КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КОЕ РАДИО НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕФИР
ей, мъчи ви тоя Берба!!!! когато вие направите нещо за 0,30euro в спорта може да давате мнение, до тогава ТРАЙТЕ!!!! мушмороци!!!! 

-
- Контакти:
Глупаци,Дарик Радио е най-доброто радио.
АМАН ВЕЧЕ
АМАН ВЕЧЕ

- stanbi6ona
- Контакти:
Бербатов няма място между тия 10 спортиста.
Място в класацията според мен има Ивет Лалова.След адски тежката контузия се завъна,при това много достойно-полуфинал на ОИ в Пекин.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- piggy bank
анкетата трябваше да е със запитване "КОЙ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ 10 ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ".щом са там значи всеки малко или много го е заслужил с нещо.че няма мен да ме направят спортист на годината 

Понеже отворихте сериозна дискусия за анкетата, реших и аз да се включа. Ако не бъркам - отговорите и най-вече процентите, не идват от страна на екипа на Гонг, а защото гласувате всички вие. Щом смятате, че не добра, ще я сменим, но в крайна сметка доста хора да са дали своя отговор (друг е въпросът, че не се чете самият въпрос).
В самата дискусия, а и по принцип в този форум, критиките са най-много или иначе казано - предложения няма! А понеже обвинявате всички, че анкетата е срещу Димитър Бербатов - това е крайно несериозно, поради простата причина, че всеки един читател може да даде друг отговор - например някой от останалите 9 попаднали в десетката! В крайна сметка чрез анкетата се проверява вашето мнение по дадения въпрос, който се поражда всяка година, откакто съществува тази класация!
В самата дискусия, а и по принцип в този форум, критиките са най-много или иначе казано - предложения няма! А понеже обвинявате всички, че анкетата е срещу Димитър Бербатов - това е крайно несериозно, поради простата причина, че всеки един читател може да даде друг отговор - например някой от останалите 9 попаднали в десетката! В крайна сметка чрез анкетата се проверява вашето мнение по дадения въпрос, който се поражда всяка година, откакто съществува тази класация!
Модераторите не са ви враг!