ЦСКА ВЗЕ БАЗИТЕ ЗА 20 ГОДИНИ !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Стадион "Българска армия" получи лиценз!

Мнениеот magichko » 12 апр 2011 10:40

Avanti_Ragazzi написа:Минала година минавах през Белград и си направих кефа един ден да разгледам града.Веднага отидох до двата стадиона там те са един до друг!!!Но мисълта ми е,че Маракана и ЮНА са поне 1000 по-добри стадиони от Герена и Армията.Но сърбите искат да строят 2 нови стадиони 65 000 за Звезда и 45 000 за Партизан.Защото видиш ли било ги е срам от техните стадиони на какво приличат,а кво да кажем ние!!!Герена има площта сигурно на новият Уембли :) :) :) Егати и комунистическите бетонни чудовища дето им вика стадиони.Най-злее сме в Европа в това отношение,дори Македония и Албания строят нови стадиони да не говорим за Румъния или Чехия камо ли за Полша,Украйна и Русия!!!

нали някой трябва да вложи пари зада има нови стадиони.. а всички желаещи които ги имаше държавата ги отблъсна !
[center]Изображение[/center]

toniha2
Контакти:

Мнениеот toniha2 » 12 апр 2011 10:41

Avanti_Ragazzi написа:И кво е хубавото на новината!!!Не ме трийте ама Армията е заприличала на КОЧИНА а Герена на ОБОР!!!!Това е самата истина.Не е нормално тези стадиони(ако може да се каже това нещо за тях изобщо) да имат лиценз!!!Когато ходих в Ловеч есента за мача дето паднахме с 2-1 специално погледнах под сектора и видях сума ти олекотени конструкции да държат сектора(който си е от стомана и ламарина няма грам бетон по него)!!!След като ремонта в Ловеч струва само 3 милиона лева.На Армията или Герена подобен ремонт няма да излезе повече от 10 или най-много 12 милиона лева!!!Герена спокойно може по-добен начин да се направи едно стадионче от порядъка на 25 000 с олекотени конструкции вътре в сгащеният стадион а Армията за около 20 000(или 18 000 ако няма място) но също може да се направи!!!Другото са глупости,ако български гранд няма 5 или 6 милиона евро да си стегне стадиона ебати и гранда е!!!!!

Не знам приятелю, може и да си прав, но по телевизията стадиона в Ловеч покрит с тея ламарани ми прилича малко на сайвант
Р.С Сайвант е място където се складират сечива, дърва, и дребни отпадъци.Почти като барака - лека дъсчена постройка.Сори , ма така изглежда.Предсавям си ако завали дъжд, какви звучи ще издава :mrgreen:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 12 апр 2011 10:43

toniha2 написа:
Avanti_Ragazzi написа:И кво е хубавото на новината!!!Не ме трийте ама Армията е заприличала на КОЧИНА а Герена на ОБОР!!!!Това е самата истина.Не е нормално тези стадиони(ако може да се каже това нещо за тях изобщо) да имат лиценз!!!Когато ходих в Ловеч есента за мача дето паднахме с 2-1 специално погледнах под сектора и видях сума ти олекотени конструкции да държат сектора(който си е от стомана и ламарина няма грам бетон по него)!!!След като ремонта в Ловеч струва само 3 милиона лева.На Армията или Герена подобен ремонт няма да излезе повече от 10 или най-много 12 милиона лева!!!Герена спокойно може по-добен начин да се направи едно стадионче от порядъка на 25 000 с олекотени конструкции вътре в сгащеният стадион а Армията за около 20 000(или 18 000 ако няма място) но също може да се направи!!!Другото са глупости,ако български гранд няма 5 или 6 милиона евро да си стегне стадиона ебати и гранда е!!!!!

Не знам приятелю, може и да си прав, но по телевизията стадиона в Ловеч покрит с тея ламарани ми прилича малко на сайвант
Р.С Сайвант е място където се складират сечива, дърва, и дребни отпадъци.Почти като барака - лека дъсчена постройка.Сори , ма така изглежда.Предсавям си ако завали дъжд, какви звучи ще издава :mrgreen:

какво като издава звуци , нали ще останеш сух което е главната цел ? и за толко кратко време това може да се направи.. и все пак не е малко и един от малкото прилични стадиони в България

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 12 апр 2011 10:43

Не знам дали това е повод за радост или няма да бъде причина някой ден, хора да загубят живота си или да бъдат осакатени заради подобни неуредици по българските стадиони.
След евентуална трагедия, ще се търсят пак виновните. Защо просто вместо да си зацапваме очите със розов прах, не вземе да ритаме по местата, където боли много, току-виж намерим решение на проблемите? Наистина ли мислите, че на някой му пука за ЦСКА, ЛЕВСКИ, и т.н. Все едно на вас да ви пука за майка ви и да я оставите да живее в някаква кочина без да и помагате или да се опитате да направите живота и по-добър. През 2002 мисля, че беше последния български мач, от който съм се интересувал. Колко футболисти се смениха от тогава в "грандовете" ни, а колко треньори ? Връщането на хората по стадионите може би не е чак такъв проблем, но не смятате ли, че трябва да имаме и елементарни удобства ? В кой век живем бе мама му стара ? Да няма тоалетни, да няма козирка, да няма и трева по стадионите, в кой век живеем?

Представете си, че имате срутена къща, ако и замажете стените, ще имате срутена къща с измазани стени, нищо повече.

И моля ви един път проявете разум и не казвайте, ама на другите им дават лиценз, утре нечие дете може да се прости с живота си, утре някой ваш приятел може да е в болница ?
Прехвърлянето на отговорност не е решение на нито един проблем.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 апр 2011 10:48

toniha2 написа:

.
....... стадиона в ловеч е ремонтиран с крадени материали от строежа на завода за автомобили. :mrgreen: Ако червените барони разберат как гришко ги е окрал ще му разгонят фамилията :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 апр 2011 10:51

Нямам нищо против да се спазват правилата, но ако стане това в България ще има стадион и половина. Ловеч и 1/2 от Бургас. Което от своя страна води до спиране на първенството. Което пък води до край на футбола ни. По добре е тия тиквеници които ни управляват да помислят как да стимулират влагането на пари в спорта. Да не им вземат данъци но да са длъжни собствениците до 2 години да покрият изискванията на УЕФА. А не все да казват. Когато излезем от кризата ще помислим и за футбола. Докато излезем от кризата може да няма вече къде да играят отборите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 12 апр 2011 10:57

докато държавата не се намеси нищо няма да се поправи ! аз не виждам и този светъл лъч близко време , държава и грам не и пука за спорта не само за футбол.. вижте в какви условия се тренира всякакъв вид спорт за толко години направиха една спорт зала (почти е готива де) и това е ! и въпреки всичко , всички гадни терени , всички мръсни зали и т.н. излизат от време на време таланти с които да се гоордем. До скоро се смеех на македония и другите малки държава , а като гледам те ни задминават и ще продължат защото там някой му пука за спорта.. докато тук в наща държава нещо е сбъркано ! Ако държавата не се намеси в най-скоро време ще мерим сили с фариорските о-ви за последно място в някоя група за световното

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 12 апр 2011 10:58

аз така като се замисля :lol: защо да се строят стадиони като след мач Левски-ЦСКА или обратното половината стадион онтава без седалки,тоалетни и тн :? ако имаме стадион като на Партизан ( примерно) и вие го чупите след всеки мач или вие имати и ние го трошим за какво ни е :? нали и той след 3 дербита ще придобие вида на сегашните :( ние нямаме култура стадиони искаме

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 апр 2011 11:01

Не знам но преди време слушах някакъв треньор по лека атлетика и той разправяше че вместо препятствия поставял клони на пистата , която от своя страна била згурия ли асфалт ли не знам !!!!!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 12 апр 2011 11:05

Нали от двадесет години живеем в демокрация с пазарна икономика,постоянно ни обясняваха че трябва да се направи приватизация,защото държавата е лош стопанин,че само частната собственост е двигател на прогреса,пък сега всички искате лошия стопанин-държавата да се намеси и да спаси футбола.Аз обичам футбола,но искам парите от данъците които плащам да отиват за здравеопазване,образование и други много по-важни неща.
Последна промяна от damageplan на 12 апр 2011 11:06, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “ЦСКА”