Оптимизма в червено 17 кръг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Оптимизма в червено 17 кръг

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2011 13:40

Dani написа:Един въпрос - защо Локо Пд е пред нас, след като ги бихме в прекия двубой?

Защото преди да се е изиграл и втория мач важи головата разлика.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 02 мар 2011 15:27

Очаквам да победим с добра игра,ако играем така както играхме срещу Левски мисля,че няма да имаме никакви проблеми.Надявам се Гъргоров да играе и да се включи добре.Дано се получи хубав мач.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2011 17:09

vaskonti написа:
Dani написа:Един въпрос - защо Локо Пд е пред нас, след като ги бихме в прекия двубой?

Защото преди да се е изиграл и втория мач важи головата разлика.

Не, вече не е така. Преките двубои важат дори при само един изигран мач - от миналия сезон е така. (Сега в класирането Берое с по-слаба голова разлика е преди Славия заради победата с 1-2 в двубоя между тях в София. ;)) Просто погледни, че има не 2, а 3 отбора с равни точки - ние, Локо и Черноморец. Ние бихме Локо с 1-0, те биха акулите с 2-0, а Черноморец биха нас с 2-1. При тази въртележка всеки има по 3 точки, но головата разлика на Локо в преките мачове с другите два отбора е 2-1, нашата е 2-2, а на акулите - 2-3. При това положение класирането в гонг.бг в момента е напълно вярно. По тази логика и Черноморец са след нас, въпреки че ни биха. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 03 мар 2011 19:34

Мачовете са така!
локо сф-левски 2:1
черноморец бг-цска 1:2
черно море-локо пд 1:1
славия-миньор пк 3:1 ;)

Red attack
Контакти:

Мнениеот Red attack » 05 мар 2011 12:50

Rivaldo10 написа:Аз очаквам цска да ги сполети съдбата на Левски. Ние им се канехме , канехме и накрая какво стана... Сега червените са окрилени , очакват да започнат да бият наред и като нищо да загубят точки още срещу Черноморец. Аз очаквам Черноморец - цска 1Х , Локо (Сф)- Левски 1Х , а Локо (Пд) дори не бих се наел да ги прогнозирам.

С малката разлика,че ние не се изхвърляме и не се каним,че ще бием с 5 или 8 на 0,както всички играчи,треньори и ръководители в синьо се каниха за вечното дерби.Къде видя някой да се кани,че ще бием.Напротив има умерени изказвания с оптимистични нотки,но без закани за краен резултат.Не ни приравнявай до ниското ниво на сините олигофренски изхвърляния ;)

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 06 мар 2011 20:19

Red attack написа:
Rivaldo10 написа:Аз очаквам цска да ги сполети съдбата на Левски. Ние им се канехме , канехме и накрая какво стана... Сега червените са окрилени , очакват да започнат да бият наред и като нищо да загубят точки още срещу Черноморец. Аз очаквам Черноморец - цска 1Х , Локо (Сф)- Левски 1Х , а Локо (Пд) дори не бих се наел да ги прогнозирам.

С малката разлика,че ние не се изхвърляме и не се каним,че ще бием с 5 или 8 на 0,както всички играчи,треньори и ръководители в синьо се каниха за вечното дерби.Къде видя някой да се кани,че ще бием.Напротив има умерени изказвания с оптимистични нотки,но без закани за краен резултат.Не ни приравнявай до ниското ниво на сините олигофренски изхвърляния ;)

4:0 и те така... Виж ти каква съдба ни сполетя :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 06 мар 2011 20:54

А какво ще кажете :) ЦСКА е на 3-то място напред армейци!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 мар 2011 12:49

Deluxx написа:А какво ще кажете :) ЦСКА е на 3-то място напред армейци!!

Ще кажа, че сега просто трябва да го задържим, макар че ще е добре да бъдем и втори (за титла не мисля, че има реални шансове, освен ако не се случи някакъв тотален катаклизъм в Литекс, какъвто не очаквам). Най-хубаво сега ще е да вземем Купата, което вече не ми изглежда толкова невъзможно. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”