shumnaliq написа:Трябва да ги смачкаме !! Поне с 2 гола ги бием и потегляме за Ловеч.
според мен ще берете големи нерви срещу Черно Море
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
shumnaliq написа:Трябва да ги смачкаме !! Поне с 2 гола ги бием и потегляме за Ловеч.
Deluxx написа:Излизаме и бием "шампионите" от Черно Море ...storm написа:Че този Четин ,кога вкара 2 гола бре .. за "Цска" е ..
Тези 2 гола е вкарал с екипа на Калиакра,както и Костов той е вкарал 1.Пиши по темата
ShooterMan написа:Ако си чел мненията на "превъртелия" преди мача бях убеден,че сър Стефан Генов ще ви смачка с тактика и,че новия Бербатов-Жоро Божилов ще скрие топката на измислените/менаджерските ви национали като рендетата Янев,Галчев,Костя и Бандаловски.ТОЧНО ТАКА И СТАНА.Нагласата е ясна-Черно Море продължава,ЦСКА отпада,това е положението![]()
ShooterMan написа:Ако си чел мненията на "превъртелия" преди мача бях убеден,че сър Стефан Генов ще ви смачка с тактика и,че новия Бербатов-Жоро Божилов ще скрие топката на измислените/менаджерските ви национали като рендетата Янев,Галчев,Костя и Бандаловски.ТОЧНО ТАКА И СТАНА.Нагласата е ясна-Черно Море продължава,ЦСКА отпада,това е положението![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта