Dani написа:Един въпрос - защо Локо Пд е пред нас, след като ги бихме в прекия двубой?
Защото преди да се е изиграл и втория мач важи головата разлика.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dani написа:Един въпрос - защо Локо Пд е пред нас, след като ги бихме в прекия двубой?
vaskonti написа:Dani написа:Един въпрос - защо Локо Пд е пред нас, след като ги бихме в прекия двубой?
Защото преди да се е изиграл и втория мач важи головата разлика.
Rivaldo10 написа:Аз очаквам цска да ги сполети съдбата на Левски. Ние им се канехме , канехме и накрая какво стана... Сега червените са окрилени , очакват да започнат да бият наред и като нищо да загубят точки още срещу Черноморец. Аз очаквам Черноморец - цска 1Х , Локо (Сф)- Левски 1Х , а Локо (Пд) дори не бих се наел да ги прогнозирам.
Red attack написа:Rivaldo10 написа:Аз очаквам цска да ги сполети съдбата на Левски. Ние им се канехме , канехме и накрая какво стана... Сега червените са окрилени , очакват да започнат да бият наред и като нищо да загубят точки още срещу Черноморец. Аз очаквам Черноморец - цска 1Х , Локо (Сф)- Левски 1Х , а Локо (Пд) дори не бих се наел да ги прогнозирам.
С малката разлика,че ние не се изхвърляме и не се каним,че ще бием с 5 или 8 на 0,както всички играчи,треньори и ръководители в синьо се каниха за вечното дерби.Къде видя някой да се кани,че ще бием.Напротив има умерени изказвания с оптимистични нотки,но без закани за краен резултат.Не ни приравнявай до ниското ниво на сините олигофренски изхвърляния![]()
Deluxx написа:А какво ще кажетеЦСКА е на 3-то място напред армейци!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта