Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2011 21:22

Erland написа:
PFC Litex написа:Всеки футболист е преходен за всеки отбор в който играе.
Не трябва да ни дреме какво е говорил, а да ни дреме докато е в отбора какво дава от себе си. Дава максимума, бележи голове, не се пести - това е важното, защото тези неща носят победите на този отбор, а футболиста днес е тук, а утре не, но отбора остава, както и неговите резултати.

Изцяло съм съгласен! Бог знае само колко футболисти са играли в Левски и ЦСКА, като преди това са били фенове да другия отбор като деца. Футбола не е само фенщина, за играчите това им е работата с която си изкарват прехраната.

Ивелин Попов докато е бил в Левски дали е обичал Литекс и в мачовете като юноша срещу нас дали ни е гледал с добро около :roll:

Христо Янев през кариерата си когато е играл за ЦСКА едва ли и той ни е хвалел

Христо Йовов беше в Левски, след това при нас, след това отново в Левски

Хора това е само един спорт и нищо повече, и като такъв е хубаво да искаме в отборите да играят най-добрите футболисти, а какъв е произходът им и какво били казали не трябва да ни влияе по никакъв начин ;)
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 21:25

PFC Litex написа:
Ивелин Попов докато е бил в Левски дали е обичал Литекс и в мачовете като юноша срещу нас дали ни е гледал с добро около :roll:

Христо Янев през кариерата си когато е играл за ЦСКА едва ли и той ни е хвалел

Христо Йовов беше в Левски, след това при нас, след това отново в Левски

Хора това е само един спорт и нищо повече, и като такъв е хубаво да искаме в отборите да играят най-добрите футболисти, а какъв е произходът им и какво били казали не трябва да ни влияе по никакъв начин ;)

Някой от изброените преди да дойде в Литекс да е излизал с фланелка аз мразя Литекс? Май не нали? Има разлика и аз я казах, но явно не ми четете мненията. Не става въпрос дали е играл в Левски или не. Не става въпрос и дали е юноша на Левски. Става въпрос, че излиза с фланелка аз мразя ЦСКА. Такова нещо не се прощава и не се приема, но всеки си има мнение.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 фев 2011 21:34

първо, ЦСКА, не мисля, че са в положението да правят такива коментари: не искаме левскар или еди какво си :lol: :lol: , защото в последно време много хора почнаха да не искат ЦСКА ;)

второ: "неприязъма си" :lol: :lol: :lol: интересно ми е какво учат журналистите, след като даже не знаят български?!?!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 21:38

Alex написа:първо, ЦСКА, не мисля, че са в положението да правят такива коментари: не искаме левскар или еди какво си :lol: :lol: , защото в последно време много хора почнаха да не искат ЦСКА ;)

второ: "неприязъма си" :lol: :lol: :lol: интересно ми е какво учат журналистите, след като даже не знаят български?!?!!

Не искат ЦСКА, а когато ЦСКА и Левски искат даден играч той в 2/3 от случаите идва в ЦСКА. Защо ли?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 фев 2011 21:39

stannn написа:Добре уважавам мнението ви, но аз няма да го приема ако дойде. Винаги ще си остане лекето с фланелка "Аз мразя ЦСКА"

щото ти никога не си казвал мразя турци, цигани, педали или каквото било и после като си бил в компанията на някой подобен, не си ли искал да не се знае какво си говорел? просто момчето е футболист и такива неща се отразяват от медии и т.н.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 21:41

Alex написа:
stannn написа:Добре уважавам мнението ви, но аз няма да го приема ако дойде. Винаги ще си остане лекето с фланелка "Аз мразя ЦСКА"

щото ти никога не си казвал мразя турци, цигани, педали или каквото било и после като си бил в компанията на някой подобен, не си ли искал да не се знае какво си говорел? просто момчето е футболист и такива неща се отразяват от медии и т.н.

Никога не ме е било срам от мнението ми. И никога не бих изневерил на принципите си. Ако за теб е нормално подобно нещо за мен не е.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 фев 2011 21:42

stannn написа:
Alex написа:първо, ЦСКА, не мисля, че са в положението да правят такива коментари: не искаме левскар или еди какво си :lol: :lol: , защото в последно време много хора почнаха да не искат ЦСКА ;)

Не искат ЦСКА, а когато ЦСКА и Левски искат даден играч той в 2/3 от случаите идва в ЦСКА. Защо ли?
говоря точно за ситуацията в момента, до която ви докараха титаните. В момента със сигурност кариера в ЦСКА би била по-малко полезна на някого от такава в Левски...

Никога не ме е било срам от мнението ми. И никога не бих изневерил на принципите си. Ако за теб е нормално подобно нещо за мен не е.
че не е нормлано ясно. Ама като съм бил по-малък съм имал едно мислене, после човек учи нови неща и това променя мнението му.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 21:48

Alex написа:говоря точно за ситуацията в момента, до която ви докараха титаните. В момента със сигурност кариера в ЦСКА би била по-малко полезна на някого от такава в Левски...

че не е нормлано ясно. Ама като съм бил по-малък съм имал едно мислене, после човек учи нови неща и това променя мнението му.

Да ти дам ли примери за футболисти взети под носа на Левски в последните 2 години? Иван Стоянов, Светослав Костов, Коста Янев.

А за това, че си променяш мнението това е нормално, но трябва да си носиш последствията на предишни твои действия. В случая такива като мен това момченце няма да го приямат ако ще и на мач да прави по 5 гола.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 фев 2011 21:58

stannn написа:
Alex написа:говоря точно за ситуацията в момента, до която ви докараха титаните. В момента със сигурност кариера в ЦСКА би била по-малко полезна на някого от такава в Левски...

Да ти дам ли примери за футболисти взети под носа на Левски в последните 2 години? Иван Стоянов, Светослав Костов, Коста Янев.

А за това, че си променяш мнението това е нормално, но трябва да си носиш последствията на предишни твои действия. В случая такива като мен това момченце няма да го приямат ако ще и на мач да прави по 5 гола.

Еми точно, Сливен ще продадат ли пак някого на ЦСКА??? Последните 2 години титаните са на принципа след нас и потоп. Иначе си викайте срещу, когото и да било, ваша си работа :)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 22:01

В момента има едно момче от Сливен на проби. Сам си отговори на въпроса. И Лечков доброволно го е пуснал, а знаем, че ако не иска да даде даден играч прави мизерии (Пример: Илия Илиев и Славия)

Върни се в “ЦСКА”