Сумите, които дължи ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Сумите, които дължи ЦСКА
Пак опираме до манталитет: Не мога да разбера логиката : Абе ние сме се осрали,дължим,съдят ни запорират ни ,ама дайте да пробваме да насерем и Левски. Дайте един клуб,институция,или който и да е който да е изпищял от Левски???? Ама вие си знаете едно: Абе те Пирин и без това са умрели! Няма такава наглост! А за простотията да се твърди че не били доказано че Цска има вина не си заслужава да се говори! За базите ли? Окей! Откъде накъде аз като данъкоплатец ще плащам данъци на Армията,както е по принцип,за да подаряват те база на Титаните,Цска или който и да е? Кой отбор от бившите АФД-та е получил нещо даром? Няма такъв цинизимъм! Когато базата е общинска се договаря с общините! Когато е държавна с държавата,когато е на Армията с армията! Това е! Който разбрал,разбрал!
нов голям удар по титан
https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=b8380212150f41a9a7367e96689be9e7
това е официалния документ от търговския регистър
този път Обединена българска банка си прихваща дължимите суми от парите ,който титан трябва да получи по договорът им за чистенето на софия.което означава,че титаните ще помиришат кеш пара някъде чак догодина по същото време
този път Обединена българска банка си прихваща дължимите суми от парите ,който титан трябва да получи по договорът им за чистенето на софия.което означава,че титаните ще помиришат кеш пара някъде чак догодина по същото време
Последна промяна от smith12 на 23 дек 2010 11:16, променено общо 1 път.

blue,lagoon написа:Пак опираме до манталитет: Не мога да разбера логиката : Абе ние сме се осрали,дължим,съдят ни запорират ни ,ама дайте да пробваме да насерем и Левски. Дайте един клуб,институция,или който и да е който да е изпищял от Левски???? Ама вие си знаете едно: Абе те Пирин и без това са умрели! Няма такава наглост! А за простотията да се твърди че не били доказано че Цска има вина не си заслужава да се говори! За базите ли? Окей! Откъде накъде аз като данъкоплатец ще плащам данъци на Армията,както е по принцип,за да подаряват те база на Титаните,Цска или който и да е? Кой отбор от бившите АФД-та е получил нещо даром? Няма такъв цинизимъм! Когато базата е общинска се договаря с общините! Когато е държавна с държавата,когато е на Армията с армията! Това е! Който разбрал,разбрал!

А откъде на къде държавата ще подарява база на частен юридически субект ?
И то не една , колко плаща Левски за базата на Раковски ?
Ами аз имам фирма защо не ми подарят стадион Септември примерно ?
Re: нов голям удар по титан
smith12 написа:https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=b8380212150f41a9a7367e96689be9e7
този път Обединена българска банка си прихваща дължимите суми от парите ,който титан трябва да получи по договорът им за чистенето на софия.което означава,че титаните ще помишат кеш пара някъде чак догодина по същото време
Линка нещо е менте !!
ЕМИЛ написа:Линка нещо е менте !!
има си всичко-подписи,печати,нотариуси и т.н и най важното че е публикуван е досието на титан в търговския регистър,което всеки може да провери

"Откъде накъде аз като данъкоплатец ще плащам данъци на Армията,както е по принцип,за да подаряват те база на Титаните"
========================================
А Герена не е ли подарена от държавата ?
Как ФК Левски получи Герена дали реституция или пък купихте стадиона ????
Държавата дарява безвръзвратно стадион Г.Аспарухов на Левски .
А пък ти си плащай данъци .

========================================

А Герена не е ли подарена от държавата ?
Как ФК Левски получи Герена дали реституция или пък купихте стадиона ????
Държавата дарява безвръзвратно стадион Г.Аспарухов на Левски .
А пък ти си плащай данъци .

линка е менте бе
Линка нищо му няма, прочетете какво пише преди да "кликате като 3 годишно дете".
Само не е ясно по каква линия дължат пари на ОББ.
Само не е ясно по каква линия дължат пари на ОББ.
Последна промяна от Nikona на 23 дек 2010 11:43, променено общо 1 път.

Кое му е ментето бре ?
ха-ха

Потвърждавам - линка работи!
И ми се струва, че пролетния полусезон всеки кръг ще има един почиващ отбор!!!
И ми се струва, че пролетния полусезон всеки кръг ще има един почиващ отбор!!!