КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА - Литекс за купата!

Мнениеот Deluxx » 08 апр 2011 11:31

nikita33 написа:
dikanio написа:Перфектен жребии, и за Литекс, и за ЦСКА. И вълкът ще е сит, и агнето цяло. Купата обаче ще е за Пирин :)

Каква купа? Вие си изпадате,Славия ще ви бие,като тъпан на сватба!!!

Да бе така Славия ги би преди 1-2 седмици , Пирин иксма да са на финал с ЦСКА :)

Иначе ние бихме Литекс миналата година на Армията с 1-0 1/8 финал беше мисля

Сега е 2-0 :) Напред ЦСКА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 апр 2011 11:31

VraTar4o написа:последно на Армията паднахме от Перник

прав си!Няма значение де!Ние миналата година където не можехме да си подаваме топката им направихме 1 на ,а бяхме толкова трагични!Надявам се сега поне да се представим по-добре!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

МОХИКАН
Контакти:

Мнениеот МОХИКАН » 08 апр 2011 11:32

аз пък мисля,че и двата мача ще бием.особенно на армията надали ще имаме проблеми!Не си спомням кой ни е бил за последно на нея!Май бяха Левски!Литекс никога не са били добри на Армията![/quote]

Литекс не, но съдята да 8-)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 08 апр 2011 11:32

POPCORN написа:
VraTar4o написа:последно на Армията паднахме от Перник

прав си!Няма значение де!Ние миналата година където не можехме да си подаваме топката им направихме 1 на ,а бяхме толкова трагични!Надявам се сега поне да се представим по-добре!

Да тогава Любо ни водеше :) А сега ще падне на Армията мача май ще е на 21 април

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 08 апр 2011 11:32

На 1/2 финал, или на финал трябваше да играем с Литекс, мисля че така стана по-добре, щото бием ли ги на 1/2, 100% купата е наша.За мача в Ловеч не съм много сигурен как ще завърши, но от него ще си проличи имаме ли шанс за купата.
Мисля, че на армията ще ги гъзим яко

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 08 апр 2011 11:33

POPCORN написа:
nikita33 написа:
dikanio написа:Перфектен жребии, и за Литекс, и за ЦСКА. И вълкът ще е сит, и агнето цяло. Купата обаче ще е за Пирин :)

Каква купа? Вие си изпадате,Славия ще ви бие,като тъпан на сватба!!!

напротив брат.точно това очкавам да стане Пирин да бият!Славия си мижкари и не заслужаваха вчера да бият.С тоя измислен голв в последната минута!Дано Пирин да продължи!

Дано,ама,на дали,мисля си че промоциите се свършха вече.А,за вчерашният мач Славия незаслужено победиха,това си е факт!!!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 апр 2011 11:37

CSKA ще победи без проблеми за купата
Литекс на Армията винаги губи просто се панират и не играят нищо,а и имат важни мачове в първенството
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 08 апр 2011 11:39

Литекс няма победа на Армията от доста време минимум 10 години.Иначе те ще играят с Черноморец като гости и после идват в София :) Това е много добро,защото ние пък играем в събота с славия

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Цска Литекс 20.04.11 ст Българска Армия

Мнениеот VraTar4o » 08 апр 2011 11:40

поне 10 000 - 12 000 трябва да съберем да подкрепим момчетата ! Най-после някаква светлина в тунела трябва да стигнем до истинската СВЕТЛИНА ! Отиваме,Викаме,Дерем се и Подкрепяме отбора с този треньор и тези играчи според мен имаме бъдеще !САМО ЦСКА !

Прогноза 3:0

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 08 апр 2011 11:47

POPCORN написа:
mon1nho написа:мача в ловеч е Х а на армията се надявам Х,1 след дузпи. а относно т'ва че ние лягаме после те ... няма как дастане. кой на нас ще ни гарантира купата ако легнеме на ловеч за първенство а те на полуфинала? все пак на финала ще играеме най-вероятно с/у малкия левски.. и те ли ще лягат..

аз пък мисля,че и двата мача ще бием.особенно на армията надали ще имаме проблеми!Не си спомням кой ни е бил за последно на нея!Май бяха Левски!Литекс никога не са били добри на Армията!

Миньор. Левски нямат победа на армията от 2004 г.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Върни се в “ЦСКА”