Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 12:04

lubomir78 написа:Равносметката е :Нито една спечелена титла или купа , нямаме школа , огромен конфликт с феновете , мутренски изцепки , смяна на треньори през 4 месеца , много съмнителни трансфери , това са ТИТАН.

да ми ядът гъза феновете.писнало ми е от тия фракции мракции само простотии стават на стадионите заради тях!да купят ЦСКА те тогава и да го издържаш.то е най-лесно да плуеш и да искаш!и аз искам ферари ама няма!Те Титан са балъжци и не искат да имат ултра модерен стадион и да печелят от него!Като няма пари какво да направят?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 апр 2011 12:15

POPCORN написа:
mon1nho написа:първо първенството не почва сега. почна отдавна. и за 3тото място са виновни само и единствено титан. аз тях няма какво да ги подкрепям. подкрепям си отбора. 2ро за пича казал че смятал пролетния дял само и сме били на 2ро място!? и т'ва те задоволява? че сме 2ри? ... и относно това че съм искал веднага стадиона да се направи. не не искам. даже на мен ми е все тая да ти кажа какви ще са седалките или кога ще се направи. аз ще ходя и прав ще си гледам мачовете на мен не ми пречи. също не ходя и избирателно на мачове. но има доста такива фенове. както и да е. искам да питат нас феновете простички въпроси като например дали искаме като се прави армията да бъде изцяло футболен стадион или с писта. да ни питат ако има възможност примерно както каза нейков два отбора с държавата да направят чисто нов стадион дали може да сме един от отборите. държавата прави национален стадион със частни инвиститори а цска и примерно славия ги подържат. да ни попитат дали бихме приели такава идея. никъде не съм казал че искам веднага да се направи стадиона. и че искам да е супер модерен и лъскав. мисля че повечето фенова са реалисти и знаят какво да очакват. тва е което исках. нито съм плюл нито нищо. и пак казвам това че сега върви отбора не трябва да ни спира да отправяме градивна критика. защото много време се учиха титаните как се управлява ЦСКА и направиха достатачно гафове а те са собствениците с най-голям кредит на доверие.

абе какво ще си деля с някой стадиона ти луд ли си...ЦСКА трябва да си има собствен стадион!И дали има писта или няма не е кой знае от значение.хем не ти пука какви седалки и някакви такива , хем искаш да те питат за пистата!Няма право да казваме какво искаме и не при полужение,че ние няма да го подържаме!Ако пистата , ще помогне за издръжката на стадиона, нека да има писта!и се научи ка ксе пише ЦСКА преди да изивяваш някакви претенции

аз не искам само мен да питат. искам всички фенове на ЦСКА да питат. и какво ние да не би да сме повече от интер и милан? рома и лацио? които делат стадион. в доста по богати държави и доста по заможни клубове. А ЦСКА много отдавна съм се научил да пиша. това е първата дума която съм научил. и най-тъпото изказване че сме нямали право да казваме какво искаме ?! чакай бе в какви времена живееш ти? и как няма ние да го подържаме? нали този стадион се прави за нас? ние ще плащаме съответната цена? нямали сме право ... ахахха боже божеее

Endorphine
Контакти:

Мнениеот Endorphine » 30 апр 2011 12:16

Има огромно значение това, дали има писта или не !
Това е доказано от практиката и футболните психолози.
Непосредственият контакт на публиката с играчите при чисто футболните стадиони дава огромна психологическа подкрепа на домакинстващия отбор, не само със значително по-въздействащите акустични показатели. Същевременно, обстановката на въздействие спрямо противника и съдията е съвършено различна от отдалечените с писта стадиони.
Това е проверено и доказано във времето.
Не случайно, всики нови клубни стадиони се строят именно по този начин.
Хората са го проверили и доказали.
Освен това, Батков спомена, че изграждането на трибуните в непосредствена близост до терена ще даде възможност под тях да се разположат повече помещения, от които клубът да печели и се самоиздържа.
Тъпото Гърне, дори и за това не се сеща.
Надява се да спечели от някакъв си жалък лекоатлетически клуб "Павел Павлов" - и още по-умрелия частен баскетболен клуб, от които ще взема мизерен наем за ползване на писта и баскетболна зала.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2011 12:26

mon1nho написа:
POPCORN написа:
mon1nho написа:първо първенството не почва сега. почна отдавна. и за 3тото място са виновни само и единствено титан. аз тях няма какво да ги подкрепям. подкрепям си отбора. 2ро за пича казал че смятал пролетния дял само и сме били на 2ро място!? и т'ва те задоволява? че сме 2ри? ... и относно това че съм искал веднага стадиона да се направи. не не искам. даже на мен ми е все тая да ти кажа какви ще са седалките или кога ще се направи. аз ще ходя и прав ще си гледам мачовете на мен не ми пречи. също не ходя и избирателно на мачове. но има доста такива фенове. както и да е. искам да питат нас феновете простички въпроси като например дали искаме като се прави армията да бъде изцяло футболен стадион или с писта. да ни питат ако има възможност примерно както каза нейков два отбора с държавата да направят чисто нов стадион дали може да сме един от отборите. държавата прави национален стадион със частни инвиститори а цска и примерно славия ги подържат. да ни попитат дали бихме приели такава идея. никъде не съм казал че искам веднага да се направи стадиона. и че искам да е супер модерен и лъскав. мисля че повечето фенова са реалисти и знаят какво да очакват. тва е което исках. нито съм плюл нито нищо. и пак казвам това че сега върви отбора не трябва да ни спира да отправяме градивна критика. защото много време се учиха титаните как се управлява ЦСКА и направиха достатачно гафове а те са собствениците с най-голям кредит на доверие.

абе какво ще си деля с някой стадиона ти луд ли си...ЦСКА трябва да си има собствен стадион!И дали има писта или няма не е кой знае от значение.хем не ти пука какви седалки и някакви такива , хем искаш да те питат за пистата!Няма право да казваме какво искаме и не при полужение,че ние няма да го подържаме!Ако пистата , ще помогне за издръжката на стадиона, нека да има писта!и се научи ка ксе пише ЦСКА преди да изивяваш някакви претенции

аз не искам само мен да питат. искам всички фенове на ЦСКА да питат. и какво ние да не би да сме повече от интер и милан? рома и лацио? които делат стадион. в доста по богати държави и доста по заможни клубове. А ЦСКА много отдавна съм се научил да пиша. това е първата дума която съм научил. и най-тъпото изказване че сме нямали право да казваме какво искаме ?! чакай бе в какви времена живееш ти? и как няма ние да го подържаме? нали този стадион се прави за нас? ние ще плащаме съответната цена? нямали сме право ... ахахха боже божеее

Да разбирам ли, че ако има писта ти няма да ходиш на мачове? А къде по света собствениците на отбори питат феновете какъв стадион искат? Ако имаш претенции вадиш пари, купуваш клуба и правиш стадион какъвто си искаш! Но всъщност и така няма да стане защото като станеш собственик ще се наложи да питаш феновете ТЕ какво искат! Твоето виждане за нещата тогава няма да има никакво значение, нищо, че ти ще даваш парите за новия стадион. Така би ли ти харесало?
Щом помниш третата година без титла и отрицателния баланс в ЕКТ, помниш ли и малката подробност, че ако не беше Титан сега ЦСКА в най-добрия случай щеше да се бори за влизане в А група и то ако въобще отборът съществуваше? Много ти е лесно да седиш у вас и да искаш някой друг да извади от джоба си десетки милиони, но да пита ТЕБ как да ги харчи?! Леко си нагъл май... :x
Последна промяна от vaskonti на 30 апр 2011 12:49, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 12:32

Endorphine написа:Има огромно значение това, дали има писта или не !
Това е доказано от практиката и футболните психолози.
Непосредственият контакт на публиката с играчите при чисто футболните стадиони дава огромна психологическа подкрепа на домакинстващия отбор, не само със значително по-въздействащите акустични показатели. Същевременно, обстановката на въздействие спрямо противника и съдията е съвършено различна от отдалечените с писта стадиони.
Това е проверено и доказано във времето.
Не случайно, всики нови клубни стадиони се строят именно по този начин.
Хората са го проверили и доказали.
Освен това, Батков спомена, че изграждането на трибуните в непосредствена близост до терена ще даде възможност под тях да се разположат повече помещения, от които клубът да печели и се самоиздържа.
Тъпото Гърне, дори и за това не се сеща.
Надява се да спечели от някакъв си жалък лекоатлетически клуб "Павел Павлов" - и още по-умрелия частен баскетболен клуб, от които ще взема мизерен наем за ползване на писта и баскетболна зала.

Еййййй.... голяма реклама му удари на тоя лекоатлетически клуб :mrgreen: А на бас, че не можеш още веднъж да му напишеш името в тази тема :twisted:

Рибата е още в морето, а вие вече слагате олио в тигана.Я си представи, че след като получат концесията от ТИТАН нямат право да изменят предназначението на стадиона и той трябва да има лекоатлетическа писта-какво правим тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 апр 2011 13:38

То никой още не знае какво ще прави но всеки говори . Къде са им проектите за реновация или изцяло ново изграждане ? Къде е документацията и разрешението за строеж ? Нали ЦСКА ще кажат искаме да събориме стадиона и да построиме нов примерно а от общината ще им кажат не може !!! В момента всички приказки по тези стадиони остават във въздуха без никаква тежест , нито има пари , нито проекти нито разрешение за строеж и.т.н.т. Днес прочетох наистина за пръв път едно много добро предложение , дават на инвеститор стадион В.Левски да го бута и да ползва мястото в центъра на София с/у ангажимент да се построи нов нац. стадион отговарящ на всички изискваня за домакинство на ЕП , някъде в покрайнините на града .

Endorphine
Контакти:

Мнениеот Endorphine » 30 апр 2011 13:46

Първо и много важно е да се каже, че строежите ще се финансират от ДЪРЖАВАТА, а не от "Титан" !
Сиреч, от моите и вашите пари. "Титан" дори напротив - ще отдава под наем нещо, което не е негово, а наше.
При това положение , дали трябва да питат феновете смятам, че става ясно.
Но не там е проблема.
Стадион се строи веднъж за столетие и това, което се сгреши , после оправяне - няма.
Аз, като дългогодишен фен на ЦСКА няма да допусна, любимият ми отбор да бъде лишен от мощна и непосредствена подкрепа, която често сама побеждава противника, само защото някакви си мутри измекяри са толкова жалки, че се надяват да приберат някой и друг лев наем от лекоатлетически анаболни допингари.
Пернишките мутри мислят ден за ден. Да покрият собствените си дребни и ежедневни нужди, а не мислят, че държавата им дава пари да построят нещо, което ще остане за векове.
Ако строяха със собствени средства - нека правят каквото си искат.
Но с държавни пари - няма да стане.
Хитрецът мошеник Тодор Батков е достатъчно умен за да прецени, че благодарение на мощния рев на балканските говежди фанатици , отборът ще спечели много повече точки в турнирите, което ще му донесе приходи и слава в хиляди пъти , отколкото мизерния наем , събран от частен лекоатлетически клуб "Павел Павлов" ( по-известен като "фабриката на Павката за анаболни стероиди")

Endorphine
Контакти:

Мнениеот Endorphine » 30 апр 2011 14:06

Не обсъждаме тук детайлни моменти.
Ако ставаше реч, футболните босове да направят нещо със свои средства - ясно, че нищо нямаше да се случи.
Но щом има далавера с държавни пари и строеж на аванта, тогава е съвсем друго и ще спечели онзи, който е по-хитър, по-напорист , по-предвидлив и по- умен.
За съжаление, вчера на пресконференцията видях един Батков далеч по-подготвен с ясни идеи и правилна постановка.
А, когато става въпрос да се завлачи нещо от държавата - Ганьо няма равен.
Гърнето напротив, вчера беше направо жалък и ме накара да се срамувам, че той е президент на клуба ни.
Говори както винаги неразбрано и глуповато с постоянните си повторения на "нали" и " 'начи".

В интерес на истината, дочух, че Бойко Борисов е помолил да се запази на поне един стадион лекоатлетическа писта, за да не го обвиняват, че е закрил леката атлетика.
Тодор Батков обаче, категорично отказал и заявил , че държи на чисто футболен стадион, докато Гърнето като по-глупав и по-прост се съгласил за да угоди на бат' Бойкя.
Тази ужасна грешка ще тежи на поколения цесекари

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 апр 2011 14:14

Що спорите за неща,които са,все още,само приказки?
Нямаме търпение да си го мерим ли?
Колегата POPCORN го е казал точно и ясно в първия си пост,в тази тема!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 14:15

Не знам как реши, че държавата ще построи 5 нови стадиона в София?Може да ви отпуснат гювеч, като ви дадат терените, но и да ви дадат и парите, за да си ги построите.... е няма да има такава наглост, но нали Мухобойко е повече кмет на София отколкото министър -председател на България :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”