е в групата вероятно.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 16 май 2011 18:36

obi4am_pirin написа:ЦСКА 1:1 Пирин 24.03.2010
ЦСКА 1:1 Пирин 04.03.2009, Купа на България

Добре бе бате много сте големи!Поздравявам те.Ще ви дадем тиквен медал че сте взели два равни на ЦСКА!
Money Over Bitches

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 май 2011 18:38

POPCORN написа:
е добре бе каква е тая емблема?!Все едно да сложа емблемата на Цървена звезда за емблема на ЦСКА!

каква е, стара емблема ей това е!Човека просто е намерил тази и е сложил!Голяма работа!ВСе едно станало чудо голямо!Дали тая или оная какво е толкова ралзичното?Като почнете ми се правите на луди просто..много сте се вживели в тоя форум тука!

Ми да сложи оная с лъвчетата на цска
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 18:38

obi4am_pirin написа:Най-обичам прогнози 3-4 на 0 срещу Пирин!Локо пд на два пъти ни бяха обявили за туристи!Славия и те така на полуфинала щяха да ни скършат!Вадете големите кошници момчета само така!

Ние не сме нито Славия нито Локомотив ПД ние сме ЦСКА

obi4am_pirin написа:Тази тема е провокация!Каква емблема си сложил на отбора на Пирин?!

Това го копирам от 1 сайт и аз не правя емблемите :) Ти както искаш го приемай

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 18:39

obi4am_pirin написа:Ми да сложи оная с лъвчетата на цска

Ако не ти изнася се махай направи и ти тема в твоя форум и слагай ако каквото искаш емблема на ЦСКА .

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 май 2011 18:42

CSKA ME написа:
B__A__N__DA__TA написа:Благодаря,наистина благодаря на модовете,че са ме цензурнали леко,но и дразнителя никакъв го няма.По темата ще кажа,че ЦСКА ще победи рутинно...2-0 Платини и Платини,още първото полувреме и доиграване с цел визитата в Пловдив да е качествена

Защо да не е ,много отбори в подобни срещи излизат с резервите,но ако се закучи мача се вкарва атомната бомба в случая :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 18:43

B__A__N__DA__TA написа:
CSKA ME написа:

Защо да не е ,много отбори в подобни срещи излизат с резервите,но ако се закучи мача се вкарва атомната бомба в случая :lol:

По добре да пуснат Платини да вкара 1-2 гола и да го изкарат после ,вместо да се треперя.Радуканов си знае работата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 18:48

obi4am_pirin написа:
POPCORN написа:
е добре бе каква е тая емблема?!Все едно да сложа емблемата на Цървена звезда за емблема на ЦСКА!

каква е, стара емблема ей това е!Човека просто е намерил тази и е сложил!Голяма работа!ВСе едно станало чудо голямо!Дали тая или оная какво е толкова ралзичното?Като почнете ми се правите на луди просто..много сте се вживели в тоя форум тука!

Ми да сложи оная с лъвчетата на цска

ми да сложи..аз проблеми нямам и емблеми да не слага даже!дали е тази или онаяи по-малко ще обич1ам ЦСКА ли или какво ще стане?Ако ви сложим настощятата в сряда юе играете като Барселона ли ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 16 май 2011 19:08

Радуканов каза, че ще даде шанс на резервите, така че не очаквайте победа с голяма разлика в наша полза. Нещо от рода на 1:0/1:1 е моята прогноза. Ако сме с титулярите 3/4 гола не им мърдат, то е ясно.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”